...

• 5 738
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 08:38 от Силви_

# 76
... завира ми се между кътниците и нема вадене Crossing Arms

Да ама в "Хубава жена" каката като си махна семките от зъбите  той много много технично използва момента за целувка
tooth

# 77
Можеше да си те представя така:
http://www.3dscience.com/img/Products/3D_Models/Human_Anatomy/Co … n-Anatomy-web.jpg
(ако беше избрал една друга професия)

Или ако беше охранител, като един мой познат, който в първия си работен ден, като си получил оръжието и лютив спрей, се прибрал в къщи и тествал лютивия спрей върху заспалия си баща да види какво ще стане...
(извинявам се за отклонението, но не се стърпях просто)

# 78
Хаха, това е най-веселата тема в ДИС от много време насам Joy.
Не се сърди, но поведението на съпругът ти много се отклонява от нормите за психично здраве. Не не нормално половинката ти да те третира като компютърна програма. Виждам, че ти е кофти в същото време и го защитаваш, но това, че пишеш тук и се питаш "нормално ли е това"  ти дава еднозначен отговор на въпроса.
jorkita, това със спрея е просто... Joy Joy

# 79
  • София
Ее, не, това със спрея кърти мивки Joy

# 80
А той тазя система за тестване защо не я е приложил преди свтбата, да не вземеш да се откажеш ли ?  ooooh! Той и моя ми е правил някои проверки,ама беше в самото начало на връзката, все пак доверявай се,но проверявай  Peace Ама чак пък 3 месеца, малко множко ми се вижда  Rolling Eyes И леко ненормално..

# 81
  • Германия
Тц тц тц, язък..пак изтървах купона  Confused

# 82

що е задраскано АМО-то ?

# 83
  • Германия

що е задраскано АМО-то ?
Защото няма вече amo, остана само odi ..

# 84
Моят програмист в къщи, като му показах темата вика "Тоя е много лош анализатор, никоя система не се тества на максимално натоварване, защото после, няма да има система..."
Главния герой явно е засякъл рекламата в нета на своите постижения и е приложил ново натоварване на авторката, че тя така бързо избяга...

# 85
Sick защо си чистила цяла нощ?

# 86
  • Насред хаоса
И аз това щях да питам. Явно програмистът е надушил нещо и й е разстроил системата.

# 87
Maй някой се засегна  Rolling Eyes

Надяваме се, че поне схвана че нещо в този начин на "тестване" не е наред  и ще вземеш мерки Peace

# 88
Виолетке, що така? Да не ни метна нещо? #Shocked

Все пак повечето момичета приеха проблема присърце, това не е ли обида към тях?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 08:46 от Juli*

# 89
Може би прекалихме с "хумора".

Аз си изтрих писаниците. Макар, че този път не се шегувах.

Общи условия

Активация на акаунт