Отговори
# 675
Сваляхме филми Laughing

# 676
Хм...непонятно ми е това сваляне на филми и туй то!
Тук има видеотеки, за разлика от БГ, където са на изчезване. Филмите не са скъпи и не си губи човек времето и нервите с кофти компресирани филми, търсене на субтитри, разминаване на картина и субтитри ...
По едно време и аз се пробвах да свалям, но се отвратих тотално  Sick

Все се каня да питам, някой знае ли къде изчезна Калиопа?

Яна, гледам те, че си онлайн, наборихте ли обривите?

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 23:28 от fat.wombat

# 677
Добро утро моми4ета.

Ето го и кафето  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010

Поразрових се и открих ,4е никъде извън БГ не се отваря замундата.Хората изказват предположения но ни6то конкретно.
Или замунда си мести сървърите в 4ужбина или си правят профилактика. Мен и двете ме устройват, рано или късно 6те тръгне.
Дано да не е не6то друго.

Уомби съгласна съм за видеотеките ,но както знае6 немския ми е много зле и от там въпроса - какво 6те разбера от филма newsm12.
Относно субтитрите за да ти се разминават може би не си била дръпнала правилните, и о6те с десния бутон може6 да си ги избърза6 или забави6.

Моми4ета хайде малко организациа:
1. 4чинийки , 4а6ки
2. домакинска хартия
3. тоалетна хартия
4. костюм за Дядо Коледа
5. украса- елха
6.  ЗА 6 И 7 НЕ СЕ СЕ6ТАМ

Та нека се уговорим предварително, времето си лети. 6те кажете има месец време ,да, но не е ли по добре тези не6та наистина да ги уто4ним предварително. И едно предложение , какво 6те кажете да определим 4ас във който да се съберем и всеки плюс минус 15 мин. да се опита да го спази. Така ако всеки трябва да носи по не6то няма да има разминаване от два 4аса.

Не ме корете много 4е съм се забързала така. Просто искам ве4е да е до6ъл празника за да се съберем вси4ки заедно  newsm51 newsm51newsm51

# 678
  • На Дунава
Уомбатче, не смея да кажа голяма дума, но детето от ден на ден изглежда по-добре. Дано е тенденция, а не фаза. Вкъщи стана хомеопатична аптека  Sunglasses Дано да можем да се похвалим скоро!
Подготвяме се да се захранваме от другата седмица, нали ставаме на половин година Simple Smile Слагаме го до нас на масата в столчето за хранене, като ядем, връчвам му лъжичката и той страшно се кефи. Наблюдава ни зорко какво точно правим и как. Давам му и кърма с лъжичка, че да свиква, и е голяма забава, докато загрее какво се прави. Много е готино, като предлагаш на детето нова активност, когато е дозряло за нея. Участва активно и без съпротива и целият процес е купон, а не стрес Simple Smile Да видим дали ще ми изплюе морковеното пюре обратно в лицето другата седмица!!
А вие с бурканите ли ги захранихте, или им готвехте? Аз имам желание да пробвам с готвенето, но като гледам какво е разнообразието на хубави пюрета по магазините... току виж ме домързяло. Трябва ми личен пример на саможертвена майка Simple Smile

За Замундата, всъщност всичката й база данни работи и е на място, не местят сървъри. Имахме неща, които бяхме започнали да сваляме, т.е. линка вече си го имахме, и свалянето продължи без всякакъв проблем и с много добра скорост. Явно само връзката към света е клъцната...

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:39 от JanaBibiana

# 679
И аз като Габи не знам немски за гледане на филми,а освен филми има жестоки сериали, които не са популярни, но са готини за гледане и така. Иначе вчера и аз поразпитах и се оказа, че и във Франция няма замунда, но пък в БГ да. Стискам палци пак да се появи.
За организацията по коледа и аз съм на линия, ако трябва да се помага с нещо.
Яна, успех със захранването! Ние, на годинка почти все още отказваме да ядем с лъжица.

И с риск да стана досадна ама пак ще попитам няма ли някой от вас шайби за плуване случайно?

# 680
  • Vienna
Усмивке, пробвай да му сложиш гащите. Като се напишка 3 пъти и ще веде, че не е игра.
Яна, Мира и аз я почнах с домашно готвени пюрета. Резултата беше, че купешко повече не опита. Просто не ги ядеше. Затова пък от мойте изяждаше една огромна паница. После много лесно се отби. На 11 месеца и връчих вечерта едно мляко и тя повече не потърси цица. Много хубаво, но трудоемко. Аз готвих за 2 яденета и пазих втората порция в хладилника. Плодовите пюренца ги ядеше купешки. Само зеленчуково месните аз ги готвих. Кашите бяха Алнатура или я натюрлих без мляко и захар. Аз ги бърках с Аптамил пре.  Абе направо наука си беше. И с едни претенции от моя страна!

Моми4ета хайде малко организациа:
1. 4чинийки , 4а6ки
2. домакинска хартия
3. тоалетна хартия
4. костюм за Дядо Коледа
5. украса- елха
6.  ЗА 6 И 7 НЕ СЕ СЕ6ТАМ

Та нека се уговорим предварително, времето си лети. 6те кажете има месец време ,да, но не е ли по добре тези не6та наистина да ги уто4ним предварително. И едно предложение , какво 6те кажете да определим 4ас във който да се съберем и всеки плюс минус 15 мин. да се опита да го спази. Така ако всеки трябва да носи по не6то няма да има разминаване от два 4аса.

Аз взимам номер 1, 2 и 3. Ако не успея да дойда точно ще ги дам на Рени или някой от из квартала там.

# 681
и на мен ми е криво за замунда,дано да е нещо временно...

# 682
Без паника ! С Даниел се опитваме да наборим гърнето от август насам. Много добре знае какво се прави там. Когато иска и е на кеф го прави иначе гърнето може да му е на 1 крачка, но предпочита да опикае килимчето си и после да ми мрънка да му сменя гащите. Голямата работа обича да си я направи в гащите или да я оповести след като е почти излязла. Правих се на непукист, гледах да не се ядосвам, после всех да истерясвам и изяде някой друг шамар...знам не трябва, но ми писна да пера напикан килим и  насрани омазани гащи. Не му пука като му казвам, че вече е голям и трябва да пишка и ака като мама и тати, а не в гащите.
Сега му купих стълбичка с приспособление за нормална тоалетна чиния и май е по-доволен, отколкото да ака в малкото гърне. Не е имало издънки след като я сложих.Проблемът е , че ако не го сложа да пишка или ака няма да каже. На вън няма проблеми, в градината няма проблеми, нощем спи без памперс, начурка се само веднъж и то, защото аз проявих немърливост и не го изпишках преди лягане.

За захранването, такъв стрес ми беше ежедневието с Даниел, че последното, което би ми дошло на ум е да му готвя. Бурканчето и толкова !  Онлайн магазина на шлекер има изгодно пюрета, носят ти ги в къщи, над определена сума няма пощенски разходи. Започнах да готвя значително по-късно, когато прояде месо и то не всеки път.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:53 от fat.wombat

# 683
Дианка, честита рожба. Да е жив и Здрав, и мн да ви радва smile3525

На патерици честит имен ден на всички Викторчета и честит рожден ден на Кати.  ura

Ние също се Записваме За коледното парти.

1.Габи - Филип : Емануела
2. Рени и Филип
3. Уомби и Дани
4. krisi i eleonora
5. свити & Софиа и Серена
6. Диана и Габи
7. Деяна с Алекс и Виктор
8. Меликет+Кати
9.Съни с Мика и Иван
10. Ани и Вико
11. Жени и Тали
12. Облак с Мира
13.мондфасе и Теди
14. Зори и Сиси
15. Mорков и Яни
16. Полина и Тома
17.Dylsineia и Алекс

# 684
Яна, на сина ми (преди близо 10 години) всичко готвех - зеленчукови, месни пюрета, кремчета, все пак домашно приготвената храна е по-добра. Сега на бебка правя само плодовите пюрета - пресният плод е по-полезен.

# 685
Костюма за дядо Коледа е у мен, само че дядо Коледа няма да е от мен тази година, баща ми и да дойде ще е най рано на 23-ти, така че ще трябва да мислим нещо друго. Някой татко не ще ли да се навие? Аз все още не мога да се запиша в списъка, не съм сигурна че ще дойда, и ако не дойда все пак ще дам на някой преди това костюма.
 Вместо Замунда  ето няколко други такива сайта, който са почти същите - един, два, три.
Още не мога да коментирам обаче качеството , защото тепърва и аз ще се регистрирам и свалям.

# 686
Ророана, мерси .Вече сваляме от първия сайт   Hug

# 687
Аз май се записах в списъка, а не се виждам,
айде пак
1.Габи - Филип : Емануела
2. Рени и Филип
3. Уомби и Дани
4. krisi i eleonora
5. свити & Софиа и Серена
6. Диана и Габи
7. Деяна с Алекс и Виктор
8. Меликет+Кати
9.Съни с Мика и Иван
10. Ани и Вико
11. Жени и Тали
12. Облак с Мира
13.мондфасе и Теди
14. Зори и Сиси
15. Mорков и Яни
16. Полина и Тома
17.Dylsineia и Алекс
18. Усмика, Алекс и моя мъж

Облак мерси за съвета, ще пробвам сега през ВЕ. Сядането на гърне при нас е от положителното, което детската градина допринесе. Никога не съм го карала, просто във вторник след като го взех от градина сам поиска на гърне, каза, че имал лю-лю и каки, върши си работата. И стълбичка имаме купена, но не проявява интерес още, ...сега да свикне с гърнето, пък другото после.

друго питане имам, какво се купува за nikolaussackerl? - другата седмица родителите ще бастелн в детската ботуш или тюте /не ми е много ясно  newsm78, хем да сме изненадали децата, хем да сме се запознаели с другите родители/ и трябва да носим неща да го напълним - Та какво да нося?

# 688
Усмивка, обикновено в тези Николауссакерл се слагат мандарини, фъстъци / орехи и шоколад + аз слагам някаква мъничка бележка със специални пожелания към дъщеря ми.

# 689
Добро утро Дами.

В тази мъглива утрин дано ви заразя с моето добро настроение.

Днес няма да има кафета , по4вам ви cook cookи с по сериозните не6та beer Wine Glass  party023. newsm24

Филиповия-таг   хи хи трябва да се отпразнува подобава6то. О6те пове4е 4е на едното Филип4е 6те му е за първи път.

Рени сърде4ен поздрав и на твоя мал4уган .Да са ни живи и здрави.

Ророана  Two Hearts ,логнах се и в трите сега свалям като за световно. Замунди4ката 6те ми липсва ,но ве4е не съм в траур заради нея. newsm74

Е навалицата нека си ходи да гледа премиера ,аз 6те си гледам "2012" в къ6ти. coolcool

Общи условия

Активация на акаунт