Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 961
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Браво, много се радвам, че бебка на Горска Китка вече е добре и скоро ги изписват!  newsm44
Кажете някой нов приключенски филм, че мъжо иска да му дръпна...

Находката, верно, къде си бе, жена? Няма те да хвърлиш някой майтап!

# 406
Една приятелка преди малко родила като котка,термина и беше за 17ти:lol:В 12 часа я хванали болките,била на гости,в един била в болницата след като се обезкосмила и взела багажа за болницата,в 4.00 родила момченце3.600кг.,52см,има 2 вътрешни шева LaughingПожелавам на всички такова раждане!!!
Абе ние nahodkata я взехме за придворния шут,2 часа я няма и вече всички "къде е находката,къде е находката...". Joy Joy Joy

# 407
мама Гаци, браво и честито на приятелката ти!   bouquet
Аз пак да се похваля, че по същия начин родих първото си дете, само че БЕЗ нито 1 шев!!! Е, мойто беше 3150 и 49 см но все пак... Wink

# 408
момичета, колко време след като ви падна тапата, родихте? Мен като че ли вчера ми падна, нямаше кафяво или розово ами само такова едно слузесто. Та сега не знам дали да очаквам в скоро време или какво. Аз съм на работа и дано тук не се почне нещо. Иначе нямам контракции, или болки, общо взето си се чувствам съвсем нормално.
 Thinking

# 409
  • До хладилника, който обичам
С голямото дете - в четвъртък ми падна тапата, в събота родих. 1-4 дена знам аз. Но не стават толкова бързо нещата, в смисъл, ще има контракции и ала-бала, ще имаш време да идеш до болницата Simple Smile

# 410
Mamma T блазе ти,аз какъвто съм Марко Тотев едва ли ще ме сполети такова щастие...но все пак съм оптимист!Досега единственото хубаво нещо,което ми се е случило в живота е да срещна моята сродна душа,човека който обожавам и който ме обожава...пу пу пу. Heart Eyes Аз ако знаете от какви глупости се притеснявам...примерно как ще се обадя на доктора да му кажа,че ще раждам,много ме е срам Embarassed,да не ме нагруби някой нещо и все такива сигурно смешни неща... Embarassed

# 411
Мама Гаци, дай Боже на всички ни толкова леко раждане като на приятелката ти!
Да й е живо и здраво бебчето!  smile3525
Не я вземаме за придворния шут, просто ми липсва във форума! Внася ведрост!
Аз също се притеснявам да се обадя на доки, ама то като ни дойде зора, няма къде да ходим...
Притеснявам се и за пътя, защото ще раждам в Пловдив, до там ни е около 30 мин. Страх ме е много...

# 412
 Мама Гаци, ето ти малко резюме към филма...
 Тайната е пълнометражен филм, който представя Голямата тайна на Вселената. Тя се е предавала от уста на уста през годините и е просъществувала през вековете. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, здраве, пари, отношения, любов, младост – всичко, което някога сте искали. Всичката информация от която ще имате нужда, за да разберете и живеете с Тайната. Водещите учени, писатели и философи ще ви разкрият Тайната, която е променила напълно живота на всеки, който я е разбрал - Платон, Нютон, Карнеги, Бетовен, Шекспир, Айнщайн.
 The Secret / Тайната (2006) в замунда копирай това, би трябвало да ти излезе Simple Smile  Mr. Green

# 413
Честити бебчета на новите мами, да са им живи и здрави, много послушни, а на щастливите мами - бързо и леко възстановяване!   bouquet

Много се радвам за бебчето на Горска китка, много се притесних като прочетох за нейните преживявания в болницата. За съжаление тя не е първия случай, за който чувам.  Cry Много е жалко, че когато жената няма финансовата възможност за избор на екип, няма и гаранция, че ще й се обърне нужното внимание в деня на голямото събитие (има и изключения разбира се, но са все по-малко). Много негодувам срещу това нещо и ми е много мъчно. Но се надявам Горска китка бързо да забрави неприятния спомен и скоро да се приберат вкъщи с малкото съкровище.

Преди малко се прибра мъж ми и донесе снимките от изписването, чак днес сколаса да ги вземе. Ето ги, ако ви се гледат:
http://www.album.bg/petrovi_rr/

# 414
Ianita28 Аз понеже съм голямо куку...чувам,виждам,намирисвам и предусещам всичко прекарвам си го през болния мозък и се вкарвам във всякакви филми...съм си изградила стратегията,да се самоизключа за всичко около мен и да си мисля само за бебето и за това,че след броени часове ще съм най-щастливият човек на света,независимо през какво ще мина.Каквато съм притеснителна и страхлива,само това ще ме спаси,ако можеше мъжа ми да е с мен изобщо нямаше да ме е страх толкова.Самата мисъл,че ще съм сама ме влудява,затова ще си представям,че съм с бебето,реално аз го раждам,а то се ражда също, и то се мъчи горкото,така че сме двама в това,не съм сама....Абе куку казах ви.... Joy Joy Joy

# 415
Момичета нямам време да ви изчета! Ако имаме ново попълнение на мами - честито да са ви живи и здрави отрочетата!
Толкова ми липсва писането и четенето с вас Cry, но пусто още не мога да вляза в ритъм!
Видях че питате кой доктор ме е зарязал - колкото и странно да прозвучи на момичетата от Варна, беше доктор Скочев! Даже за парите се бяхме разбрали! За тези които не са от Варна, той се води един от най-добрите доктори! Наистина се радвам, че нямаше усложнения!!! Peace

# 416
Киара,много хубави снимки!А ти изглеждаш страхотно за родилка!!!Браво!

Мама Гаци,мила,въобще не се шашкай!На доктора няма да му е за сефте да му се обаждат за раждане!А и ,като дойде този момент,повярвай,въобще няма да се сетиш,че ти е неудобно!
Момичета,не се притеснявайте от раждането!Дори и да е болезнено,момента е незабравим!После ще си спомняте за това,като за най-хубавия миг в живота ви!За мен поне беше така!

Много се радвам за Горска китка!

Аз ще отивам да завъртя едно Руло Стефани за моите мъже! Mr. Green

# 417
момичета пих рициново масло щот от 2 дни имам адски запек ииииии...НИЩООООООО шокирана съм, но не ми действа, след 3 супени лъжици Sickсами ми се пригади яко Sick Sick Sick Sick

# 418
  • София
Трябва да ви кажа, че единственото, което ме спасява от паниката последните няколко дни е ето тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355917.0;all Много позитивно ме настройва, пък и ме кара да се надявам, че и аз ще мога да се запиша в нея след известно време Whistling
Киара, изглеждаш страхотно на снимките! bowuu

# 419
Киарра, повярвай, наистина изглеждаш супер свежа! Не само като за току-що родила жена, но и по принцип! много готино изглеждаш!

Общи условия

Активация на акаунт