Отговори
# 60
има ли някакъв сайт с вайнахтсмарктовете във Виена? Пред ратхауса е лудница. Шпителберг не става за малки деца. Ще ми се хем глювайн , хем детска площадка  Mr. Green Май само на карлсплац ги има и двете на куп.

# 61
Е Карлсплац е идеален за тази работа.

# 62
# 63
  • Виена
Мацки, напускам ви! Имах добро желание да си поклюкиме, но не издържам поредния пристъп на психарията около себе си. Настина ми идва в повече и не издържам на напрежението. Отивам да си полегна до детенцето, че рискувам да ме пишат в криминалните хронии  #2gunfire
Ако се разберете за среща, свиркайте! Торбестото, да обадиш на другарчето. Отлитам!  Tired

# 64
  • Виена

Лека нощ, Рени Simple Smile Надявам се, че не ние сме причината за напрежението Sad

# 65

Лека нощ, Рени Simple Smile Надявам се, че не ние сме причината за напрежението Sad

А не, друга е причината Wink По скоро не е причина а "причин"

# 66
НаЗдраве момичета, ако Знаете как ми липсва компания за вино...

И аз искам на Вайнахтсмаркт, кога?

Ели, защо искаш да си купиш най-скъпото столче? Нали не мислиш, че тези, които са произвеждали преди няколко години Рьомер и са малко по-ефтини, са ужасно по-лоши?
Нашите столчета винаги са били Рьомер и сме доволни, но 700 Евро не бих дала. Станала съм голяма скръндза, а не бях такава Joy

Рени, липсваш ми...не се мяркаш напоследък

Много ми хареса статията за децата на 60/70/80 години...страхотно попадение

# 67
Наздраве Мели!

Лейдис, споделям че червено вино и мандарини НЕ вървят едно с друго. Обаче ми мирише пък на зима и уютно.

# 68
Lelee аз докато се нервя да приспивам Стоян тук купон се завъртял. Обаче ако ви кажа, че не вдянах и половината от нещата за които си говорите  ooooh!
 Само ще споделя, че и на мен белота най много ми липсва, ама само по женски, по възможност с пуканки и до сутринта, жалко че скоро такава екстра няма да ме огрее освен насън. Записвам се резерва (ама без да гледам децата на изчакване).

# 69
  • Виена
Melicat, сумата е за две столчета. Нищо не мисля, само анализирам различна информация  - Рьомер се появява на много места като вариант за сигурно столче, което и определя избора ми. Ако някой има инфо за столче струващо 30 евро, то моля да ме светне, защото естествено, че предпочитам да дам 30 вместо 300. Обикновено обаче, това означава някакъв компромис, а за определени неща ми е трудно да го направя Simple Smile .
Имам определени изисквания, определен бюджет и търся точката на пресичане, която в случая е Рьомер Кинг Плюс и Рьомер Сейф Плюс Simple Smile

Добре се полигавих тази вечер, но мисля да си лягам, че утре(днес) пак сме на процедури с Кати в 8 часа. Simple Smile

Лека нощ от мен и прегръдки от хубавата ни столица Simple Smile

# 70
Az si backam... a vie razpivate! Dolce, kak taka be jena? Ne se jadosvai. Renka utre shte te navesta. Za Weihnachtsmarkt i az se zapisvam.

# 71
Добро утро Лейдис!

Облак, ама наистина изпусна купона. Следващият път ще ти пусна СМС  Grinning Grinning

# 72
Ето линка за столчта на мнооого прилична цена www.bambinoworld.at
там се гледат моделите, после се дебнат в ебейя, където естествено почват от 1 евро цена, склада ими е близо до Шопингсити, ако си вземеш артикула от тях плащаш само половината транспортни разходи.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:59 от susan

# 73
Добро утро и от мен.

Добре 4е съм аз да сипа по едно кафе  food010  food010  food010  food010.
А ето и обещаната торти4ка Тази малко заприли4а на пица Маргарита ама караи.
И другата
Уомби да ти е сладко Heart Eyes.
Аз из4езвам за сега. afwitch

# 74
  • На Дунава
ЗАБРАНЯВАМ публикуването на снимки на торти! Тука има хора със слаби сърца! Аааааааааама ха! Добре че поне кафе дават.... Ха наздраве, че мойто е с Бейлис вътре - празнувам одъртелия си шест месечен син  Joy

Общи условия

Активация на акаунт