Отговори
# 720
Eli Бейби Бьорн какво newsm78, ние имаме кенгуру.

# 721
  • Виена

Бебето ме интересува. Искам да разбера дали пише нещо по самото бебе от каква пластмаса е направено, че ние получихме Baby Amore и на нея пише, че е от PVC...

# 722
Ели, снимките са много яки!Ами ние имаме кукла на бейби бйорн, до ся се къоравчих да  видя от какво  точно  е направена ето това пише,
All new material only,content polystyrene foam beads,plastic tube.

# 723
  • Виена
Благодаря, Wine Gigi Simple Smile

Аз понеже пак май си нямам работа и цял ден прекарах пред компютъра, търсейки ПВЦ-free алтернатива на въпросните кукли. Открих една  #2gunfire Около това ми начинание две торби с играчки на племенника ми заминаха... не пишеше от каква пластмаса са  #Cussing out

Хората са казали "Колкото по-малко знаеш, толкова по-спокойно живееш" Simple Smile

# 724
Другата алтернатива е да се опиташ да научиш детето да не гризе и да не лапа играчките си. При Дани проработи. Като малък си е играл дори с копчета без да му мине през ума да ги опита.  Като му излизаха зъби си беше харесал да яде една дрънкалка или ръцете си. Ама при всяко дете си е индивидуално. Защо всъщност пвц-то е лошо? newsm78
Дървените играчки също възможен вариант.

# 725
  • Vienna
Ели, Парцалени кукли! Много добра алтернатива са. Мира играе много с тях. Переш в пералнята като се измърсят и държат много. Скъпите са на Хаба http://www.haba.de/haba/themenweltkategorie.htm?c=TW_Puppen_Spie … g&rk=Produkte, но има и значително по евтини подобни. Не забравяй, че детето има невероятна фантазия и е почти незначително как изглежда куклата.
Не вярвам, че във скъпите, маркови играчки има по малко вредни вещества.

# 726
Ели,
по въпроса за куклите не мога да дам мнение, но да похваля снимките, много са хубави. Кати е станала страшна сладурана, аз само като бебе съм я виждала. и Мим и Вико колко са порастнали, и Мика и Иван, и Дани и Стоян... много ми стана мило да видя дечицата отново.

# 727
  • Vienna
Уомбат, бях на лекар каза,а то и аз видях,4е там където са изрязани сливиците и по самото гърло вси4ко е в гной, на антибиотик съм, ама ми е мн зле, а болките са ужас, като след операцията,мн гадно. пия по 5 паркемет 500 на ден, не се издържа.
Свити изследваха кръвта, казаха,4е няма ни6то особенно, май и той като София заради слабия имунитет е направил втори4на бакт. инфек., просто кръвна картина правихме в петък , сега ве4е може и да има бактерии.
Облак да дадох му антибиотика,по4на го в събота ве4ерта, сно6ти пак мн се поти, но не е вдигал над 39, дано и днес не вдига Т Praynig Добре де е как при др.вируси дето е имал,не е хва6тал бактерии и не е вземал антибиотик?
Венера[/color, мн ти благодаря записах си вси4ко ,6те поръ4ам някой не6та от БГ  bouquet добреде като е роден с нерводермит, каква може да е психосомати4ната при4ина?
моляте дай на ли4ни ирисодиагностик и хомеопат.
Хоупен мн ме е страх да не се изпри6ти о6те пове4е от меда, дали медът е подходя6т за нерводермит? Стискам палци да не се разболее6.
Ели снимките са мн хубави!
помолих ба6та ми утре да хва6та рейса,4е не се издържа!

# 728
  • Vienna
Пате, Антибиотика обикновенно му трябват до 3 дена за да подейства. Иначе с тоя невродермит и бронхит според мене сте само за хомоопатия. Мира с нейните сливици този сезон, да чукам на дърво, не е имала проблеми. Ако искаш моята ти я пращам.

# 729
  • Vienna
Облак, какво то4но е бронхит? за6то прави толкова 4ести бронхити? за6то му преписват синглурайр, за6то немогат да дадът то4на диагноза дали има астма? педито казва,4е астмата свирила на слу6алките особенно а при него това свирене го няма. да ама за6то ка6ля от октомври до април от 4.месе4ен през 3 седмици,по 2 седмизи и инхалира преди пулмикорт,сега само беродуалин.презастрахова ли се педито? исках да го изследва за мукуцитоза ли бе6е тая болест, при нея има редовна ка6лица. тя ми каза,4е нямал такава болест, ама как е сигурна. мн съм объркана... как е пулмулог на немски и мога ли да отида без направление? мн ти благодаря  bouquet от както сестра ми по4ина,май се побърквам гледам Макси под лупа, мн ме е страх да не му стане не6то на него или на др. 4лен от семейството. все си мисля кой 6те е следва6тия който 6те умре. ох, яко съм се здухала... и съм ужасно изнервена,немога да спя и това е...

# 730
Патенце, бързо оздравяване на Макси! Как сте с температурата днес? Ти как си?
Знам че е много тъп съвет, но е страшно важно да мислиш положително (казва ти го майка истеричка  Grinning)

Елица, страхотни снимки, да ти е жива и здрава Кати, голям бонбон е с тази рокля!

Момичета, децата ви са толкова сладки! От партито на Мира не съм ви виждала и гледам само големи деца (на някои очите им растат пропорционално с годините (Дани  Grinning) Мимката е вече голяма госпожица, Вико също е истински батко, на Съни момченцета познах пък, преди да позная Съни  Laughing Госпожицата с карираната рокля обаче ми е напълно непозната, но много сладка, Стоян на снимките е като Форшулкинд  Sunglasses Другите дечица май не мога да разпозная, помагайте!

# 731

Laughing Laughing Laughing

baby born
http://www.zapfcreation.de/de/marken-und-produkte/babyborn/

личи коя мъжка майка не купува кукли Hug

# 732
Ели, снимките са много готини, личи настроението  Hug

Пате, много ми мъчно за вас, дано скоро да ви мине и на двамата  Hug

На Вико май дядо Коледа ще му донесе кукла, Облак идеята за парцалена и много добра, но у нас много от играчките се къпят, та май ще е пластмасова.

Момичета, реших да правя сладки с малкия, тия с формичките, да си намираме занимание, в опаковката на формичките имаше рецепта за тестото, избрах най лесната и ... не ми се получи, направихме ги някакси, но не както трябва. Споделете, ако знаете някоя лесна и сигурна рецепта, с точните мерки, ако може  Praynig намерила съм и алтернатива готово тесто, ама ще опитам поне още веднъж   chef

лека нощ

# 733
Габи, какво правиш и ти по това време във форумското пространство  Laughing Аз след като бодувах от 2 до 5.30 реших, че няма смисъл да лягам повече   Sad

Патенце, дано се оправи Макси бързо  Praynig. Всеки би се шашнал на твое място, но както е казала Долче, мисли положително - ще видиш, ще мине. Много, много целувки му изпращаме.

Ани, и аз бях обхваната миналата година от същия ентусиазъм да печем сладки с Габи. От готварския подфорум си бях намерила много лесна и хубава рецепта, ако си я намеря ще ти я пратя. Иначе голямо мацане и веселба пада  Laughing. Ама готово тесто не купувай. Поне това, което купих аз за проба за нищо не ставаше.

Много хубави дечица, да са ви живи и здрави   bouquet

# 734
Добро утро моми4ета.

Последното кафе за тази тема  food010  food010  food010  food010  food010
Уомби или Теди моля направете не6то по въпроса ,4е 6те ни заклиУ4ат.

Ели страхотни снимки. Като гледам Кати 4ак немога да повярвам 4е е на една годинка.Та тя е само 2 месеца по голяма от Филип . Партито е било страхотно newsm10 . Аз понеже познавам само някои от мамите та трябва6е да разгадавам кое детенце на коя мама е newsm78.

Пате споко. Твоето болно гнойно гърло се лекува с ни6адър. Ако не вярвя6 питаи брат ми. Мама най редовно му барка6е в гърлото.Ако те интересува 6те ти пи6а на ли4ни. Емануела ми вдига по 41 градуса само от 4ервено гърло. Какво да се прави там и е "ахилесовата пета".
С какво то4но инхалира6 Макси? Миналата седмица лекара каза за Филип4е 4е е най-после 4ист и ни викна в понеделник за ваксина, познай,
в събота сополи ,в понеделник пак бронхит. Пак инхалирам. Султанол на 6 4аса- фликсотиде на 12 4аса. За 4-ти път откакто сме си до6ли от бг.
Стигнах до там 4е в4ера званях в БГ на знахар. Поне жената ме успокои да не се сдухвам, 4е този период 6те го израсте.
Препоръ4а ми бабина рецепта- на голяма марля се намазва зехтин и се поръсва със сода за хляб. Марлята се прегъва на две и се слага върху предварително намазаните  със зехтин гърди4ки на детето . Намазват се стъпалата със зехтин и се поръсват пак със сода и се обуват 4орапки.
Процедурата се прави 3-4 ве4ери подред. Аз ли4но ще пробвам и после щте докладвам.(открих най-после Щ-то Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт