Отговори
# 60
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
много здраве, късмет и творчески успехи в Австрия  
  bouquet

Момичета, моля за помощ за превод
как да преведа на български думата -Zerealien -??? това са различните сортове Gerste,Weizen,Rogen...
и думата - vergoren
help Praynig

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 16:22 от :-))

# 61
Честит имен ден Надя  bouquet
Пък аз да почерпя, че днес майка ми има рожден ден  cook
 Благодаря много за линковете за 3Д, ама май взех да се отказвам, много ми се вижда туй 100 евро за едно дзак    Crazy
Пък органскрининг ще ми правят така или иначе и моя док и в болницата, на обикновен ехограф ама са здраве да е Grinning

Габиии "Божествени тела" и аз го помня , не ни подценявайте нас "по малките" , не помня на колко съм била и вярно че братовчедка ми ми четеше надписите в киното щото все не стигах до края на реда ама колко танци сме изтанцили послееее newsm57

Ани аз има бански за бременни от Н&М  потърси може още да имат. Ако дай боже Стоян го вземат в някоя градина се кандидатирам да ходим някъде заедно на водна гимнастика за бременни. Яако съм се заседяла  хораа, качила съм има няма 2 кила ама корема ми се е надул като плондир и вече се задъхвам само от събиране на играчките от пода ooooh!
 За срещите като измислим детска и аз ще се включа иначе съм пас.

# 62
Dobar den momiceta,pojelavam i az na vsicki imennitsi vsicko nai hubavo .I az imam dneska rojden den,ostariah s edna godina pak,ama kakvo da pravim tova e 4ast ot jivota,
  Iskam da vi popitam nesto momiceta,imam da6teria  i tia e tuka rodena i triabva da i iskaram BG pasport,
kakvi dokumenti mi triabvat i kade triabva da otida,i za kolko vreme stava .Dali ste uspeia za edna sedmitsa
da se opravia.zastoto az rabotia i niamam vreme da si hodi v BG,pak i az ot 5 god. ne sam si hodila i neznam.
Molya,pisete mi ako znaete.

# 63
Я се наредете по термини , че нещо се обърках кой кога ще ражда. Laughing
 Колко бебета чакаме всъщност  newsm78
Ро, аз едно време ходих безплатно да ме гледат в Ле Меридиен ( хотелът) Там представяха 4д апарати( що 4д а не 3д така и не разбрах). Не мога да намеря линка обаче. Ще потърся пак.

Аз днес щях да я свърша като Дианчето в кухнята.Включила съм без да искам котлона а върху него една кърпа и 2 чушки #Crazy Стана печена кърпа с чушки и много много дим. Че и хаусхалтферзихерунг нямаме още...  Ама овладях ситуацията и няма нищо друго изгоряло, слава Богу. Най -странното е , че минути преди да стане си помислих, че нямаме застраховка ако стане нещо...и то взе, че стана.

# 64
4естит имен ден на Надетата ,на Вяра,и на вси4ки носещи тези имена ,а също  и на Софиа на Свити!

Христинака , bdbaloni baloni
Пожелавам ти много любов и щастие !Поздрави и целувки за Сара!
За съжаление не мога да ти дам инфо за твоя проблем..

Ро ,да е жива и здрава  и твоята майка !

Илианка,ох,неприятна работа..Що тенджери съм изхвърлила  по този повод ..даже и една електри4еска кана.Срам голям.

Grinning,
за  Zerealien  пи6е ,4е е зърнени храни или култури
vergoren - ферментиране /  плодове/
Нека и друг да каже  ако знае,за да не те подведа нещо.За пръв път 4увам тези думи.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 21:39 от Sarrah

# 65
Илианче, поне пожарогасител с и купете. по добре е разбира се застраховка...
ние за малко подминахме следващия пожар оня ден, ама вече ме е срам да си пиша простотиите. виктор ми включи ютията на паркета, сега имам супер черно петно на пода, в апартамент, дето след 2 седмици го връщаме Embarassed

Ро
и аз ходих и 2та пъти в ле меридиен, дадоха ми снимки и диск. но е само 3Д, не 4. поне е безплатно.

Ани
подарявам бански за бременна на Анита, 36 номер. 2 пъти е обличан

# 66
Sarrah -Благодаря за превода.
в моите речници не можах да ги намеря тези думи

fat.wombat - печена кърпа със сурови чушки  Joy Joy  - супер виц, звучи като основно ястие в менюто на скъп ресторант

# 67
и от мен 4естит имен ден на праzнуваЩите днес.
Благодаря от името на Софиа zа вниманието.
Днес бабата се сети zа имения ден и дори купи торта, та и ние в късния следобед праzнувахме.
И аz се zаписвам zа среЩа с деца.

# 68
Честит имен ден на всички именници!Пожелавам много здраве и щастие!

# 69
Христа -раз4исти си малко по6тенската кутия.

# 70
Добро утро  Coffee
Честит рожден на Криста и майката на Ро   bouquet

Ро, и аз съм ходила в Ле Меридиан, по късно ще потърся тел, ако намеря ще ти пиша. Плуване съм намерила, но е вечер към 17ч, остава и да се наканя.

Уомбат, ние нашата хаусхалтферз. я направихме октомври, а беше валидна чак от декември, да имаш впредвид  Peace за сега съм най накрая в списъка за бременни, чакаме нови попълнения  Grinning

Ди, мерси за банския, но 36 номер  Rolling Eyes без бой не казвам колко съм качила.

Малкият остава вече по 2ч сам в градината, надявам се от другата седмица да мога да пия едно кафе на спокойствие някъде. За срещи и с деца и без, все съм съгласна  Peace
лек ден

# 71
Ей Ани, ако ти или някой др. намерите координати за тоз 3Д дето е гратис ще съм много благодарна ,търсих с гугала ама ми излизат разни теми от 2007 дано още е валидно та да изплакна очите  Twisted Evil
 Деиана ако успеем да се видим някой хубав ден бих пробвала банския щото моя пък ми е голям ама беше най малкия  който имаха 40 номер,а аз по принцип съм 36 или 38. Мога аз да го подаря на Ани пък ти твоя на мен и всички да сме доволни и щастливи Wink.
 Ани той моя пък хич не е обличан даже си е с етикета, аз чаках да ми стане тамън ама нещо неще, само на корем го изпълвам, а на д-то и най вече на циците ми виси ooooh!

# 72
Ro
пусни ми на лични адреса ти да ти го пратя по пощатата, ние с това местене не знам кога ще се видя във време.

много съм щастлива, днес си взехме ключа от къщата, в понеделник почваме с боядисването и местенето Sunglasses.

# 73
Здравейте, мами.
Извинявайте, че така ви навлизам в темичката, но искам да ви питам нещо.
Края на октомври децата имат 1 седмица ваканция. Ние имаме приятели в Грац и си мислехме да отскочим дотам за 2-3 дни. Обаче само ако има нещо интересно в околността за правене с деца, иначе ще откачим. Мъжът ми каза, че Леголанд било близо, но можете ли вие да ми препоръчате нещо?

Децата ми по принцип се интересуват от всичко - самолети и други подобни превозни средства, звезди, вулкани и изобщо природа, ама не да правим преходи, естествено. По замъци напоследък се находихме и зоологически градини също. Но все пак, всякакви препоръки ще са ми от полза. Видях, че има някакъв музей за самолети, но, още веднъж, предпочитам вашите мнения от прочетеното в Интернет.

Може и по пътя някъде. Ние минаваме покрай Кьолн, Франкфурт, Линц и надолу към Грац.

Предварително благодаря.

Поздрави, Сара

# 74
Добро утро.
Момичета, на мен ми се освободи малко лийкенда и ако не е късно,може ли и аз да се присъединя към срещата утре   Blush
Лек ден
Морковче обади се.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт