Майка ми иска да ни изхвърли на улицата...

• 6 375
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Щом си пада по алкохола - занеси и 10 бутилки, квото пие и там на място с необходимите документи чакаш да си пийне и разчувства, и да се подпише на документите в твоя полза. Малко е грубо тва, но все пак е идея.  Rolling Eyes
Пожелавам на теб някой така да те накара да се разчувстваш. Много недогледано мнение си написала, баси....

# 31
  • София
Я по-добре зарежи всичко и си живей живота! Разваляй договора и оставИ всичко на брат си да се оправя. По-добре под наем, но да спиш спокойно, отколкото да си съсипваш нервите за пет панела.

# 32
Аз не видях тя да иска да ви изгони, май вие искате да я изгоните.

Я по-добре зарежи всичко и си живей живота! Разваляй договора и оставИ всичко на брат си да се оправя. По-добре под наем, но да спиш спокойно, отколкото да си съсипваш нервите за пет панела.

Прекрасен съвет, но не всички го умеят.

# 33
  • София
Аз мога да кажа,че бях в същата ситуация,но с баба ми.Преписа ми апартамента когато бях на 18год.,така и не разбрах защо,заведе ме и направихме покупко-продажба.С клаузата да живее докато е жива,но нотариалния акт беше на мое име.На 25 год.се скарахме за сина ми и тя тръгна да разваля ,но адвокатът ми каза,че щом е на мое име нотариалния акт,тя нищо не може да направи.Преди време продадох същото това жилище,но тя трябваше да се разпише,че е съгласна на продажбата.

# 34
evolis, а имаше ли включено в твоя договор "срещу издръжка и гледане" , понеже при мен май тук е слабото ми място. Тя винаги може да каже,че не съм я издържала, защото аз наистина не съм, тя се издържа сама преспокойно.

# 35
Бяхме в същото положение,
родителите на съпругът ми ни бяха преписали един двустаен апартамент /не живееха в него/.
Родителите му живееха в тристаен и сестра му в един друг двустаен, общо имаха три апартамента.
Започнаха да ни рекетират постоянно за пари, писна ни и се изнесохме на квартира,
договора се развали.
Свекъра и свекървата прехвърлиха и трите апартамента на сестра му,
прекратихме отношения с тях. Сестра му се омъжи за един лекар /обща медицина без специалност/ от Ямбол,
но лекаря беше голям мошенник.
Продадоха и трите апартамента, изхарчиха парите,
свекъра и свекървата остаряха, трябваше им лекарства , грижи, те се надяваха , че същерята ще ги гледа, ама нц.
Потропаха на нашата врата, тя обаче остана затворена за тях, не знам сега какво правят и къде са, нито ме интересува, не би трябвало да се сещаш че имаш дете едва когато имаш нужда от него.
А нашия живот беше повече от прекрасен, апартамент си купихме и ние, даже и къща на морето, децата пораснаха, изучиха се.
Пука ми за свекъра и свекървата, да са мислели навремето за старините си!

# 36
Сестра му се омъжи за един лекар /обща медицина без специалност/ от Ямбол.

Какъв е успехът му от следването?

# 37
Нямам представа, но не го приеха тогава за специалност, няколко поредни години кандидатства за кардиолог, но го късаха на изпита.
Сега работи още в държавната болница, незнам какви заплати получават лекарите без специалност.

На времето, когато ни изгониха от двустайния апартамент, бяхме с малки деца, трудно беше с квартирите.
Намерихме си квартира и съпругът ми започна след работа да кара такси, за да може да плащаме квартирата.
Беше минало около година след като се бяхме изнесли на квартира и съпругът ми преживя много тежка катастрофа.
Беше два месеца в болница, лекарствата бяха скъпи, аз отидох да ги помоля за помощ, за неговите лекарства,
щяхме да върнеме парите, но те ме отпратиха с извинението, че дъщеря им чакала бебе, и зет им искал да отваря частен кабинет. И ми казаха да съм ходела на международното , ако са ми трябвали пари, от тогава изпитвам само омраза към тези хора.
През тези два месеца докато съпругът ми беше в болница аз взимах заеми от приятели за да може да плащам квартирата, лекарствата му и т.н.
Той много бързо се възстанови, много ни потръгна в живота, няколко години по-късно бяхме много добре финансово, та и до днес е така, проработи ни късметът макар и малко по-късно.
Сега като свекър и свекървата ни потърсиха, знам че е гадно, защото са стари, но такова удовлетворение почувствах като ги отпратих с думите, айде сега отивайте при дъщеря си, вие от години син нямате и им тръшнах вратата, даже и не ги поканих.

# 38
evolis, а имаше ли включено в твоя договор "срещу издръжка и гледане" , понеже при мен май тук е слабото ми място. Тя винаги може да каже,че не съм я издържала, защото аз наистина не съм, тя се издържа сама преспокойно.

Нали си й изпращала пари, правила си подобрения по апартамента? Сигурно имаш документи за това.

# 39
  • София
hh6 ,Имах,да я гледам и да не мога да я изхвърлям докато е жива от апартамента.Но пак ти казвам ако нотариалния акт е на твое име,трудно ще и бъде,пък ако имаш и фактури поне някакви за ремонта,който си направила-още по-добре.И в крайна сметка,седни се разбери с тази майка,тя майка ли е или кучка. Thinking

# 40
На времето, когато ни изгониха от двустайния апартамент, бяхме с малки деца, трудно беше с квартирите.
Сега като свекър и свекървата ни потърсиха, знам че е гадно, защото са стари, но такова удовлетворение почувствах като ги отпратих с думите, айде сега отивайте при дъщеря си, вие от години син нямате и им тръшнах вратата, даже и не ги поканих.

newsm10 newsm44  за свекито поздрав --> smile3533 / Браво ,поздравления , smile3501 ...Всичко се плаща на тозиииии  свяяят   newsm51
Да сте здрави и щастливи  дълги години.

# 41
Здравейте отново, благодаря на всички, които ми дадоха съвети, имам среща с адвокат но чак другата седмица ( много им е натоварен графика явно), но до тогава ще се побъркам от притеснения. Майка ми беше спряла да ме тормози известно време , но под натиска на брат ми започна пак, сега иска да прехвърля моята част от къщата на село на брат ми и буквално ме изнудва, защото аз не искам да го правя. Заплашва ме, че ако не го направя ще развали договора за апартамента и ще ме изхвърли от там. От друга страна ако прехвърля дела си на брат ми, тя пак може ( и съм почти сигурна, че ще го направи) да развали договора за апартамента и ние пак оставаме на улицата. Та сега ми звъни постоянно, заплашва ме със съд и полиция, поставя ми ултиматуми да напусна до 3 дни ако не подпиша, идва и вдига скандали и т.н. Вече не се издържа, а и всичко това се случва пред очите на детето ми. Знаете ли дали мога да пусна някаква жалба за тормоз и изнудване. То е ясно, че ще се съдим, но поне да огранича личните контакти през това време. За тези, които ще ме посъветват да се махна, ще кажа предварително, че имам да изплащам кредит заради ремонта на този апартамент и не мога да си позволя да живея под наем.

# 42
  • Дъ Биг Вилидж
hh6 - що се занимаваш с глупости и ти. Или се изнеси или наеми за 500 кинта двама биячи - другите варианти няма никога да ти решат проблема. С идиоти работа да нямаш!

Общи условия

Активация на акаунт