Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 892
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен милички !
Аз да се похваля вчера си получих кошарката , даже я сглоби милото Crazy да не повярваш Laughing, ох сега се чудя какво да права и ще се мотам из вкъщи и така
Мама Гаци що се отнася до съкровищата и аз съм като теб , моята само ми повтаря "аз не обичам да купувам предварително" #Crazy и вчера като видя кошарката ми казва "абе Ели що се охарчвате толкоз Shocked пък и нали купихте дървена newsm78" и  аз казвам какво това въобще не е охарчване , абе няма какво да говоря и дрешки не се купувало -простотия #Cussing out та мога да кажа че всичко съвсем сама съм си купила нито майка ми /тя защото ще го кръстим на свекъра и те свекъра и свекървата трябвало да купят креватче количка/,нито свекърва ми 1 ст. не сами дали , но поне да мълчаха а те само критики иде ми да ги #2gunfire щели като се роди "ДА ВИДЯТ КАКВО ЩЕ ДАДАТ" Mr. Green newsm78
лек ден от мен Hug

# 586
  • София; Дружбето
Мама Гаци, да ти кажа аз какъв подарък получих за малката от свеки вчера. Прати от Гърция колет и мми вика - дрешки за детето има вътре. Хем и обеснявам, че Миша има толкова дрехи, че някои така и не успява да ги облече Crazy Та, отварям аз колета с леееек страх какво ще видя вътре и вадя една огромна блуза, чийто етикет гласи 6г newsm09 Тя мойта още носи дрехи за 2 годишни. Щях да падна, че и втора употреба ooooh! Та, свиквай Mr. Green твойта поне ти шие нови, можеше да купи от продавалника Joy
Пратих Миша и бате да купуват силикон, че аз от 10 вида ня можах да реша кой ще ги залепи тия лайсни най-добре. Междувременно опуках 150лв и на въпроса кво купи успях да измрънкам - бонбони и боя за коса newsm03
Пращайте още енергия, явно действа, щото ме боли корема и кръста Grinning

AAAA, купих си Арника, ама гледам пише 5 ch, а в аптеката казаха, че това им е най-силното разреждане Rolling Eyes Как да го пия сега това някой знае ли

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 11:34 от tsveta

# 587
Пращайте още енергия, явно действа, щото ме боли корема и кръста Grinning

И аз и аз искааааааааам!И на мен енергия! smile3521
Атракция,много ти е сладък бонбонът!пу-пу!

Бамба, благодаря за кафенцето! Хайде, вече няма ли да предаваш щафетата на друг?  Hug

Който може да даде отговор,печели здрава почерпка от мен newsm62

# 588
RAQSVETLINOVA наистина дето вика Mirinda"Убий простака с мълчание",ама като ти се домъкне тоя простак в къщата,защото аз от около 2 седмици съм прекъснала контакт с тях,понеже обясних на мъжа ми,сърди се не сърди,не искам последните дни преди раждането да се обграждам с анти-хора.Да не ти казвам колко убидно ми беше,като до 4-я месец не даваха  да се спомене, че съм бременна,щото "Имало време да се радваме!",не мога да ви опиша какви нецензорни думи ми идват на устата,чувстваш се все едно си нередовен нещо,че те кълнат,че очакват най-лошото.И тука не правя въпрос за парите,щото майка ми ни е дала 1000лв,просто имат възможност хората,така го чувстват,въпреки че съм копувала само дрехи и дребни принадлежности.Всичко е от племенницата ми-легло,кошара,количка,2 стола за кола,обзавеждането за стаята,чаршафи,одеалца,корито....Ако иска една стотинка да не дава,аз не чакам на нея,ама да не ми задава въпроси имаш ли бебешка хавлийка,4 дена преди термин...Най-ме е яд,че се съгласих да кръстя детето на свекъра и това само защото много обичам мъжа си,а той много искаше да е на баща му,сега много съжалявам!
tsveta направо ме уби! JoyЕгати и дъртите скрофи... Joy
Извинявайте тумбачета за негативизма,гушкам ви Hug

# 589
Атракция, добре дошли отново при нас! Малкия е невероятен сладур, да ви е жив и здрав!
А ти как се чувстваш, мила?   bouquet
Мама Гаци, за "съкровищата" има много да се говори, това просто е необятна тема, ако я започнем, свършване няма да има! И аз имам какво да кажа за моята, но предпочитам да остана без коментар!
Цвета, а твоята направо ме застреля, ама може ли такова нещо, да купува на детенцето дрехи 2-ра употреба, пълна кукувица, надявам се, че не се сърдиш за грубия израз!  Hug

Днес временцето е хубавко, но аз ще си лежа...  ooooh!

# 590
Аз пък нямама такива проблеми с моята свекърва...
Казвам си нещата направо!
Не мислите ли, че е по-лесно да си кажеш какво искаш, какво не искаш, кое те дразни с риск да се поскарате, ама в крайна семтка да няма неразбрали после.
По-добре "право куме в очите" отколкото да премълчаваш и да се тровиш. Не знам ...
Всеки си познава семейството, но аз така действам и с моите родители, и с родителите на мъжа ми и с него самия ...

# 591
Здравейте милички!   bouquet
Мерси за съветите и упътването на тази пуста помпа. През нощта и сутринта отново се цедих с ръка. След малко ще пробвам отново с нея, докато Жорко още спи. За жалост се налага да му давам и АМ. На малкия лакомник не му достига само моята кърма. Хапва последните няколко пъти по около 40 мл. кърма. От време на време си иска и АМ. Снощи почти не мигнахме. Колики ли беше, лошо настроение ли..  Иначе снощи ни падна пъпчето , на 7 ден.  Party И малкия при смяна на памперса така ме опика, боли не боли операцията се смях от сърце. Все майките го отнасят обаче...  ooooh!  newsm78
Да попитам варненските майчета от къде мога да си набавя здравна книжка за бебо. Педиатърката ми говори, говори ама едно ли беше  Thinking
Да видим кой в този хубав слънчев ден ще стане мамче!
Целувки от нас!

# 592
  • София; Дружбето
То и аз казвам wish, ама в очите ми е трудно, че от една година не съм я виждала Joy Като си дойде ще наваксам Whistling Иначе и аз купувам от втората употреба, ама поне избирам хубави запазени дрехи, които все пак да и стават Crazy
На мен в къщи никой не смее да ми дава акъл от години, просто знаят, че отворя ли устата става лошо. Аз затова съм вълк единак и в квартала, така и не завързах приятелство с никое майче Embarassed
 Даже като искаха да махам котката преди да се роди Миша само мрънкаха по ъглите и никой не посмя да ми го каже в очите Blush Ма ей на, пак права се оказах, сега са си дружки двете Михаелки Joy

# 593
wish за материалните неща аз не говоря,говоря че ме убиждат тези хора,какво да им кажа право в очите?"Ехооо ще ставате баба и дядо за първи пъъъъът,радвайте сееее","Ехооооо,не ми казвайте,да не се радвам че ще имам бебе,защото всичко ще е наред и нищо няма да му се слуууууучииииии!"Не можеш да си представиш колко е трудно насила да общуваш с природно прости хора.Няма да забравя как сина им с първата снимка от видеозона с точицата,влетя при тях и започна да им я показва,а те със студени погледи го игнорираха и само нещо изсумтяха,искам да подчертая,че става въпрос за 50 и няколко годишни хора,но наистина темата е необятна.... Peace

# 594
Криската   снимките ви са страхотни , като се родим и ние ще ти взема координатите на фотографката, ама дано да кажеш тогава колко са ти излезнали че ще ме бият ако дам много пари за снимки... Иначе аз много си падам по снимките с бебетата на тази известната фотографка не и помня името нещо с А беше....
Атракция   много ти е сладък бебчо и добре дошла в къщи....
Цвета и аз вече ви мислех кога ще ви стане готова детската стая, щото и ние бавно бавно напредваме с довършителните работи по апартамента и вече направо ми иде да  smile3511
И при мене никакви симптоми май ще си общувам с вас до началото на октомври.... А колко е ужасно всеки да те пита ,особено ако аз звъня ,дали не раждам....

# 595
Maria27 Да тя и майка ми всеки път като и се обадя ме пита "Тръгваш ли?" Joy,а това става по няколко пъти на ден! Joy
Снощи си мислех,че гадните "безболезнени"контракции,които ме мъчат по цяла нощ,трябва да се прекръстят на "търпимо болезнени"контракцийки.
А и исках да ви питам tsveta мисля,че и ти беше така,защо ви преглеждат за разкритие толкова много дни преди термин?Дори и да има разкритие,какво от това,нали нито болки има,нито термина е дошъл?Защо този груб и вреден преглед 10-15 дни преди термин,при условие,че тонове,води,плаценти и тн.са наред? newsm78На мен първия ми преглед за разкритие е 1 ден преди термина.

# 596
Wish e много права, моите родители и тези на съпруга ми са млади и съвременни хора, но въпреки това "другите" си имаха свои разбирания за името и т.н., но и аз право куме в очи и без коментари отминаха факта, че Коко си е кръстен на себе си и живот и здраве и Боян и той ще е на себе си.
В резултат на мойта прямота, е разбира се и на тяхната неизкривеност се разбираме много добре, пу-пу да не ни е уроки, че много хора ни завиждат на взаимоотношенията Rolling Eyes

Мария наистина е отврат всеки ме пита кога?, още колко остана, знам си датата за секциото, но леко суеверна не искам да я казвам, и направо ме изнервят. Засега отбивам критиките с думите другата седмица, ама после ще почнат да звънят сигурно всеки ден да питат и днес ли не е  ooooh!

# 597
 Хелооууу
Bamba, мерси за кафенцето  Hug Като се замисля тя Находката май добро ни мислеше да ни опънат на царевичака, че тъй като гледам нащи деца хал хабер си нямат да излизат.  hahaha Да идем да се понапънем, че а дано  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
 Записвам се и аз за малко енергия за контракции  Praynig  Mr. Green
 Атракция, добре дошла  Hug Малкия е голям сладур  Naughty
 Отивам да се кипря и малко по разходки, дано изобщо не ми се отдаде възможност да се прибирам ми направо в родилното  Praynig bowuu Аааах, мечти, мечти - блажени са вярващите  blahblah blahblah fingerscrossed

# 598
Аз пък нямама такива проблеми с моята свекърва...
Казвам си нещата направо!
Не мислите ли, че е по-лесно да си кажеш какво искаш, какво не искаш, кое те дразни с риск да се поскарате, ама в крайна семтка да няма неразбрали после.
По-добре "право куме в очите" отколкото да премълчаваш и да се тровиш. Не знам ...
Всеки си познава семейството, но аз така действам и с моите родители, и с родителите на мъжа ми и с него самия ...

И аз процедирам по същият начин!Ама те мойте са много далече,та не се налага често да ги виждам!А ма тя свеки си е готина,де,не мога да се оплача!!!
Хубавото е,че и мъжа ми въобще не се интересува от тяхното мнение.Не им дава обяснения въобще!Каквото си решим двамата-това!

# 599
  • София; Дружбето
Прегледът за разкритие ми е рано, защото съм с тесен таз, а след предишното раждане ми казаха, че по-голямо от 3200 бебе от там няма да мине. Та ще го видим на ехото колко е голям младежа и с прегледа докторът щял да прецени ще мине или не.

Общи условия

Активация на акаунт