Отговори
# 45
  • Виена
А на мен ми липсва ... белота  ooooh! Така ми се играе, че ми се реве... Като си спомня (като бях млада) как играехме по цели дни и нощи... Ееееех...

# 46
  • Виена
Абе ако не стигне за кола, то поне една гума и да си търкаля с пръчка  smile3540

# 47
пък на мен ми трябва прилично количество бира ( обаче българска, най-обичам Астика. Да де, тя не е българска, ама я правят в БГ), семки и една видеотека и никой да не ми мрънка наоколо няколко дни.

# 48
  • Виена
Уомбат, мога да помогна за две от три Wink Само бира досега не съм транспортирала Wink

# 49
  • Виена
Пияници, наздраве!
Това не е обида, а комплимент! Който не харесва да му викам така, да си сподели титлата, няма да го взимам за свръхквалифициран и ще му спестя недостойни обръщения  Mr. Green
Ели, и столчето квоу? Ти верно ли 700 евро за столета, маце? А преди да дойдеш в Австрия, знаеше ли за тия тестове? Аз например не и откакто съм тук, съм луда с Консументи и компания  #Crazy

# 50
Много забавна статия:

http://az-moga.com/?p=1681

19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.

Без коментар...

# 51
Ели аз се каня от няколко дена да напиша някой друг ред и седнах сега и докато го напиша, то вие сте преполовили бутилките  Crazy
И мен ми се играе на карти- белот, бридж всичко клюпам  Mr. Green

Joy ами някой неща са в 10ката

# 52
  • Виена
Ренка, точно за тези тестове не съм и подозирала, но на мен и столче за кола не ми е трябвало до този момент Simple Smile

# 53
  • Виена
Съни, ти си прелест... Говори ми!

Момичета търсим три дами за белот! Simple Smile

# 54
А! Ето! Ели! Зизуна ти е пуснала линка. Днес за това си мислех цял ден , но не знаех къде да го търся.
Хехе аз мога само покер  Sunglasses със и без стрип  Mr. Green

Ренка, всички много или малко ни гони, как го беше казала...циклофренията. Това да ме убиеш не го знам какво е.

# 55
  • Виена
Еволюция, дами, еволюция...

Важно е да се съхранят чувствата, а удобствата са, за да се използват Simple Smile

Уомбат, а деца можеш ли да гледаш, че ние търсим три дами - две за белот и една да гледа децата, докато майките им пляскат карти   bouquet

# 56
еее не! Такива да ги нямаме! Напускам!  Mr. Green

хм... абе ако си плащате  ( поне двойно  Mr. Green) може и да се навия  Joy Joy Joy baby_neutral baby_neutral baby_neutral  smile3511

# 57
Аз пък изобщо на никакви карти не мога да играя. Ок, на УНО мога, но това е за деца, родители с деца или олигофрени, така че не се брои.

Ели, това с трите дами за белот е интересен тест, кой ще се запише фрайвилиг да бъде трета дама  Mr. Green

Зизуна, предполагах си аз, че е така, но сега го имам черно на бяло  Laughing

Предлагам следващата среща да е на Кристкиндлмаркт.

# 58
  • Виена
А! Ето! Ели! Зизуна ти е пуснала линка. Днес за това си мислех цял ден , но не знаех къде да го търся.
Хехе аз мога само покер  Sunglasses със и без стрип  Mr. Green

Ренка, всички много или малко ни гони, как го беше казала...циклофренията. Това да ме убиеш не го знам какво е.

Отговарям на 13 от посочените, най-често свързани с телефона Simple Smile

# 59
  • Виена
Аз мога да ги гледам... на снимка  Flutter Мога и да пия с вас - безалкохолна бира. Все още. Но ще пропия! И белот ще проиграя пак! Боже... Белот, алкохол... липса на всякакви тестове за храни, машинки, козметики  Crazy Как съм живяла, направо се чудя! Добре, че е циклофренията да дойда на себе си! Торбестото, ти сериозно ли? Да те запозная тогава?  Mr. Green
Идеи за Карлсплац?

Общи условия

Активация на акаунт