Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 616
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета! Интересувам се от въпроса за ринопластика. Помня че някъде имаше специализиран форум за пластична хирургия, някой би ли ми помогнал с линк?

# 436
  • в Кошера
Здравейте момичета! Интересувам се от въпроса за ринопластика. Помня че някъде имаше специализиран форум за пластична хирургия, някой би ли ми помогнал с линк?

Заповядай!

# 437

Заповядай!

Видях го това, но не е този. Онзи беше тематично разбит по всеки вид пластика и беше изключително развит и популярен. В него от години се пише- не е с 5 теми на кръст. Гледала съм го преди години, но не го откривам сега. Rolling Eyes Надявам се че не е закрит.

# 438
  • софия
Да попитам и аз има ли мама правила Брахиопластика мисля че така се пише правилно?Оформяне на ръце с две думи.След трите ми раждания и многото килограми нагоре и надолу ръцете ми изглеждат ужасно.Замислила съм се да ги оправя и четох по темата ,но си е друго да чуя отзиви.Насочила съм се към Ильо Стоянов или Николай Геортиев .

# 439
  • Sofia

Заповядай!

Видях го това, но не е този. Онзи беше тематично разбит по всеки вид пластика и беше изключително развит и популярен. В него от години се пише- не е с 5 теми на кръст. Гледала съм го преди години, но не го откривам сега. Rolling Eyes Надявам се че не е закрит.

Същият е, само че са му променили тотално визията.
И аз не можах да се ориентирам в началото къде са отишли всички теми, но отдолу има опции да видиш повече теми и си ги открих. Пак е разделен тематично, просто малко поразгледай, за да откриеш темите.
Ето ти линк по раздели:
http://www.tialoto.bg/forum/index.php

# 440
  • ВАРНА
Да попитам и аз има ли мама правила Брахиопластика мисля че така се пише правилно?Оформяне на ръце с две думи.След трите ми раждания и многото килограми нагоре и надолу ръцете ми изглеждат ужасно.Замислила съм се да ги оправя и четох по темата ,но си е друго да чуя отзиви.Насочила съм се към Ильо Стоянов или Николай Геортиев .

Няма да сгрешиш с избора си.Това са светилата в пластичната хирургия в момента.Личо аз се доверявам на Георгиев .

# 441
Определено бих се доверила на Ильо Стоянов.

# 442
Здравейте! Разглеждам сайта на BULAPARS и там, веднага след доц. Евстатиев се споменава д-р Владимир Василев, завеждащ Пластична,Реконструктивна и Естетична Хирургия на ВМА София. Не съм срещала коментари за него във форумите. Моля, ако някой знае нещо за работата му да пише.

# 443
Добър ден на всички искам да попитам някой запознат ли е с актуална цена  за ринопластика при доц.Джамбазов?Обаждах се на телефон който е на медицинския център,но ми казаха,че такава информация немогат да ми дадат трябвало да си запиша час за консултация проблема е там че съм от друг град,решила съм при него да правя ринопластика,но все пак трябва да знам цената,не ми се иска да се разкарвам напразно.Та за това исках да попитам дали някой е запознат с актуалните цени за ринопластика при него.  newsm78

# 444

Заповядай!

Същият е, само че са му променили тотално визията.
И аз не можах да се ориентирам в началото къде са отишли всички теми, но отдолу има опции да видиш повече теми и си ги открих. Пак е разделен тематично, просто малко поразгледай, за да откриеш темите.
Ето ти линк по раздели:
http://www.tialoto.bg/forum/index.php

Ахх...такава била значи работата... А аз се скъсах от ровене по нета. Simple Smile Викам си "не може да е само това, помня че беше пълен...". Ок, мерси много че ме ориентира. Сега ще чета да се просвещавам. Grinning

# 445
  • Бургас
Здравейте  къде в Бургас  може да се постави хилуронова киселина на устни

Peace

# 446
Здравейте  къде в Бургас  може да се постави хилуронова киселина на устни

Peace
Погледни в сайта на др.Ангел Енчев,има кабинети в повечето големи градове и 1-2 пъти в месеца е там.Аз преди 2 години си сложих  Хиалурон при него и до сега имам остатъци Simple Smile много съм доволна и ти го препоръчвам.А и не взима много скъпо за процедурата Wink

# 447
  • ВАРНА
А болезнено ли е поставянето ?Аз имам Рестилан в устните ,бях под пълна упойка заради липосукция.Сложиха ми го за 5 години,но постепенно изчезва(сега е четвърта)Сега съм се замислила за новите импланти за устни Пермалип.Изглежда  ми доста добре на устните.Има ли някой с такива да се включи?

# 448
  • Бургас
Благодаря  warrior  : peace:  къде  мога да разгледам снимки преди и след ?

# 449
А болезнено ли е поставянето ?Аз имам Рестилан в устните ,бях под пълна упойка заради липосукция.Сложиха ми го за 5 години,но постепенно изчезва(сега е четвърта)Сега съм се замислила за новите импланти за устни Пермалип.Изглежда  ми доста добре на устните.Има ли някой с такива да се включи?
Болезнено е да,въпреки че първо ми сложи местна упойка.Но като видиш резултата бързо забравяш болката  Simple Smile Преди да опитам при Енчев ,съм слагала хиалурон на други места ,но във всички случаи устните ми спадаха след 1 месец.Както казах,сега ще станат 2 години и все още имам остатъци.След някой друг месец мисля пак да си слагам малко.Като цена,тогава беше 400лв на кубик.аз си сложих за 500лв,което ще рече кубик и малко от горе.През цялата процедура се гледаш в огледало и казваш кога да спре Simple Smile

Благодаря  warrior  : peace:  къде  мога да разгледам снимки преди и след ?
паролата е 1357

http://media.snimka.bg/9900/026056244.jpg   преди
http://media.snimka.bg/9900/026056243.jpg   веднага след процедурата
http://media.snimka.bg/9900/026056189.jpg   6 месеца след
http://media.snimka.bg/9900/026056190.jpg   около година и 3,4 месеца след

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 02:36 от warrior

Общи условия

Активация на акаунт