Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 917
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!

За тези, които само ми се карат, че слагам голяма закуска, тази сутрин заповядайте по една плодова салатка  Wink

Аз заминавам на лекция в Baby Mall - Къпане на бебето. Взимам и мъжо Simple Smile

# 571
Сега пак си ме наболява ама съвсем символично и така

Хахахаха...
Аз така символично съм вече над две седмици!  Joy

# 572
tsveta ,Mirinda , ще ме скъсате от смях Joy hahaha
находката,ти душа ама нищо не разбираш от сънища smile3532 мъжо ми ако те беше сънувал,нямаше от срам да ти сложа снимката smile3534 smile3533

# 573
Сега пак си ме наболява ама съвсем символично и така

Хахахаха...
Аз така символично съм вече над две седмици!  Joy

даже и символично нямам smile3506

# 574
Добро утро   bouquet

Ама Ксантипа да я беше метнала плодовата салатка върху някой мъжага, а не върху тая цицеста мадама.  hahaha

Тсвета и аз исках на 17 че и "баткото" е на 17 другия месец, че лесно да ги помня, ама с другия тираж ще гледаме датите да съвпадат.

Миринда с това вашето Джъмбо само ме съблазнявате, снахата сега като ни бяха на гости купила едни страхотни неща за нероден Иванчо и само ме доядя като разказва колко и на какви цени имало дрешки.

Айде засега чао.   bouquet

# 575
Привет! Вчера се прибрахме.Благодаря на всички за пожеланията!
На кратко-отидох в събота, в 8ч-2см разкритие и 80% изгладена шийка. Истинксите контракции ме почнаха след 13ч и в 15,40 се роди Свилен. Доста бързичко стана, а ми казваха, че преди 18ч няма да родя. Имам малко вътрешни шевов-козметични ми ги направил докторът Simple Smile Случих на страшен екип. И това в общи линии.
Иначе изписването не стана както трябва-Божидар ми е болен, не съм го виждала от неделя, а той бебето хич.Реве за мен по телефона, аз рева тайно вкъщи, но няма начин-да мине и ще си го прибера, отглежда го майка.
Ето няколко снимки, после ще кача още.
Свалих 9 кила и изглеждам "човешки"  Wink

# 576
Добро утро момичета Simple SmileКак сте днес? Атракция малкия е неверятен сладур пу пу Simple Smile)
Аз да ви се оплача цяла нощ ме боля кръста, сега ме наболва ниско долу корема...снощи към 4.00 като станах до ВЦ е се изпуснах в гащите - малко и си помислих да не са водите, щото беше прозрачно, нооо после нищо не ми тече повече, сега имам по-силно течение де...знам ли вече , може пък да съм се напикала макар че не ми се пикаеше толкова много , но ако беба ме натиска...пффф ще чакам днес да видя ще има ли друго, ако не утре съм на лекар ще я питам...

# 577
Дубрютрооо!
Криска, много ти е хубавка Катето  Heart Eyes Пу за нас за снаха! Обещавам да не им се бъркам много в живота... само малко...  Joy
Миринда, мила, то детето, ако е като майка си, хич и няма да търпи да му се бъркат в живота Simple Smile Така че няма кво да ни плашиш  Mr. Green Така че стига си го крила тоя зет в тумбака, да не го направиш мамино синченце! Хайде пускай го да излиза, да видим и ние с кой ще се сродяваме  Mr. Green

# 578
Добър ден!
Как сте тумбачета? Стискам палци скоро да се освободите от "товара" и да си го гушкате и милвате вкъщи.
Онзи ден си изтеглих едни детски песнички от замундаааа, много сладки. Пускаме ги докато го къпем защото страшно го успокояват. Та като се стигне до "мила моя мамо" винаги се разциврям  Embarassed . Много ме разчувства тая песен.
За сега успях да си претопля детето, та сега имаме обрив по вратлето  Thinking Днес останових че едното му гащеризонче вече му е малко, възможно ли е да е пораснал за 10 дена или си въобразявам. Таткото казва че бил станал и малко по-тежък... ще видим на 26-ти. Днес имам намерение да изведем Явор на терасата за първи път. Само да се стопли още малко, и разбира се да се събудим че в момента къртим непробудно  tooth Моля мамите които хранят на поискване да ми дадът малко кураж. На какъв интервал храните бебоците, защото моя сладур вечно иска да е на цица. Папаме 5 мин и заспим, оставям го в шезлонга, след 30мин е буден и иска пак. Хайде открих начин леко да го  разбуждам и цокаме по 10 мин, будим се и след 1 час искаме пак, не е ли много на често  Thinking . И се е случвало да яде, почърне, пак иска да суче, пак му дам, пак повърне, ужас. Инъче в началото се опитвах да спазваме 3 часов режим ама момъка  гладен и си го хранех, сега се опитвам поне двучасов да държим, не, пак иска през 1,30ч да яде. най-странното е че спим 3 часа и после ядем на час и половина. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя. Благодаря!!!   bouquet

# 579
  • До хладилника, който обичам
бе аз да пипитам-купих си арника 5 СН,ама кога да почна да я пия,като почнат контракциите ли,някой друг пил ли е от родилите до сега  newsm78 Flutter Flutter

За Арника 30СН беше писала май Бу - пие се по 5 гранули като започнат стабилни контракции и след раждането пак по 5 един или два пъти /не беше сигурна/

Понеже бях забравила и аз как трябва да го пия, се обадих на хомеопатката си. Изрично правя уговорката, че това е схемата и разреждането, която тя е изписала на мен, защото ме познава. Питах специално универсална ли е - не, въпреки че Арника Монтана е универсално за болки, все пак не може да се каже, че тази схема е универсална - за един ще иска по-чест прием, ако е по принцип по-бавно възстановяващ се, за друг ще е нужна разредка 9-ка... Така че, не съм много от полза, комай  Blush

На мен ми е изписано:
- 1 доза Арника 30 СН при стабилни контракции.
- След раждането през 1/2 час - 2 дози, после х 3 дози до края на деня (зависи по кое време е раждането, т.е. колко време има до края на деня; нощем по-добре да се спи, вместо да се буди човек за лекарства  Laughing)
- х3 дози на ден 2
- Ако има конци - пак х3 дози на ден 3

Който ползва хомеопатия, по-добре да се чуе с хомеопата си поне профилактично, преди да взима нещо, обаче.

# 580
  • До хладилника, който обичам

...а снимките на Калина са страхотни!

# 581
  • София
Добро утро мацки!
Atrakcia и аз съм в твоето положение...с тая разлика, че я видях на изписването...още кашля и е при баба си...и аз само си цивря...къде тайно, къде не...
BebEshOnDeL давам ти две рамене направо...след 2 години кърмене с каката...този младеж ми изпилва нервите....от вчера може да се каже, че цока през 2 часа...преди това си беше едно вечно висене на цицата...ту спи, ту не захапва хубаво, ту се нервира...абе въобще капризна му работа...Незнам как кърмиш...от едната или от двете гърди...но има предно и задно мляко...ако изсуква само предното, то е повече вода, задното е по засищато/така да го кажа/ ако не успее да стигне до задното мляко нормално е да огладнява по-често...затова предлагай едната гърда в рамките на 2 3 часа....така поне ще стигне и до задното, ако ги сменяваш често може само предно мляко да изсуква...Предишните дни Ангел се наяждаше само от едната и аз другата я цедях, само колкото да облекча и да не намаля млеконадоя....от вчера яде и от двете... като изцока добре първата гърда и я пусне, тогава давам втората...не винаги я изцоква нея...не я цедя...на следващото кърмене...почвам от втората гърда и така...горе долу май нещата потръгват...Каката съм я кърмила от двете гърди през цялото време...сега пак така мисля да правя....Айде ипиши как се справяте....търпение му е майка...пък са си и малки бебешоците...цокането не е лесна работа я....
Находка пиши ме в списъка за бране на грозде...едно време ходех на бригади на гроздобер...супер си изкарвахме... Grinning

# 582
  • Варна
добрутру и от мен!

Бамба, мерси за кафето и на Ксантипа за закуската!

И ние все сме си тука, 2 в 1, вчера се преуморих от първия учебен ден и викам :"хайде сега малко контракции и да ходим в болницата", ама неее Tired Май ще си стоим до датата...Днес носих тежката чанта на ученика, пак нищо... Crossing Arms

Атракция, добре сте се завърнали у дома! Малкия е много сладък !!! Искам и аз вече едно такова бебе!!!

Бебешондел, не мога да те съветвам, наш'то момче като беше бебе, го тренирахме да има режим, та на 3 часа ядене, като заспи на гърда го будех и пак да суче...Само вода през ноща...Сега мисля да пробвам на повикване, да видим, води си записки, ще те питам после... Laughing

Цвета и Миринда, вашите постове са ми наркотик вече, търся ги всяка сутрин и после пак, newsm10 да се разведрявам...

Отивам да се мотам безцелно из къщи, да видим какво е да си Full time housewife и има ли то почва у мене... smile3502

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 10:45 от *Elesta*

# 583
Добро утро и от мен, момичета!

Бамба, благодаря за кафенцето! Хайде, вече няма ли да предаваш щафетата на друг?  Hug
Милички, радвам се, че ви има! Постовете ви ме успокояват, разсмиват и внасят ведрост в денят ми! Много си ви обичкам!  Heart Eyes
Стискам палци на всички нас, които все още не сме родили, да имаме леко и безпроблемно раждане и здрави бебчето!  Praynig
Мимчето нещо се губи, дали вече не е родила милата?

При мен нищо ново под небето, от сутринта пак ми се втвърдява корема, бебка като започне да си движи главичката и имам чувството, че всеки момент ще излезе... Освен това, тази сутрин нещо усещам едно такова напрежение отдолу, вие имате ли го това чувство?

Гушкам ви много и ви желая хубав и усмихнат ден!

# 584
Хелоу,мами!
Хайде и аз в отбора !Вчера си бях наумила,че ще раждам Mr. GreenНе,че имах някакви индикации,ами просто така.....След обяд се разчистих,мих терасите,събрах 2-3торби за изхвърляне и строих мъжо да ги замъкне към контейнера.Накрая той ми се скара да не вършея повече,та се кротнах!
Цвета,хайде честито ламинат!Нареждай стаята и се строявай с багажа за болницата Mr. Green
Атракция,добре дошли с бебо HugА за килата,ти не беше ли качила толкова?Малкия е голям сладур!
Криската,снимките на беба са страхотни!Хубав спомен ще и останат!
Wish още ли си тука? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт