Отговори
# 30
  • Виена
И аз се присъединявам, но те предупреждавам, че една бутилка няма да ни стигне (така де, за две години в Русия все нещо съм няучила;) Имам повод - пренаредих приоритетите си  newsm24

# 31
Долче, всички тръпнем в очакване да споделиш  Mr. Green Гледай колко народ се събра  Grinning
Zizuna, elitsa77, Sunny..., Zori7 (+ 3 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

# 32
Уомбат, темата е училище и детето не е виновно. Прилича ми на мобинг, но ще видим.

Виното е Shiraz California 2004, бива го много, шпарско е.

Ели, честито за приоритетите!

Zizuna, наздраве! (сподели ми моля те как ти се пише ника на БГ, че не смея да напиша Цицуна  Grinning)

# 33
Зизуна  Laughing

# 34
# 35
Както казва свекърва ми: " Абе доста си надарена..." Grinning Embarassed Grinning
Така, че няма да сбъркаш. А Зизу е от Зинедин Зидан любим футболист на бивше гадже.

# 36
Едно детенце в детската градина се казва Зинедин и много се нервя като чуя леличките да му викат Синедин.

Аз нещо не мога да се оттърся от мисълта, че спамя темата и май ще се оттеглям. Просто ме гризе съвестта да пиша простотии, а те направо напират да излязат тази вечер.

# 37
Don't worry be happy.
Понякога спаменето и оффтопика помагат, нали форума отчасти е и за това.

# 38
  • Виена
Fat.wombat, ако няма да си говорим глупости и аз ще си ходя... така де, пиенето върви чудесно с глупостите  bowuu

Долче, мерсииии Simple Smile

Аз предпочитам Малдини  Heart Eyes И котката бях си кръстила така, а тя гадта се оказа женска  Banghead

# 39
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.  Shocked
 Долче споделена мъка е половин мъка  Wink Ха наздраве  Drunk
Умабат и мен ме изненадаха днес лидла ,като ми го нямаше вече винцето.  Naughty
Сори ама не мога да ти компанирам в кефа, щото нещо тоя певец не го люблю  Rolling Eyes
Сара и аз за бай Ганьо се сетих ,ама нали съм от най големите филоложки тук ...  Joy
Ели вие какво столче сте си харесали?До колко години. Ако летите до София съм виждала ,че си ги носят хората.  Thinking
Сусан, откакто съм с пълен автомат в къщи пия по 4 кафета на ден Crazy ,а преди от еспресо машина максимо едно.Миризмата на прясното кафе е неустоима  Blush
Свити нашия рейсебед е от БГ подарък ,май от метро беше.Супер съм доволна.На две нива и екстри. Дори Иван само в него спеше.Но матрака беше от Икеа, че другите много запарващи ми се виждаха  Peace  
Диана липсваше ни на партито с двамата палавници.

# 40
А кой е казал, че в темата се пишат само факти и научни публикации?

Аз влизам за да си поприказвам на български и да си изпия виното с компания, че мъжът ми хем учи, хем не знае български Wink

# 41
Ели, втората бутилка ще е от теб.

Да ви призная най-честно, от време на време така ми липсва вечер блока в София, събирането със съседите, туршията, семките, приказките...  Звучи сигурно много тъпо, но ми беше хубаво и уютно и не ми е пукало, че е било ноември

# 42
Хаха за българския е много смешно. Буквата Ъ за него не съществува, такива бисери ръси.
Вместо майко, вика на майка ми майкЕ  Laughing
Ама нека му, като все ми се подиграва като се опитвам да говоря немски  Twisted Evil

# 43
  • Виена
Ето това на Съни си е чист спам Simple Smile Говорим си ние тук глупости, а тя да вземе сериозни неща да пише! Ауууууууууууууу! Съни да се засрами веднага Wink

Съни, Romer(нямам кьорав умлаут, не ме нападайте) Safefix Plus  newsm77 Няма кой да ме накара да разкарвам столче всеки месец Simple Smile По-скоро ще купя на Кати колело и да пали мотора   newsm65 Аз съм си с метлата, така че "мене жокер(столче) ми не требе"  smile3533

# 44
туршията... уф...аз тук се давя с един огромен буркан, но нещо не се получава. Виж семки не отказвам Mr. Green  

Ели , за тия пари  цяла кола можеш да и купиш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт