За хазарта-и мъжа ми е така-залага,обаче най-много 10лв. на Еврофутбол.Аз го отучих от залите-все пак там се запознахме,докато бях крупие и пламна наш'та лИбоФ.Беше ми обещал да не ходи вече,един ден ми звъни и хъката-мъката започна да ми обяснява,че той случайно,ама без да иска,ама това-онова,ами мило с 20лв.спечелих 4100лв.!Още на другия ден си купихме кола,че се возихме с една прогнила Лада,дето на кое ли кръстовище в София не сме бутали
.Имаме,обаче,и случай на болестно състояние-брат му до преди няколко месеца беше затънал с двата крака-добро и тихо момче-оказа се,че е пристрастен към хазарта.В началото печелел,но естествено в един момент започва да губи,започва да взима заеми от банки,хора,мутри,лихвари и който още се сетите и в един момент стана ужасно-свекърва ми също тегли заем,заради него,дълго не казва на свекър ми,но нещата вече излизаха извън контрол.Хубаво,че се намеси свекър ми,та малко по-малко сега връща парите...заради син идиот.
Става въпрос за десетки хиляди левове-в момента остават 35хил.,тъпака работи за без пари-всичко му прибират банките..
Затова-10лв. и само за удоволствие,отколкото хиляди назад
. 

В интерес на истината,докато Алекс беше бебе много пъти ми е идвало да легна някъде из парка да отпочина
. Аз нали отсега се каня за второ и само благородно и не толкова ви завиждам