Отговори
# 735
Дианка пия си кафето.
 Горе долу и аз не съм спала пове4е от теб. Станах в 3 .30 за инхалацията. После изпрати Филип на работа и ре6их 4е нема време за лягане Simple Smile

# 736
  • Виена
Дечицата на снимките са наистина прекрасни. Момиченцето с карираната роклична е Сиси на Зори Simple Smile
За нишадъра и аз знам, мойто гърло така го лекувам, но на Кати не бих посмяла Simple Smile То и да чукам на дърво за сега само два пъти хрема е имала и единия път температура, която падна с един път прием на Панадол.
Но и тя не контактува толкова много с деца, ще видим като тръгне на детска градина...
Май ще ми се наложи да замина в командировка за месец и половина във Врна и Кати ще остане с моите родители. Търсих инфо дали подобен ход е добра идея за нея... някой нещо да е чел? Срещам някакви тези за страх от изоставяне и т.н., въпреки, че досега не съм имала проблем да я оставям за по няколко дни на майка ми.

Ееееех, момичета на този ден преди две години обикаляхме Лас Вегас с бъдещия ми мъж, за да търсим място къде да се оженим след 6-дневно познанство  Two Hearts Шантава работаааааа, но пък резултатът под формата на Кати си заслужава Simple Smile

# 737
# 738
много хубави снимки,било е забавно парти.Жалко,че не можахме да дойдем...
*Diana*,аз те чакам да те засече по нормланите часове,разбирам сега защо те няма. Grinning как е малкия,плачка ли,спинка ли?

# 739
Да ние са6о сме на антибиотик след като дофтора каzа 4е има бронхитис.Това ни е zа парви пат.Много сме zле но мислим поzитивно.
Пате преди 2 седмиzи бяхме с тем.zели7 дни.След 2 седмиzи, само zа 2 дни ,а след 2 дни с бронхит не се панираи толкова.Да не ти кажа 4е моя 2 дни не яде ни6о.Това с ни6адара е велико иz4иства ти гарлото като на бебе ду... и сваля веднага темп,но само zа ваzрастни.
Уомбат моля пусни пак линка zа китаи4етата 4е не го zапомних.Дали помага след бронхит. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт