Има ли мами раждали в гр. Дупница при д-р Динов

• 31 480
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Аз проследявам бременността си при Динов, работи със здравната каса, първите три прегледа ми бяха безплатни, след това плащам по 20 лева. Не знам какви са тези талони.
Имаш право на 2 ли бяха 3 ли ехографски прегледа сигурно 20-те лева са за ехографа, който те гледа  newsm78 Аз не съм давала никога пари за това, но пък не съм се следила при него.

# 61
Аз съм с рискова бременност, затова имам право на три безплатни прегледа, с близнаци съм, след инвитро. Ходя на преглед през седмица, а не веднъж на месец.

# 62
Аз съм с рискова бременност, затова имам право на три безплатни прегледа, с близнаци съм, след инвитро. Ходя на преглед през седмица, а не веднъж на месец.
То и аз бях рискова, но ходех един път месечно, но при мен заради друго. Само последният месец ходех през 2 седмици, а като преносих всеки ден и си плащахме тогава.

# 63
Здравейте отново. По въпроса,който зададох разбрах Докторът работи с НЗОК,но независимо от това всяка брвменна за преглед плаща по 20 лв. Мойта бременност премина много добре и не съм платила и един лев,но консултациите ми бяха в София. Проучвах за една приятелка.  Simple Smile

# 64
Малко позамряла темата,дано някой освен мен се обади  Simple Smile
Аз се следя при Динов,все още съм със смесени чувства,и съм се ориентирала към раждане в София ,но все пак ако реша, Дупница ми се вижда добър вариант.Ако има някой ,който скоро му предстои раждане там или скоро е претъпял такова,ще се радвам да науча и  Simple Smile

Тази статия доста ме заинтригува :
http://kenguru.bg/Раждане+в+МБАЛ+„Св%2B+Иван+Рилски-2003”+–+Дупн … Y9ev   

# 65
Здравейте,
Не се колебайте мили бъдещи мами къде да раждате, а изберете Дупница при д-р Динов.Един голям професионалист ,за който думите който искам да кажа са малко за това ,което той и неговият прекрасен екип правят всеки ден.Хиляди благодарностти на целият екип и най-вече на д-р Динов ,че е съумял да изгради и поддържа такъв екип от специалисти ,които всеки ден се грижат за здравето на майките  и техните новородени.Продължавайте все така.Всички в отделението са внимателни и любезни от санитарките до лекарите.Дават изчерпателни отговори на всички зададени въпроси,грижат се за пациентите си 24 часа.Много съм доволна от всички в родилното отделение на тази болница. Просто мисля, че няма да съжалявате ако отидете там. Родих моята дъщеричка - Елена на 11,06,2015г. при  д-р Динов и екипа му ,но поради непрестанните грижи около малката ,сега малко късничко намерих време да споделя, моето мнение за отделението.Не се колебайте,бъдещи мами , а изберете именно това отделение.Няма да съжалявате за избора си.

# 66
Много съм доволна от раждането при него,секцио.от персонала също,страхотно отношение

# 67
Момичета, говорите за частната болница нали. Аз съм в голяма чуденка къде да родя. Военната или частната. Ако има още мами с опит нека споделят за раждането си 😊

# 68
Момичета, говорите за частната болница нали. Аз съм в голяма чуденка къде да родя. Военната или частната. Ако има още мами с опит нека споделят за раждането си 😊
Обсъждано е многократно има и група във ФБ, преобладава мнението - за частната

# 69
Може ли името на групата 😊

# 70
Може ли името на групата 😊
Благоевградски мами

# 71
Вие припаднахте ли ?
Темата е от 2009,  през 2013 , обаче нещата съвсем не са толкова розови Sad  Раждането при д-р Динов вече е по график.  Най-често в сряда /приемния ден на д-р Динов в клиниката Simple Smile/ , доктора си праща по 1-2 родилки в 7-8 сутринта да го чакат да родят. Понятия като термин, изтекли води, седалищно положение не го интересуват. Той вече предизвиква естествено раждане със система. Няма да ви обяснявам за каква мъка става въпрос  след това , часове наред болки  и накрая преди родилката да припадне се преминава към цезарово сечение. 

Общи условия

Активация на акаунт