Спирам,че само за болести пиша.Не мога да се организирам да се включвам по често,но ви чета най-редовно.
На болничките скорошно оздравяване и дано по-лесно ги изкарваме болестите тази зима.
Направо в чудо се виждаме с него, все реве това дете беее. Няма денем, няма нощем, все нещо не му изнася и му е криво. Само го разнасяме на ръце, но и това не винаги помага. Опасенията ми за ревливо бебе се сбъднаха, за съжаление.
Да ми е жив и здрав, пък и този зор ще мине...към 3-тата годинка може би!
Ще минат коликите, ще почнат зъби, абе ти си знаеш 

Боже, докъде стигнахме да се молим, да е вирус, та да не е нещо по страшно, ама и аз съм така де 
Майтапче, ще мине и това (по ранко от 3 години, май към 1-2 минава
), майтапче, да е жив и сдрав, ти си го казала добре. Ема ходи ли на градинка, тя как е?
Не заслужава баба да и вика, ей, какви жени има.
Кажи Галко какво прави?
Мисля, че ги подготвят от другата година за химия и физика
То много учене, много нещо
И ние как не бяхме 2 седмици на градина, аз се поуплаших, че много учебен материал сме пропуснали и трябва да наваксваме.
Голяма скучибра тази жена бе
Вчера моя приятелка така ме изуми с нейната майка...продала бабата на 48 години един имотец за 20 000 евро,купила си кола и т.н. удоволствия,хванала си 28 годишен любовник ,а на тях с малко детенце им дала 500 лева

Ума не ми го побира, що за отношение е това. Дано скоро се отделите и не ви се налага да я търпите, че не знам как издържаш. 
Нощта сме спали като бели хора/да не чуе дявола/

Да попиша малко, докато Коцето е по-спокоен.
От няколко дни вече е по-спокойно. Гука и се смее за 20-30 минути и после пак рев. Ама поне виждам светлина. Надявам се скоро да спре да плаче, но нас ни тормозят и много колики. Ограничи и млечните храни, поне при нас имаше малко ефект.
Всички други болни да оздравяват.

вече ми писна нещо
Та може да дойдем към нова година да ги закараме да ви видим хем,знам ли, то има бая време
Пък и ако слуша дотогава(свеки де) 

Честито ти християнче и дано Господ е винаги с него!
дано бързо мине уплахата и за Ева да забрави бързо случката.
Проблем ми е качването на 10 кг.
, макар че според доктора това е признак на подобрение, но нищо не ми става вече
Три дни обикалям магазините и взе се виждам като прасенце