"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 710
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро на всички!

...Съжалявам ако съм ви отегчила Blush
Лилчо, ти шегуваш ли се  Crazy
Толкова позитивизъм струи от поста ти, чудесно начало на деня ми.
Много сладък Деян  Heart Eyes, хубав батко и въобще сте едно страхотно семейство!

Много е хубава и Василия  Heart Eyes
Цеце, голям майстор-фотограф си станала  Laughing, чакам и другите снимки

Дитта, стискам палци. Ха, дано е на късмет миризливата случка  hahaha

Гале, сладурче, успех и лесна адаптация на децата с яслата!
Големи подаръци сте получили преди рождените дни  Laughing

Бързо оздравяване на болните и дрискащите!

Лек ден засега и по-късно пак ще ви нагледам  Simple Smile

# 646
  • София
ЛилчоHug страхотен разказ  Hug Много сте сладки, страхотно семейство  Hug

Боянка, как е малкия, напуснахте ли Дрисленд? Бързо да стане пожелавам  Peace

Рени, ние имаме комбиниран дигитален термометър на Омрон за ухо и чело. Много съм доволна - мери темп точно за 1 секунда и малката няма време да се изнерви. Даже с удоволствие дава да й правим "пиу"  Laughing Доста е скъп, но според мен си заслужава. По принцип тези за чело/,хо уж ги дават като най-надеждни, поне нашето педи това ни посъветва. Ние отдавна не успяваме да мерим в устата или дупето  Tired

Страшно безсъние ме тормози, като пребита съм. А се надявах сега да се наспя, че после като дойде бебо също няма да се спи. За жалост обаче плановете ми са без кръчмаря явно  Laughing

Лек ден засега, аз отлитам по задачи!

# 647
  • София
Привет, привет!

Много ме зарадва разказът на Лилчо, дай Боже и Креми да има същото леко и безпроблемно раждане! Hug Лилчо, ти си родена да раждаш деца! Хич не се бавете с №3  Laughing  Дано Деян да ти е все такъв кротичък и да е здрав най-вече! Hug Страхотно изглеждате и четиримата!

Качих още малко снимки от рождения ден, но още не е пълната колекция - http://tsubi.snimka.bg/children/rojden-den-2-god.434306.15524772.big. Не се сетихме да си направим обща снимка, ама карай  Whistling

Майка ми си тръгна и си оставаме двечките пак, но пък в петък ще пътуваме за укенда, че сме канени на един събор и ще се разнообразим малко.

Гале, честита ви ясла! Ама и ти яко си се ошашкала  Laughing Желая ти успех в търсенето на работа!

Хубав ден! Hug

# 648
  • София
Лилчо, аз можех и още да чета Simple Smile Толкова е хубаво да сподели някой с теб подобно изживяване  Heart Eyes А семейството ви е страхотно! Пълно, щастливо, усмихнато, спокойно...удоволствие е човек да ви гледа  Hug

Бояна, днес как сте? Павката имаше една такава необяснима триседмична диария...никакви положителни резултати от изследванията. Та, ако давахме два пъти, та урина, та кръв...и накрая се оправи от самосебе си. По съвет на Панталеева спрях да пазя диета и чревната флора се нормлизира.

Цеце, много е хубава Васето...мило, спокойно и удохотворено детенце. Лъха на уют и спокойствие  Heart Eyes
А снимката с храненето с ябълка уста в уста е култова  Joy

# 649
  • София
Дианче, мерси, че ни мислиш! Hug Масларска също каза да му направя пилешка супа, да вкарвам зеленчуци и без екстремности да се върне към нормално хранене. Възможно е да е от растящите в момента кътници- единия е пробил до половината, а другия сега пробива. поне не беше притеснена и изключихме някакви сериозни неща свързани с разстройството. не знаях, но четох в една книга за отглеждане на деца, че разстройството може да означава отит, бронхопневмония, апендицит и какво ли не. Споменават и зъбите. Ще видим.  Настина, това с диетата е важно, защото една дълга диета ще му отслаби организма и може да стане много по- лошо. Благодаря, още веднъж, че го споменаваш, защото и аз наскоро научих повече за вредата от дългите диети при разстройство, които обичайно се препоръчват у нас.

Лилчо
толкова хубаво си го разказала, че се разплаках от умиление. да сте живи и здрави всичките. Толкова се радвам на хора като вас. Heart Eyes Хайде сега и Креми да роди така леко!

Цеце О оплаквания от Дрисленд още не съм ти казала колко е прекрасна Васето на снимките. Heart Eyes Толкова е пораснала, толкова изглежда умна и грациозна, просто е очарователна.

Имам да свърша няколко неща и по- късно може пак да пиша и да ви доотразя, макар да сте ми неотразими приятелки. Hug

# 650
Здравейте,
чак сега смогвам да се разпиша, днес деня ми започна много рано, още по тъмно, дет се вика. Поуморена, но доволна съм, приключих си с планираните задачки, пуснахме всички изследвания, взехме си всички бележки, картони и карти,другия петък ще отивам за резултатите на секрета и акУто и ще говоря с директорката, кога да ходим.
Взех малка декороативна тортичка з аутре, д аотбележим случая с нещо, че ще идват малко гости, иначе в СтЗ сме поръчали детска торта с коли на магистрала, дървета и зелени площи, тцтцтцц.Тогава ще е истинския РД, ама утре няма как да не духнем свещичка и да се омаже с торта. ДА си получи подаръците и да продължим в събота.
Подстригах се, после поръчах още други неща, които ми трябват за утрешния празник.  Hug Ааааа май това е, доволно приключих  с всичко. Но най-вече с изследванията.
Само с урината нещо не се справихме, тя Дианка вчера ме урочаса, че не можела с колектори и аз с епохвалих, че мога и съм взимала без проблем, сутринта 2 изхабих и една капка не попадна в тях, че утре ще нося пак. Как да му взема урина бе? Чувала съм, че с памуче на памперса и после изстискват малко, ама то може да попадне нещо странично, де да знам,.....?

Лилчо - добре си си дошла, снимките са прекрасни, а вие 4-та просто божествено щастливи! За нас бе истинско удоволствие в онзи студ, да ти помахаме под прозореца  Hug Embarassed Mr. Green Разказа ти е невероятно истински и прочувствен, никак не ни натежаваш и не се тревожи за нищо, ние искаме да чуваме повече и повече от теб за Деян и Васко и за теб де.  Joy А на в-са ти за ясла или ОДЗ, ясла е само.
Цеце не искам да коментирам снимките, защото са супер сладки, Василиса си е много пораснала и красива госпожица, взела ти е маниерите и погледа.На една от снимките си умрях от кеф, защото видях Таш и Акелкс и щях да ги изям, заради погледите де. ТАш ...   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Peace
Боянка ох, дано се оправи мъничкото.От каквото и да е било, да е за кратко, че...

# 651
  • София
Здравейте, момичета-кокичета  Hug

Днес и на мен ми тръгна рано-рано деня-сънувах едни ужасии и като се събудих в 5, в 5.05 бях вече в хола и си пуснах бързо музика да ми заглуши картините в главата  Crazy, сега ще ме помислите за някаква психарка, ама нищо, де, няма да сте много далеч  Mr. Green

Ходих на лекар сутринта, по други причина, а май ще се окаже, че има кръвно, е...баси, съблякла съм се гола в стая с хубав мъж, как да не го вдигна  Joy Joy /кръвното  Laughing/.А лекарят един пич... малко се е престарал с епилирането, ама хайде.

И по принцип като дам пари за лекарства, трябва веднагически да дам и за глезотия, поръчах няколко парфюма от мегашоп /дано са истински, че не съм поръчвала досега  newsm78/, утре ще пристигнат и нямам търпение /само един е за мен, де, другите са за сестрока/.Та така, оръсих се повечко, сега спешно трябва да си търся лайно за настъпване  Joy Joy.
Дита я няма да каже какво стана с работата, да пускаме ли тия палци, че и работа трябва да се върши  Hug

Кремчо, аз също не можех да спя в последния месец от бременността, побърквах се от умора и пак няма заспиване.Пожелавам ти и на теб така леко раждане и много спокойно бебче, та да си починеш след това  Hug

Галче, така се вълнувам като ти чета постчетата  Hug Heart Eyes, браво.Честита прическа и торта, Ники разбира ли какво го чака, душичка, да си изкарате хубаво и тук и на вилата  Hug

# 652
Наташкееее, ти верно си психясала нещо, ама такава си те обичам пък, иначе не ми е интересно. С най-голям кеф чета постовете ти, смея се винаги и си те представям как ги назоваваш нещата, то и аз съм за лекар, я дай тоз твоя доктор/епилирания/, аз по такива си падам, а и друго си е човек да ходи на лекар, ей така профилактично Simple Smile  hahaha Joy хаххехехеххехеехх!Ох, много смях ми носиш душа. Благодаря за милите думи, а ти не се вълнувай много след постовете ми, че да не трябва да ходиш на лекар пак  Joy
Ей сега се лакирах със страхотен лак и си зяпам ноктите като абсолютна кокона, която нищо друго не я интересува, не сте далеч от истината де, щом Ники спи, нищо друго не ме е грижа. Малко е рзхвърляно, ама ще се чисти по-късно или утре, ааа айде де

# 653
Привет от нас!

Цеци, страхотна е Василия! Умно, кротко и добро детенце.
Тотонто, ЧРД! Да си много щастлива и обичана!
Галакси, честит ви прием в ясли! Бързо адаптиране на Ники и на мама към новото ежедневие.
Темата за или против яслите е дискутирана, откакто са създадени. Скоро пак срещнах подобни теми, на който му се чете:  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39667.0 , http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35191.0 .
Лилчо, страхотно семейство сте! А Васето е толкова добричък и грижовен, ей такъв зет ще търся.  Grinning Възхищавах ти се преди да отидеш в болницата с какво спокойствие и увереност говориш за състоянието си, браво!
Дита, стиснати палци и от мен.
Рени, нашият термометър е Beurer за ухо, с успех мери и по другите части на тялото за 1 секунда. Миналата зима всяка сутрин мерихме температурата в ушето и ни беше станало навик.

Ще кача снимки на малката сватбарка, но за съжаление татито е снимал предимно младоженците, че са ни малко кадрите.

Бързо да оздравяват болничките и неразположени бубенца!

Хубав ден!

# 654
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Здравейте, момичета-кокичета  Hug

Днес и на мен ми тръгна рано-рано деня-сънувах едни ужасии и като се събудих в 5, в 5.05 бях вече в хола и си пуснах бързо музика да ми заглуши картините в главата  Crazy, сега ще ме помислите за някаква психарка, ама нищо, де, няма да сте много далеч  Mr. Green

Ходих на лекар сутринта, по други причина, а май ще се окаже, че има кръвно, е...баси, съблякла съм се гола в стая с хубав мъж, как да не го вдигна  Joy Joy /кръвното  Laughing/.А лекарят един пич... малко се е престарал с епилирането, ама хайде.

hahaha  hahaha  Joy  Joy  hahaha  Joy

Ох ще ме умолиш от смях. То ясно, че ти си се съблякла гола пред хубавия мъж,  Flutter ама как разбра, че се е престарал с епилирането??!!  newsm78   Да не би и той да се е съблякъл гол  hahaha  Joy  А-ааа нещо скътаваш. Версията ти не се връзва.  Naughty  Mr. Green
Обаче добре ми действаш на фона на скапаното ми настроение, след поредното 2 часово висене при педи-то. Не мина номера аз да пазя ред, а Влади да шляпа нейде с дядо си   Crossing Arms Като го видя, като овисна на врата ми.... беля си вкарах - за капак го носих на ръце.  Tired Иначе продължаваме гадния антибиотик до края на седмицата. Оздравяваме но, но все още не сме.

Лили, страхотен разказ. Защо пък да отегчаваш  Grinning Много сте сладки четиримата. Много ми харесват снимките където Васко гледа Деян.

Ами чао от мен. Едно магазинче ме очаква.  smile3508 Да проверя какво мога да купя от тук преди да пусна поръчка от Англия.  Grinning

# 655
  • някъде там
Гале в аптеката продават едни колекторчета ли се казват незнам точно, от найлончета и са различни за момичета и момчета при нас успешно вършват работа  Peace

# 656
РЕНИ - такива точно наилонови прахосах сутринта, нещо не се получиха нещата, а съм ги ползвала и съм взимала успешно до преди, ама днес нещо.... Sad
Не стана.

# 657
Здравейте!
Първо благодаря за мненията ви за витамините Hug Абе Ива в последно време хич не с ехрани добре,аз само и готвя и хвърлям Confused,иска само "пиза" и "баня"(пица и баница),от които също по мъничко хапва Sad Затова си мислех да и взема нещо за подсилване,ми тя нищо не яде..откъде да си набави витамини Crossing Arms
Лилчо страхотно ти е бебчето!!! А ти верно изглеждаш прекрасно,чак не ми се вярва да е възможно Crazy Много сте хубавки и четиримата,а Васко много се е променил! Чудесен разказа,браво! Пусни го в Бъдещи и настоящи майки,знам какво е да очакваш раждане и е един такъв пост да те разведри Grinning
Цеце вече ти казах за блеринката-прекрасна е и страхотен тоалет Heart Eyes!!! Адмирации и от мен Hug Много са сладки с Али,а какви устнички има Васето Heart Eyes
Гале честитих ли ти за яслата не помня,ама много се радвам за вас Hug Дита не знам какво е настъпила,ама ти опрделено си настъпила някое л***о и не си спомняш hahaha Шегувам се,честито! Съвет за събиране на урина не мога да ти дам,никога не съм го правила,успех!
Аз изчезвам да слагам масата,че ей сега Ива и баща и си идват,а аз се развявам тука с една мастика и сирене за мезе,ама боли ме стомаха,то затова Mr. Green

# 658
  • София
Боянка,надявам се всичко да ви е от зъбите!  Praynig
Galaxy_26 Пробвай с памука и като отидеш да дадеш урината им кажи че си я взела с памук,те ще го имат в предвид при обработката.
Лилчо,всички сте толкова готини! Разказвай всичко пък може още някой да се навие на второ като те слуша.  Peace
Днес за първи път не се оплакаха от Милен в яслата.  Praynig  Дано така да продължава.Да свиква и да започвам работа че тук всички ме гледат на криво понеже съм единствената, която не работи.
Свекърва ми е решила,че Милен е бебе.Започна да му реже ябълката на купчета и да му бели гроздовете за да не го заболи корема. ooooh! Човек може да се побърка с тази.Снощи му е дала шоколад за вечеря.В 21:30 Милен идва омазан с шоколад и казва че баба му го е дала. Crazy  ooooh!  ooooh!

# 659
Просто една бърза  Hug

Общи условия

Активация на акаунт