Отговори
# 705
  • Виена
Пожелавам от сърце бързо оздравяване  Praynig

Това са малко снимки от партито на Кати Simple Smile
http://gallery.me.com/krgill#100108&bgcolor=black&view=grid

Целувки от София Simple Smile

# 706
  • Vienna
Габи, Хопен,Милоен4е,Ели мерси!

Давам напримерно в 8 125мг паркемед, в 22 6мелцтаблете Нурефлекс, в12 125 паркемд и към 2 све6ти4ка мексален. Сно6ти пак ко6марна ве4ер до 7сутринта температура, падне малко, изпоти се все едно сме го къпали,толкова мокар, после треска и мн бързо вдигане наново на Т, а ка6лицата е ко6мар.Днес пак бяхме на лекар вирус е и това е, малко му е възпалено едното у6е.ако до сряда не спре с Т, влиза в болница. Ох, мн съм се здухала дано се оправи, а утре съм на работа до петък всеки ден,няма на4ин да не отида. Докторката ми каза да не прекалявам със температуросваля6тите за6тото, като е ниска Т се размнужават вирусите по бързо с деленето на клетките. Трябва сам да се пребори,но за6титните сили са му слаби. Какъв е тоя вирус,какво става незнам, измъ4и се милия и не му стга Т, а и зверската ка6лица. А аз съм с гнойна ангина, абе 4удо. Мн се пазете, стискам ви палци вси4ки да сте здрави.
Ужасни не6та 4етох за ваксините за свински грип, информирайте се добре преди да се ра6ите на ваксиниране.

# 707
  • На Дунава
Пате, стискам палци Макси да започне да се възстановява скоро! Дано имаш сили да продължиш да се грижиш за него така добре, както и сега!
Момичета, аз съм решила да дезинфекцирам матраците вкъщи  smile3506 (покрай невродермита на детето ми се ще да намаля, доколкото е възможно, акари и СИЕ вкъщи). Става ли това с парочистачка и с каква? Според рекламите става, но дали е така... Някой има ли опит? Има ръчни парочистачки като тази http://www.universal.at/hand-dampfreiniger-bob-home-steam-bottle … ryName=sh8821156#, a има и такива, които приличат на малки прахосмукачки. Аз не държа да вземам нещо голямо, защото не смятам всяка седмица да чистя с пара целия апартамент... Някой с опит да ме посъветва?  Hug

# 708
Патенце много ми е мъчно за Макси. Тава което е написала габи е май всичко което ползвам и аз. Имам едни сини гелови компресни торбички в хладилника и тях ги ползвам вместо лед.Знам, че паркимет и максален можеш да комбинираш, да се дават заедно, а не едно вместо друго (3 * 500 мл парацетало  и 3*дози паркимет.) Свещички 125 са много малко за теглото на Макси. Трябва по често да се слагат. Виж в листовката.За кашлицата давам сироп , мед, олипс син, тик так бял, и други бонбонки. Стискам палци скоро да сте добре  Praynig
Ели не се отварят снимките.Изпрати парола  Hug
Яна -  аз матраците пръскам с един препарат против акари и ги въртя  Peace

# 709
  • Виена
Съни, пробвай така Simple Smile

gallery.me.com/krgill/100108

user: bgmama
pass: puppi1

# 710
  • Vienna
Яна, няма смисъл да си купува6 тая паро4ист. за ни6то не става, аз имам страхотна паро4иста4ка, след като си поръ4ах 2 по евтини и бяха пълен боклук, накрая взех най-скъпата и съм мн доволна, но е голяма и ако не 4исти6 поне всяка седмица няма смисъл. но за матраците най е добре прането,сваля6 им за6титната обвивка и пере6 на 60градуса  със 1 капа4ка вирен унд бактериен тиотер сенсетив, всико умира.  Как сте с нерводермита?
Съни, 125мг е паркемед хап4е, а све6ти4ките са ми по 250,просто той мн вдига и бързо я вдига Т и обикновенно бързо прехвърля 40 градуса. Сега е с разстройство #Cussing out ,ох ве4е нямам нерви да се ядосвам. на мен ми просветна,4е ми бе6е мн,мн зле. дано тая но6т поспиме! Praynig

# 711
Пате, забрави за гнойните ангини Sunglasses Като си махнала сливиците вече са ларингити, фарингити и бронхити и са още по-гадни от ангините.

Един източен метод за сваляне на температурата су джок
вземаш черен маркер и рисуваш черта на показалеца на двете ръце - на дясната ръка от лявата страна на основата на нокъта до втората фаланга. На лявата ръка от дясната страна на основата на нокъта до втората фаланга. Чертите стоят 2 часа, после се измиват. Увериха ме, че температурата пада с минимум 1 градус. Лекар ми го каза това. Аз още не съм пробвала.

Направиха ли му кръвни изследвания на Макси?  

Аз и без парочистачка какви гадости изкарах от леглото с прахосмукачката, дето я рекламирах преди известно време. Ужас! Днес купих ново легло, тия дни ще търся нов матрак... Яна , може би решението е по-често пране на бецуга ( как се казва това на нашия език newsm78) на матраците, както ти е казала патенцето.

# 712
Рали из4исти си по6тата

# 713
ели, много сладки сниимки от партито.
рали, иzледваха ли му СRP-Wert ? При нас дори да хванем вирус, понеже Софиа е със слаба имунна система, прави втори4на бактериална инфекция, която я лекуваме с антибиотик.

# 714
  • Vienna
Пате, ти Аугментина даде ли го? Не бих се пазила в такъв случай от антибиотик. Върху всеки вирус се лепват и бактерии.
На Мира синузита и мина без CRP и левкоцити. При децата тези неща не са толкова надеждни. Мира изкара едно разтройство и повръщане, ама за 3 дена се разминахме.

# 715
Патенце,

искам да те подсетя и за други неща, засилващи имунитета: Витамини - Саностол или други, Флорабио Кройтерзафт, пчелно млечице, прополис, цитросепт, Есберитокс /Ехинацея/ таблетки за смучене ...

От хомеопатичните - за кашлица - Калиум бихромикум Д6, Хепар Сулфурис, Атропа белладона, /Пулсатилла/

Също така на моите деца им помага и следното: пълня ваната с вода 37 гр., сварявам 2-3 тенджери чай Тимиан /мащерка/ и ги изсипвам във ваната - помага за кашлицата и детето стои не много дълго във ваната ок.15-20 мин.

След което го подсушавам и разстривам гърдите и гърба /като около сърцето и на гръбначния стълб избягвам/ с крем - Лууф балсам или един от фирмата Вала с Биненвахс и поставям на гърдите и гърба топли кърпи.
Слагам детето в леглото, като през известно време го проверявам като/ако се изпоти го преобличам.

Също и чайове за кашлица - Подбел, мащерка, салвия, лайка или смесен гръден чай за кашлица, чай от дюли със семките, чай от кромид с люспите, шипка. За разстройството - дренки, шипка, антибиофилус, чайовете за колики.

За тебе също чайове, хомеопатично - Стрептококцинум, компреси на шията с топла извара, ехинацея, цитросепт, прополис..., гаргари с лайка или салвия.

А също и консумация на кромид и чесън!

Всичко това е доста трудоемко и при положение, че и ти не се чувстваш във форма непременно някой в семейството трябва да отдели от времето си за помощ.

Желая ви скорошно възстановяване и веселост.  Simple Smile

п.с. По-нататък, когато можеш, и препоръчвам да посетите ирисодиагностик, хомеопат, за да се установи психосоматичната причина на невродермита и да се лекува причината, а не последствието. Сина ми имаше не много силен невродермит ипосетихме специалист и се изясниха нещата, защо са навързани по този начин, също и алергията му.

А за акарите и аз пера кълъфите на матраците и от време на време пръскам с този прах против акари, също и спалното бельо е по- специално.
Парочистачка и аз бх купила една, ама за нищо не става  Laughing и се отказах.

Диана, честита ви рожба, с пожелания за щастлива пътеводна звезда и да бъдеш една щастлива майка.   bouquet

За коледното парти, хоп и ние в списъка: само ч не знам как да се върна назад и да копирам списъка, затова ще напиша само нашите имена

-
venera2008 - Фридрих и Севда

# 716
ето малко инфо за су-джок /ръце-крака/ терапията   http://www.mediks-bg.com/su_jok/how/how.php

# 717
Яна , може би решението е по-често пране на бецуга ( как се казва това на нашия език newsm78) на матраците, както ти е казала патенцето.
Освен да се перат ,могат да се пуснат и в сушилнята(излиза страшно много прах) както и чаршафите. Не всички Matrazenauflagen се перат и стават за сушилня.

# 718
  • Виена
Момичета. някое от вашите деца има ли оригинална Бейби Борн?

# 719
Пате,с риск да се повторя намажи му гърдичките и гръбчето с мед преди лягане,при нас действа чудотворно,мн успокойава кашлицата.
Стискам палци да се опарвите.Аз се опитвам да се разболявам и аз и направо не знам,термина ми намближава,а аз съм все така настинала....

Общи условия

Активация на акаунт