...

• 5 717
  • 92
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Иска ми се да чуя вашето мнение доколко това е нормално.

Мъжът ти е един нервокъсец... а дали е нормално, ами според мен не е  Rolling Eyes
И за програмистите това си е като виц. Братята ми са програмисти, ама не поставят половинките си в положение на срив, за да изследват какво ще се случи. Това ми звучи ужасно налудничаво  Laughing И какъв е смисълът да изледва след като сте се оженили  Wink А, сещам се... ако беше изследвал преди нямаше да има след  Mr. Green

# 31
Ей, сега ме изядохте, ама и аз правя така  Joy
За мен обаче е много странно, че го прави не преди, а след брака ви?!?!? Недоумявам!!!!
Хубаво е да се случи, когато нещата между двама човека започнат, за да се опознаят по-добре, а след брака си е след дъжд качулка  newsm78
Аз дори намирам логика в тоталния срив на взаимоотношенията, ако някой от двамата се страхува от това - така  ще види, какво е и че не е страшно  Wink От още по-философска гледна точка, ако можеше да го приложим за смъртта щяхме да живеем много по-щастливо!
...направо не ми обръщайте внимание  Joy  bouquet
П.П. Която и да е книга за психология ще ти свърши идеална работа за да продиводействаш, но моля те по-веселко гледай на нещата - все пак нищо толкова лошо не се е случило  Simple Smile

# 32
Та така...

Не, не е нормално.

Обаче от програмистка гледна точка си има логично обяснение - човека очевидно е свикнал да мисли в термините на програмирането и в случая иска брака му да е "перфектната програма", която няма бъгове, ще устои на времето и няма да се счупи... и за целта трябва да бъде порядъчно изтествана. (което впрочем доказва че е добър програмист, а не е тестер каквито мнения имаше някъде по-назад). Единствения проблем е, че докато се опитва да оправя бъговете на тази "програма", както обикновенно се получава, изникват нови бъгове - в случая твоето раздразнение, хабенен на нерви и евентуалното ти отчуждаване от него и може би дори раздяла в едно по-нататъшно бъдеще. Така да се каже, пак от програмистка гледна точка, той е "написал" програма, която предварително е обречена на провал на всички тестове. Поне ако продължава в същия дух.

Това което мога да те посъветвам, е да не обръщаш внимание на провокациите и да не си хабиш нервите. Кажи му, ако трябва, че брака ви не е програма и всеки следващ тест ще доведе до все повече бъгове, защото ти не си система, а човешко същество (току виж те разбрал като му говориш на неговия език). Освен това, не е зле да му кажеш, че перфектния софтуер, който няма бъгове още не е изпрограмиран и ако очаква брака ви да е такъв, просто няма как да стане. Останалото за нервите, болестите и т.н. момичетата вече са ти го казали.

И какъв е смисълът да изледва след като сте се оженили  Wink А, сещам се... ако беше изследвал преди нямаше да има след  Mr. Green

Писали сме заедно и ще ти отговоря на въпроса - смисъла е, че той гледа на брака като на програма, която трябва да се изтества дали ще е устойчива във времето. А няма как да стане преди да се оженят. Каквото и да си говорим, всеки човек, който обича половинката си, иска да е сигурен, че винаги ще са заедно, че ще се обичат и т.н. и че няма да се разделят. Форума е пълен с теми от рода на "имаме ли бъдеще", "как да го задържа", "как да си го върна" и т.н. Разбира се, никой няма гаранция, че вечно ще е с човека до себе си, но той явно иска да си гарантира именно това - и сам си го е казал "ако системата издържи на стрес тестовете значи ще работи без проблем завинаги" (явно нещо го е уплашило че може да се разделите или просто след брака си възникват тези страхове при някои хора и съответно това го е провокирало да се държи така - колкото и станно да звучи, човека явно много те обича и това го кара да се държи толкова неадекватно).

п.п. Очаквам сега да ме нападнете, че брака им не е програма и че не е нормално и т.н., не казвам че е, просто се опитвам да обясня вероятната гледна точка на въпросния програмист (от гледната точка на друг програмист  Mr. Green )

п.п.2 Абе хора, не сме чак такива страшилища програмистите, просто трябва да се намери подходящ език за разговор с някои от нас (останалите сме свестни Wink )

# 33
 Joy  Извиниме, но това е вече смешно. Ако човека си има някакъв психичен проблем, заведи го на лекар да му помогне, в противен случай той ще те води след време, затова избързай и  изпревари времето.

Не ми се мисли ако мъжът ти работеше в съдебна медицина примерно.....

# 34
  • Варна
п.п. Очаквам сега да ме нападнете, че брака им не е програма и че не е нормално и т.н., не казвам че е, просто се опитвам да обясня вероятната гледна точка на въпросния програмист (от гледната точка на друг програмист  Mr. Green )

п.п.2 Абе хора, не сме чак такива страшилища програмистите, просто трябва да се намери подходящ език за разговор с някои от нас (останалите сме свестни Wink )
Те, така, най-полезният пост, предвид ситуацията!
За нас не е нормално, обратното не би било нормално, все пак. Но за програмиста!? Ми той, човечеца, даже си ти е обеснил к'во точно прави - как да не е нормално?
Авторката да хваща дебелите шарени компютърни книги и да навлиза в материала, че работа я чака! Съвсем сериозно, ако започнат съвместна работа по "програмата" и нейното тестване, купонът е гарантиран, скуката - само мираж! Ха-ха-ха!

# 35
  • София
Значи добрите програмисти тестват кода след пускането на системата? Или за него бракът им е бета-версия?

Офф: А ако имаше бизнес за взривяване на сгради?!

Спирам да спамя.   bouquet

# 36
резултатът ще е сирма номер две със системата за детските градини  Laughing

# 37
Виолета, радвай се, че мъжът ти не е боксьор или заварчик!

# 38
Aми кажи му, че ако не престане ще започнеш да експериментираш в стил "Как понася на програмисткия стомах нетрадиционни другонационални извратени ястия" и докато се превива от болки в стомаха, ще си водиш бележки  Joy

# 39
  • София
Виолета, радвай се, че мъжът ти не е боксьор или заварчик!

Е това ме закопа вече...  Crazy Crazy Crazy Crazy
А хирург...  ooooh!

# 40
  • Насред хаоса
А ти защо не се пробваш да измислиш програма, която да срине всичките му системи? Не вярвам, че не можеш. На тоя определено му липсва връзка с главния компютър (разбирай главния мозък). Не е нормално това. Почни и ти да го щипеш по нервичките нонстоп, да видиш неговите вериги доколко са издръжливи и кога системата ще се разпадне. Ама че откачен народ се навъди ...  ooooh!

# 41
  • Варна
Стига бе, това си е жива измишльотина!  Simple Smile Програмист, програмист, колко да е програмист? Това не е нестандартно мислене, а лудост.  Не вярвам да има чак толкова болни мозъци, че да възприемат брака си като програма.

# 42
  • зад парка
newsm78 интересно как стигна до извода, че е лош програмист. Аз съм убедена в обратното, но темата не е за професионалните му умения...

Щом казваш ...  newsm78

От написаното обаче става ясно, че е лош партньор.

Семейството е за подкрепа, не за изпитание.

И един професионалн съвет: колкото и да тестваш, софтуерът пак може да не сработи при определено критично натрупване на неблагоприятни фактори.  А и винаги има вероятност да се хакне! Mr. Green

# 43
Хаха, човека като иска да си прави експерименти да си наеме за това група хора и да си провежда изследванията.
Ти не си му опитна мишка.
Тегли му една, не му обръщай внимание на провокациите и толкова.

# 44
  • Mediterraneo
ДиС е пълен с откачалки... Мъжът просто е поредната.

Общи условия

Активация на акаунт