той и тя възрастова разлика

• 3 847
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Toчно това ме интересува, дали ви се струва възможно да имат свестни отношения въпреки консервативните разбирания на заобикалящите ги и възможно ли е толкова млад мъж да иска неща, по-подходящи за такива с поне 5-6 години по-големи от него.
Ясно ми е, че отношението към връзките между по-възрастни мъже и по-млади жени се толерират много повече отколкото обратното, за това ми се иска да събера мнения в този случай когато тя е по-възрастна.

Сега, отношението на заобикалящите към такъв тип връзка, това дали я толерират или не,  не би трябвало да има значение.
Виж, дали толкова млад мъж иска и е готов да създаде семейство и да отглежда дете, неща които за една жена, навлязла в 30-те обикновено са на дневен ред е много важно. Тези въпроси обаче трябва да ги обсъдите вие двамата. Ние само можем да гадаем какво иска и очаква той от връзката ви.

# 16
По правило жените съзряват по-рано. Едно момче на 21год. не е "на акъла" на едно момиче на същата възраст, да не говорим за 31год. жена. Разбира се има изключения. Освен това какво разбираш под връзка - приятели, любовници или брак? Когато започваш такава връзка - независимо в чия полза е разликата във възрастта - трябва да знаеш, че винаги ще ги има и консервативните мнения, и злобните подмятания и какви ли още не коментари.  Самия факт, че си задаваш въпроса има ли шанс да оцелее такава връзка, значи не си готов и не си сигурен. Когато се омъжих за съпруга си (имаме разлика 30год.) изобщо не съм си задавала въпроса ще оцелее ли връзката ни, а по - скоро съм се замисляла мога ли и искам ли да живея с този човек, мога ли да приема навици те му, характерът му и прочие.
Не на последно място ако искаш връзката ви да оцелее, не обръщай внимание на хорските приказки.

# 17
 за мъж  на 21 г .... newsm78  за мен не е достатъчно  зряла  възраст! Но  е подходяща възраст да  се изживеят  страхотни моменти, които ще се помнят! Такава връзка бих допуснала  ако  е чисто сексуална и неангажираща!  bouquet

# 18
Не става въпрос за връзка с цел брак...или пък деца поне не на този етап поне не от страна на жената, която има едно дете.

# 19
Добре, а какво очакваш от тази връзка и от какво се опасяваш?

# 20
Опасявам се да не е само чук и бег или бързо да му мине мерака от "екзотиката"

# 21
  • София
И к'во?
Нали така или иначе каза, че няма да се жените.
Никога не може да се знае на кого ще му писне по-рано.
Освен това, аз лично мисля, че подобна връзка е в състояние да оживее поне 5 години, защото това са хормоналните пикове при двамата - мъж на 25 и жена на 35. Mr. Green

# 22
Възможно е да просъществува подобна връзка....
Преди много години имах връзка  с по-малък от  мен ... но на мен ми писна първа от детския  му  мозък  Joy
Все пак  забавлявайте  се , нали не става дума за  нещо по-сериозно ....или пък се заблуждавам  newsm78

# 23
Възможно е да просъществува подобна връзка....
Преди много години имах връзка  с по-малък от  мен ... но на мен ми писна първа от детския  му  мозък  Joy
Все пак  забавлявайте  се , нали не става дума за  нещо по-сериозно ....или пък се заблуждавам  newsm78
Е, нали знаеш, не се знае знае ли с На този етап не става въпрос за връзка с цел брак и деца, но пък ако нещата са ок защо не Много благодаря за мненията!   bouquet

# 24
Прави си секса с младото жребче но за сватба трудно ще го съгласиш! Grinning

# 25
  • София
Ааа то преди да пробваш, не може да гадаеш. Има вероятност 21годишния младок,  да не може да задоволи добре 31 годишната дама, която не иска вече само заешки секс и "чук и бег" да е от нейна страна. Laughing Абе каквото и да се окаже, жената вече е минала по всякакви пътища предполагам и няма да има трагедия.

# 26
наистина ли питаш нас  Grinning ?
при всеки е индивидуално, вие трябва двамата да си играете заедно Laughing .
аз лично не бих могла да си представя да имам секс връзка с по-малък от мен, дори и с един месец да е само, какво остава 10 г  ooooh! .
в такъв случай автоматично влизам в ролята на майка-покровител и край на връзката. мъжът трябва да е стабилен и да ме респектира, а не да го дундуркам аз Laughing

# 27
За сексуална връзка ОК, за нещо повече изобщо не си го представям.

# 28
както казваше баба ми, зависи от умствения му багаж. писала съм много пъти във форума- мъжа ми е 6 години по-млад от мен и се оженихме, когато той беше на 21. важното е да искате едно и също от живота, да се разбирате и да знаете как да правите компромиси. за 7 години брак нито веднъж не е трябвало да го дундуркам или да играя ролята на у4ителка-пътеводителка за каквото и да е, та пак, зависи от двама ви.

# 29
Ако търся само разбиващ и освежаващ секс-да.Защо не.
Много малко са мъжете, които са ГОТОВИ за трайна връзка, ПРИОРИТЕТНО с една жена, на тази възраст.
21....Божкееееее.... ooooh!
И те ли излезнаха на мода вече?
Сега, като разсъждавам, аз съм на 38, минус 10 години-28.Е, айде, 30 да речем.
Някакси....май по-бива.
Това са си 7-8-9 години разлика, голямо значение има.

Общи условия

Активация на акаунт