...

• 5 716
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Искаш да кажеш,че си прави експерименти с тебе,да види дали ще реагираш като комп.програма?Такъв го зарязвам на момента,да върви при майка си!Явно ,той се е оженил за тебе с недобри намерения.

# 16
e, чак па намерения, айде ся...човека просто е чалнат, пък може да си обича булката...просто има отклонение някакво, не го ли овладее...жална и майка на булката, защото мозъка и наистина няма как да се пренапише след всеки открит от програмистчето бъг.

# 17
Бе тия компютърджии всички ли са откачени?
Я кажи повече за тоя модел, щото имам чувството, че и мен ме тестват така чат пат.  Simple Smile
Следващия път като се пробва, докарай налудничав поглед и  му ревни в лицето, да видиш неговата реакция.
Пп. много смешни коментари има.

# 18
Ми то и моят мъж е програмист,ама още не е тръгнал да ми търси бъговете newsm78

# 19
Няма да се намери човек, който да ти каже, че това поведение е нормално.  Нещо повече, според мен дори е извратено.
Имам чувството, че за да се изживява като векик творец, съпругът ти умишлено преминава границата на нормалното в  семейните ви  отношения, без да си дава ясна сметка за последствията.

# 20
Честно казано - един бой щях да му хвърля. Повечето компютърджии са кекави. Аз човек ли съм или Буратино?! То дори и Буратино изпадна в състояние на бунт...

# 21
  • Galaxy 13197853088
Разсмях се добре ...

# 22
  • София
Бе тия компютърджии всички ли са откачени?
...

Чат-пат. Както ми обясни една приятелка:

Те, колегите, са много готини, ама...Абе програмисти, какво да ти обяснявам!

# 23
  • София
Не е нормално.От колко време се познавате?Преди това не е ли прилагал тези опознавателни методи?

# 24
Бъдещият ми бивш съпруг, програмист, казваше, че КСТ-то не е специалност, а диагноза  Mr. Green
Бой да му тегля едва ли, ама доста рязко изстиване от моя страна би усетил.
На неща/хора, към които съм безразлична, не се дразня, не реагирам.
Като престанеш да му реагираш, ще се усети.
Ама може и да е късно Rolling Eyes

Минзухар,
все с програмисти, сисадмини ходя...какво да ти кажа,  определено имат бъг в кода  Mr. Green

# 25
И аз съм изумена Shocked!Така както го описваш,този човек не изпитва никаква любов към теб.Най-ценното нещо е здравето,а той съсипва твоето,значи не му пука за теб.Ужас,съжалявам и двама ви Rolling Eyes.Махай се от него,след време и с детето ви ли така ще експериментира,да види детския мозък как работи ooooh!.

# 26
e kak така да се маха бре, та те скоро са се оженили Mr. Green
ео, сисадмина е друга бира... Mr. Green

# 27
Пенелопа,
недей, не ми говори. Laughing
Всичките са ми странни.
Опитвам се да откажа породата "компютърни специалисти" от какъвто и да е род, ама не ми се получава. Laughing

# 28
  • София
Опитвам се да откажа породата "компютърни специалисти" от какъвто и да е род, ама не ми се получава. Laughing
Няма и да ти се получи. То и "гадже на КСТ" си е диагноза Mr. Green

# 29
Ох, Белинда  Joy
И моят код се е бъгнал, явно ги привличам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт