Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 464
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, можете ли да препоръчате ефикасна терапия за бричове?

Все още се надявам някой да сподели положителен опит в тази насока Praynig

# 601
Най-добре е липосукция, но е много неприятно преживяване.

# 602
Здравейте,момичета бих искала да попитам има ли някой опериран при д-р Заякова от Варна.Благодаря предварително.

# 603
a.l.e.n.a, може ли и на мен на лични информация за клиниката?

# 604
  • España
Здравейте,момичета бих искала да попитам има ли някой опериран при д-р Заякова от Варна.Благодаря предварително.

Преди около месец доктор Заякова ми прави липосукция и резултатът е невероятен- нямам бричове,нито пухкави колена ,а и самото възстановяване не беше особено неприятно! Все още бедрата ми са леко изтръпнали и наболяват при натиск,но болката си струва уверявам те! Ханшът ми намаля с цели 8 сантиметра и от L-размер вече плавно преминавам в S!!!
За докторката и клиниката само хубави неща мога да кажа и горещо да я препоръчам!!!

# 605
  • в 1001-та нощ
а колко струваше?

# 606
И мен ме интересува цената. Много бих искала на мама да й направя подарък. Тя минава плавно в периода "жена над 50" и може би хормонално, но напълнява много, и колкото и да не яде, и да върти педалите, не помага. Знам, че много би се зарадвала ако някой помогне с "магическа пръчица" и тя да си влиза обратно в дрехите отпреди няколко години Simple Smile

# 607
А за премахване на целулита какво ще предложите? Laughing
Изобщо има ли терапия или манипулация с която да се премахне окончателно?

# 608
Ох, има хубави темички за целулит, с много добре описани различни подходи за борба с него:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=661976.0

# 609
Не съм чела темата за целулита и нямам представа дали се прави някъде тук, но последното, на което попаднах за целулит беше това - http://www.cellulaze.com/

# 610
Уау, само една процедура?!
А в България това сто процента го ням...
Аз като старомоден фен ще продължа засега периодично да се придържам към Velashape процедурите, които на моето дупе работят.

Ох, и ще се радвам Алена да се произнесе, аз я признах във форума за най-големия експерт "аз-преборих-целулита" Simple Smile

# 611
А как да се справя с целулит на ръцете,ужасно е?Не знам кое е най-ефикасното средство,дайте идеи!

# 612
Какво мислите за клиника "Нефертити" ? Някой ползвал ли е услугите им?

# 613
Май няма отговор за цената на липосукцията. Жалко...

# 614
Цитат
Момичета, някоя от вас коригирала ли си е ушите - при кого и доволна ли е?

Благодаря 

Аз  Peace При доцент Анастасов в Пловдив.Доволна съм  newsm56
Аз също там при него.Доволна..много доволнаа! Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт