Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 718
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
beginner_mamma, като се запълни мимическата бръчка,не се ли появява друга гънка над (около) нея .
   Струва ми се,че това забелязвам при някои жени и ,може и да се лъжа,но май и на "усмихната" ти снимка След.....

Извинявай,че задавам такъв въпрос,но се интересувам от реалността.  Hug

# 646
Да, има нещо вярно, но не е дълбока и не ме дразни. След като се запълниха дълбоките назолабиални, при широка усмивка отляво ми се появяваше тънка бръчица точно до ъгълчето на устните.

Но мисля, че това е анатомично нормално - все пак ако си има кожа, колко да запълниш, някъде другаде все ще трябва да се "сгъне", нали.  Simple Smile

# 647
  да,да......ясно.....Значи не се заблуждавам много.....
  Благодаря за отговора  Hug

# 648
# 649
  • в 1001-та нощ
а изписаха ли ти нещо за пиене и мазане - с цел поддържане на ефекта по-дълго  Rolling Eyes

# 650
Алена, има ли нещо з а мазане за поддръжка на ХК което се предлага в България?

# 651
  • в 1001-та нощ
след консултации за видовете ХК и т.н. да не влизам в детайли ми предложиха Филорга, в България съм виждала да се предлага в по-луксозни СПА центрове, но аз ако ще взимам ще е от Франция  Blush (заради цената)

аз все още нищо не съм си правила на лицето и ще ползвам за обща поддръжка, не за поддържане на филър  Peace

също сме коментирали крема бионект и разни други мазила, но с други лекари

крема бионект съм ползвала след фотоподмладяване - имаше изключителен ефект - дали от комбинацията, дали от процедурата, след това 2 пъти съм правила такава процедура на друго място - като че ли нямаше такъв ефект  newsm78

# 652
Алена, Филорга домашната серия и да ми я предложат, не мисля, че бих се възползвала. Цените са сериозни, а аз съм на 30 г. та мисля, като преполовя 30-те да се заглеждам към тази или подобна козметична грижа.

Не, само хидратиращи продукти за лице ми препоръча д-р Валянова, не съм се мазала с нищо специално  newsm78

# 653
след консултации за видовете ХК и т.н. да не влизам в детайли ми предложиха Филорга, в България съм виждала да се предлага в по-луксозни СПА центрове, но аз ако ще взимам ще е от Франция  Blush (заради цената)

аз все още нищо не съм си правила на лицето и ще ползвам за обща поддръжка, не за поддържане на филър  Peace

също сме коментирали крема бионект и разни други мазила, но с други лекари

крема бионект съм ползвала след фотоподмладяване - имаше изключителен ефект - дали от комбинацията, дали от процедурата, след това 2 пъти съм правила такава процедура на друго място - като че ли нямаше такъв ефект  newsm78

a.l.e.n.a ,от къде го купуваш този крем бионект?

# 654
  Бионект се продава по аптеките. Служи за заживяване рани.   Peace

# 655
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a ,от къде го купуваш този крем бионект?

от аптека и не е скъп, но трябваше да го ползвам заради фотоподмпадяването, не по принцип  Peace

# 656
  Алена, по време на процедурите ли се използва кремчето ? Или как става изобщо?

Може ли да споделиш повече за фотоподмладяването,самата процедура.....Как се провежда ,колко време отнема ,друго каквото се сетиш ...
  Има ли странични ефекти ?

# 657
  • в 1001-та нощ
подобно е на фотоепилацията, но не е болезнено и не засяга окосмяването

отнема минутки, кожата се почиства, намазва се с контактен гел и се щракат зоните  Peace , след това гелът се почиства, прилагат се серум, крем според кожата, бионект се маже всеки ден след това 1 месец - докато свърши  Peace

при мен направиха 1 процедури фото и една омнилукс, при фотото "изгаря" повърхностния слой на кожата (не се вижда естесвено), но ефектът е моментален ... за 3 дни се сдобих с ново лице, при омнилукс има като облъчване със светлина, ефектът е по-бавен и с натрупване и по-неагресивен

процедурите са кратки, дълъг е разговорът, при който се изяснява начин на живот, хранене и т.н. ... за да се стигне до подходящите средства за въздействие

при мен проблемите бяха след раждане и кърмене, от хормонални разбърквации, недоспиване - бях 7 кг под обичайните, кожата ми беше станала сиво-жълта, очите ми бяха огромни черни дупки (зоната около тях) .....

не отидох с някаква конкретна идея, но пък попаднах на правилното място и точния човек

след това на 2 пъти съм правила по 6 процедури на 2 други места и нямаше същия ефект, вярно, че и изходната позиция беше друга, но ....  newsm78 може би и апаратите имат значение

сега пак ще правя, предполагам, че дори да не забелязвам толкова - има поддържащ ефект  Blush но мисля да отида и на онова - първото място  Heart Eyes

# 658
  Много много благодаря за споделеното,Алена!   bouquet  Hug
  А имаш ли представа този Бионект за каква цел се ползва след процедурата ? Thinking

# 659
  • в 1001-та нощ
да подхрани и хидратира кожата  Peace защото тя е като опърлена след процедурата и облъчена  Blush в добрия смисъл  Peace

да се ползва за козметични цели - трябва да е с разбита молекула - с ниско молекулярно тегло - от 5000 до 20000 Da, най-много до 50 000, когато е с по-високо молекулярно тегло не само, че не стимулира синтеза на ХК, но може и да го потисне  Peace

Кремът на Филорга, за който е писах е такъв, затова и не струва 5 лв, иначе много кремчета и серуми има, но информацията за това колко далтона е ХК в тях често липсва и като попиташ производителя - усуква - е - ясно защо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт