той и тя възрастова разлика

• 3 840
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!

Интересува ме какво мислите за връзка между мъж и жена - тя на 31 той на 21. Възможно ли е да излезе нещо трайно или тази възрастова разлика е нещо, което би попречило на връзката между тях?
  bouquet

разбира се.
чудесна връзка може да се получи. дълготрайна и пълноценна.
лишена от оковите на много стериотипи, промъкваща се през много провокации, много здрава.
моя много добра приятелка сега ще се жени за своя приятел, който е с 15ина години по-млад от нея.
е няма такава двойка! самата аз в някаква паралелност бих имала  съпруг с 10 години по-млад от мен.
тръпката към по-млад мъж е много силна.  в такава двойка си обожавана по много специален начин.  трябва да е усетила една жена такова нещо, за да се изказва, обаче:)  разликата  е като да си се качил на влакчето и само да си гледал ...

# 31
  • по пътеката
Здравейте!

Интересува ме какво мислите за връзка между мъж и жена - тя на 31 той на 21. Възможно ли е да излезе нещо трайно или тази възрастова разлика е нещо, което би попречило на връзката между тях?
  bouquet

разбира се.
чудесна връзка може да се получи. дълготрайна и пълноценна.
лишена от оковите на много стериотипи, промъкваща се през много провокации, много здрава.

тръпката към по-млад мъж е много силна.  в такава двойка си обожавана по много специален начин.  трябва да е усетила една жена такова нещо, за да се изказва, обаче:)  разликата  е като да си се качил на влакчето и само да си гледал ...

по-добре едва ли може да се опише,но наистина такава връзка трябва да е  както при описаната двойка!бенсон10 newsm10

# 32
Здравейте!

Интересува ме какво мислите за връзка между мъж и жена - тя на 31 той на 21.

Не мисля. Виж, те ако се замислят и са тръгнали да питат по форумите за чуждо мнение, тогава значи не са един за друг и въобще да не си губят времето  Crazy

# 33
Имала съм връзка с момче 5 години по-малко от мен, беше на 19. Беше си много сериозен и до ден днешен ме увещава да сме заедно. Не сме имали никакви проблеми със зрялост или детски акъл. Самата аз съм леко инфантилна и несериозна, той си ме заземяваше, просто е такъв манталитет. Важното за един мъж да е по-висок, по-силен, по-умен и по-богат,. Blush Mr. Green. От там нататък, години модини- чудо голямо. Бъди сигурна, че сега 10 години ти се виждат голяма разлика, но след 15-20 ще харесваш и излизаш само с по-малки от теб и изобщо няма да те притеснява. Това потвърждават примерите около мен. Разведените и свободните жени на около 45-50 излизат предимно с по-млади (5-8 години) дори и за сериозна връзка и бъдещ брак. 
Аз съм от хората, на които обществото им е от по-малки от тях и повечето ми гаджета са били по-малки от мен.

П.С. 21 годишна възраст ми се струва за прекалено малка за задомяване, независимо дали за мъж или жена иде реч.

# 34
 Що бе, като гост във форум, от непознати и най- различни хора може да получи доста разнообразни отговори. Докато, като питаш близки общо взето си знаеш кой  какво че каже.
 И аз доста пъти съм се колебала за разни мои връзки, ама тогава форумите още не бяха особено популярни.
 Щото последните 13 години съм доста  щастливо омъжена за 3 години по- млад от мен мъж. А в началото на връзката ми с него и на ум не ми е идвало, че така ще се развият нещата. И аз бях разведена с дете. И доста ухажвана от по-възрастни в онзи момент.
 Един от проблемите с по- възрастните мъже е ,че държат да ти дават тон в живота. По- ми е добре аз да си давам тон в живота Grinning. По- младите са далеч по- толерантни в това отношение.

# 35
Код:
Интересува ме какво мислите за връзка между мъж и жена - тя на 31 той на 21. 
Ми,то си е дете бе!Kакво сериозно искаш да излезе?

# 36
Не смятам, че ще се получи добра връзка. Мъжете на 21 рядко са достатъчно зрели, особено спрямо жена с 10г по-голяма. А и когато тя е на 40, той на 30 ще е още по-трудно за тях.

# 37
Аз по принцип съм много демократична и широко скроена и такъв ти връзки не ме учудват.Имам много познати омъжени за мъже по-малки от тях с 5-6-7г.Както и познати със смесени бракове,никога не ми е правило впечатление и не съм се учудвала на такъв тип връзки.Щом са щастливи и се разбират какво лошо има да живеят заедно независимо от разликата в годините.Това беше така докато скоро покрай работата ми не се запознах с един мъж на 30г. женен за жена на 45г.Просто не можех да повярвам,та тя може да му е майка.Тя има дъщеря от първия си брака,5 години по-малка от него.Сега имат двамата общо дете на 4г.Т.е той е бил на 26г,тя на 41г когато е родила дете от него.Ами не мога да го разбера?Цялата ми отвореност към такива връзки отиде по дяволите.5-6-7г. разлика,хайде не са чак толкова много,но 15години.Когато той стане на 45г.,тя ще е на 60години.Не знам  Rolling Eyes

# 38
... разликата  е като да си се качил на влакчето и само да си гледал ...

какво влакче, какви пет лева  Laughing

когато стана на 45, той ще е на 35, и аз сигурно ще трябва да късам билетчетата на тези на по 20-25г, които ще се качват тепърва на влакчето му  Twisted Evil .
не знам, на мен ми изглежда мисията невъзможна, но хора разни, на вкус и цвет товарищ нет  Crazy .
имам син на 17 г, не искам и да си го помислям дори с жена на 27  Shocked .

# 39
 newsm10-годините нямат зна4ение!!!

# 40
Здравейте!

А бе - бива.

След 10 г. той на 31 тя на 41 .... хм..  newsm78

След още 10 - той на 41 тя на 51 .... ааааа не !!  Naughty

# 41

какво влакче, какви пет лева  Laughing

когато стана на 45, той ще е на 35, и аз сигурно ще трябва да късам билетчетата на тези на по 20-25г, които ще се качват тепърва на влакчето му  Twisted Evil .
не знам, на мен ми изглежда мисията невъзможна, но хора разни, на вкус и цвет товарищ нет  Crazy .
имам син на 17 г, не искам и да си го помислям дори с жена на 27  Shocked .

да, личната преспектива за това какви ще бъдем на 45г е много важна...

# 42
Тя изглежда на 26, той на не по-малко от 23-24 .... след 10 години никой не знае какво може да се е случило, че да си правят планове за далечното бъдеще.

# 43

какво влакче, какви пет лева  Laughing

когато стана на 45, той ще е на 35, и аз сигурно ще трябва да късам билетчетата на тези на по 20-25г, които ще се качват тепърва на влакчето му  Twisted Evil .
не знам, на мен ми изглежда мисията невъзможна, но хора разни, на вкус и цвет товарищ нет  Crazy .
имам син на 17 г, не искам и да си го помислям дори с жена на 27  Shocked .

да, личната преспектива за това какви ще бъдем на 45г е много важна...
със сигурност аз ще изглеждам не по-малко хубава и елегантна,  отколкото в момента Grinning
проблемът е на съвсем друго място, и слава богу, не в личната ми самооценка Laughing

# 44
Тя изглежда на 26, той на не по-малко от 23-24 .... след 10 години никой не знае какво може да се е случило, че да си правят планове за далечното бъдеще.
както се казва, щом се харесват младите, да се вземат  Hug
кой на каквото може, да се наслаждава  Grinning
пък след 10 г, я камилата, я камиларят Crazy

Общи условия

Активация на акаунт