Отговори
# 1
пу първа  wavey

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 12:21 от ViVa07

# 2
fat.wombat, мерси zа новата тема  bouquet
супер zаглавие...
ние днес Ще ходим на коледен паzар, малко рани4ко, но аz много оби4ам атмосферата на теzи паzар4ета. Всяка година обикалям пове4ето от тях по няколко пъти. Жалко, 4е таz година не мога да пия алкохол Sad.
Болните де4ица как са? Аz всеки ден тръпна дали и ние не сме хванали неЩо.
Ани , zа тесто не мога да ти помогна, аz купувам, имаШе едно хубаво, но сега не ми хрумва от кой магаzин го вzехме.

# 3
След дълго отсъствие, ето ме и мен   bouquet

Уомбат, мерси zа новата тема.   Hug

Пате, раzбирам те напълно как се Чуства6. И аz бях много болна едновремено с Вики и бе6е ужасно! По повод температурата според мен не му дава6 необходимата доzа zа килограмите. Аz от много одавна престанах със све6тиЧките, и давам Паркемет или Нурефлекс оп 1 1/2 Чаена лъжиЧка. или ако има6 мерителна лъжиЧка това е 6,5 мл. zа 13 кг. дете. Каzаха ми го в болниzата като бяхме, а и детската потвърди. Но ако мога да те успокоя, вирусът е такъв с много висока температура и трае около седмиzа. Запаzи самообладание, стискаи zъби и тоя zор 6те мине. Супер е Че 6те доиде подкрепление-ба6та ти. А и си мисли zа наближава6тата по4ивка преz декември, дано теzи мисли те zаредят малко положително. Пожелавам ви бърzо оzдравяване  Heart Eyes

Анни, супер идея zа сладките! Аz пробвах миналата година с готовите теста и  Sick Confounded Не ги препоръЧвам на никого! За това таzи година съм ре6ила да си zабъркам тестото сама.Иаz иzдирвам лесна и вкусна реzепта. Ако намеря 6те ти я споделя веднага.  Heart Eyes

Ели, малката е голяма хубавиzа! Да ви е много zдрава и само радост да ви дарява! А от снимките се вижда, 4е партито е било страхотно.  Heart Eyes

За коледното парти zа сега 6те се въzдържа от zаписване. Въпреки, Че много ми се иска и ние да доидем. О6те неzнам дали няма да съм на работа тоzи ден, А и да не стане като миналата година - раzболяхме се.

Бурzо оzдравяване на всиЧки!  Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 13:32 от ViVa07

# 4
Пу и аз в новата #Milti цоп.
Уомби супер карти4ка , а заглавието на темата краси скаипа ми от цяла седмица. КОЛЕДАААААААААААААААААААААААААА
Сега 6те спретна две торти и после 6те те 4ерпа специално. newsm10

# 5
  • Виена, Австрия
Хоп троп и аз в новата тема  smile3539

Уомбатче, мерси!   bouquet

Пате, стискам палци Макси днес да е по-добре!  Praynig

Бързо оздравяване на всички болни дечица!

Ели, Кати е голяма  хубавица! Да ви е жива и здрава!
Снимките от партито са страхотни и всички деца и мами са мнооого готини!
Ели, не разбрах, в крайна сметка днес ли сте се оженили?

От мен лек и приятен ден на всички!  55

# 6
  • Виена
Момичета, благодаря за комплиментите Simple Smile Мисля, че се получи едно чудесно парти, на което децата се забавляваха Simple Smile

Jeni, във Вегас не успяхме... бюрокрацията ни провали плановете  #Cussing out Но пък имаме видео от тази нощ... Мъжът ми реши, че е ясно, че ще живеем заедно и записа послание за бъдещите ни деца  Joy Joy Joy Абсолютни хухавели сме Simple Smile

# 7
Ели мъжа ти бил голям романтик.
 И на мен картичката много ми допадна, така се захилих на тези покривни изпълнения hahaha

# 8
  • Vienna
Макси няма6е Т сно6ти  Laughing, но пак се поте6е ужасно,намалила съм парното от 23 на 20,5 граду. спрях едното парно дето е зад креват4ето му, но той пак се поти яко,3 пъти го преобли4ам,2 възглавници сменям, напълно мокри бяха Shocked
Габи,  Макси инхалира когато положението е траги4но с 1мл пулмикор,1мл натриев хлорид и 4капки берудуалин сутрин и ве4ер, на обяд само 2мл нат.хлор. и 4капки берудуалин, тази система не пове4е от 4 дни, 4е пулмик. е доста силен, после само берудуалинсутин и ве4ер или само ве4ер. Султанол е инхалирал преди, но е доста силен и му се замайва6е главата,за сега от берудуалина съм най-доволна. Ни6адър нямам. Това със содата как 6те се оотрази на кожата? пи6и, като го пробва6.
Вива, Макси не приема сиропи, директно ги повръ6та, само на све6ти4ки и на хап4ета сме, паркемета е на хап4е от 250мг и го режа на 2, а све6ти4ките са по 250мг, педито е преписала това, достатъ4но му е за кг., той е 14кг, давах му ги на всеки 2 4аса, просто мн трудно сваля Т, и установихме,4е някой съставки не му действат, Мексалена е най-подходя6т за него.
Уомби, мерси за новата тема!

Дол4е, Свити,Ани, Диана, Жени  bouquet 4е ни мислите

# 9
  • Виена
Ро, направо ме бие по романтика Wink

Уомбат, благодаря за темата с това хубаво заглавие   bouquet

Пате, аз ако се прибера по-рано мога да ти донеса нишадър. Мисля си, че трябва и в Австрия да има, но идея си нямам под какво име. Добре поне, че сте свалили температурата Simple Smile

Мисля да купя столче за кола на Кати (за България) и съм се спряла на Рьомер. След малко отивам да търся къде ги продават, че за сега май само разни онлайн магазини ги предлагат.

# 10
Пате, много зле звучи това, че мястото и без сливици пак е възпалено. Помислете си за алтернативно лечение. Ползвате ли овлажнител на въздуха? Ние спим без парно, защото много се изсушава въздуха иначе. Аз съм се насъскала сега да прилагам върху себе си чудото китайска традиционна медицина. Чета, че много добре се справяла с бронхити , астма, невродермит. Не зная може ли да се прави акупунктура на малки деца и въобще дали малките деца биха седяли половин час с игли по себе си, но пък си струва да се опита. Вчера бях на консултация при една лекарка, която практикува ТЦМ. Тя ми каза, че след втория сеанс би трябвало да усетя подобрение.

Хомеопатията също е добра възможност. Иначе с хапове винаги можеш да натъпчеш детето ако другото не подейства.

Габи, ще си търся тортата на коледното парти  Mr. Green

# 11
  bouquet zа новата праzнична тема

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:43 от Melicat

# 12
Само запис и после повече  Hug

# 13
Здравейте  и от мен..

Пате,много ми е мъ4но  за вас с Макси.И аз се разболях непосредствено след като моето дете бе6е болно и мисля ,4е има при4инно/следствена връзка.Като се притесня,като не спя и болестта  идва и при мене и не се влияе от лекарства.4ета Библията,където Бог непрекъснато ни уверява ,4е държи под контрол живота ни и ,4етох и  съветите на Кристиян в ГНМ и мисля ,4е логиката и там е  е силна,затова този път бях малко по -спокойна ,с мир в сърцето и вси4ко мина за 3 дни.Потенето е много хубаво нещо,защо се пла6и6?То е оздравителен процес ве4е.Вси4ко е преминало.Трябва само да го следи6 и да го преобли4а6 и да не показва6 пред него 4е си стресирана,а да му повтаря6 ,4е вси4ко ще отмине и ,4е ти много ,много го оби4а6.Реве6 в тоалетната ако трябва,но пред него спокойно се усмихва6 и му дава6 кураж.При мен това много помага.Дано  следващият ти пост  е радостен.Поздрави и прегръдки!

fat.wombat,мерси за новата тема  bouquet

Пак ще пи6а...До скоро ,и пожелания  за здраве на вси4ки- и майки ,и бащи и деца!

# 14
Уомбат   bouquet за хубавото заглавие, много приятно коледно настроение внася. Нищо, че ще съм само на безалкохолен пунш, вече и аз си мечтая да стигна до коледен базар.

Пате, и аз знам, че потенето е признак на оздравяване. Ще му мине на Макси  Heart Eyes
Аз се моля да не ни донесе някой вирус Габи от градината, че тогава съвсем ще  #Crazy

Ели, много романтично звучи вашата история. Пожелавам ви винаги да се обичате. Ние 7 год. се ослушвахме докато се решим на брак, чудя се сега какво толко сме се чудили  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт