Отзиви за хотел"Айсберг" в Боровец?

• 14 397
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте. Интересува ме дали някой има отзиви от хотел "Айсберг" - Боровец.

# 1
Малко късно виждам темата, но да споделя моето отрицателно мнение. Хотелът се води 4 звезди, но не знам по какви критерии са му дадени. Вътре е супер студено, в стаите обзавеждането е под всякакви критика, няма столове, няма нощни шкафчета, опънали са една ценова листа, ако случайно нещо се счупи или изчезне от стаята. Парното е толкова слабо, че ако не си носиш печка, малко трудно ще се отоплиш. Басейнът и джакузито са ледени, въобще не се отопляват. Това си е изпитание за всички сетива, ако решиш да поплуваш. По-добре отиди и се топни в морето, там водата е по-топла. Обслужването също е под всякаква критика. На лоби бара са сложили една змия, която през цялото време крещи на колежките си. Единственото добро нещо в този хотел са цените. А да не забравя, че работи само единия асансьор и чакаш по 10 мин, за да се качиш/слезеш. Другата голяма простотия е, че ти взимам по 5 лв за паркинг... Преценете си сами дали си заслужава да ходите там. За тези пари може да отидете на далеч по-хубаво и уютно място.

# 2
  • Beyond the Frontiers
Mojito, може ли да споделите кога сте били там.

По-принцип хотела е с топ положение в Боровец, цената е най- ниската за курорта особено за 8-ми декември и Нова година. Лично аз нямам забележки.

# 3
Миналата седмица.

# 4
  • Beyond the Frontiers
Ясно, мерси.

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
В повечето мнения за Айсберг (миналия сезон) битуваше задоволство от х-ла  Rolling Eyes
Защо така са почнали да се излагат?

С подобно добро положение спрямо пистите са и х-л Рила и СПА Клуб Янакиев. Вижте ги и тях.

# 6
  • Beyond the Frontiers
Предполагам, че излагацията идва от факта, че сега се готвят за зиман сезон и още не са готови.

# 7
В повечето мнения за Айсберг (миналия сезон) битуваше задоволство от х-ла  Rolling Eyes
Защо така са почнали да се излагат?

С подобно добро положение спрямо пистите са и х-л Рила и СПА Клуб Янакиев. Вижте ги и тях.

Ами не знам как е било миналата година. Споделям как беше миналата седмица. Просто под всякаква критика. В рекламите им пише, че басейна е отопляем, в действителност не е така. Няма столове в стаите, няма нощни шкафчета, кърпи не достигат, парното не работеше като хората, единият асансьор беше повреден... Виждала съм 3-звездни хотели, които са в пъти по-добри от този.

Предполагам, че излагацията идва от факта, че сега се готвят за зиман сезон и още не са готови.

И да липсва обзавеждане в статите? Едва ли е, защото не са готови.  Е, така се избива кризата, пък това, че на клиента му е студено в стаята и в басейна, няма никакво значение.

# 8
  • с/у ОколоМръсТното
Mojito - защо не се оплакахте?

И да ти кажа, в х-л Рила също не всичко е тип-топ (а той се води 4*). Опитали са се нещо да реновират, но пак лъха на соц.
В Янакиев не сме нощували... Може би тази година ще го пробваме.

# 9
Ами тъй де, после реват защо хората ходят по почивки в Гърция и Турция.

# 10
  • Beyond the Frontiers
Не ги оправдавам, но искам да вметна, че отопляването по закон е 27-28 градуса.

# 11
Отопляването на кое? Температурата на басейна беше далеч под тези градуси.

# 12
  • Beyond the Frontiers
Водата. Това се разбира под отопляем басейн.
Но както и да е. Явно се дънят предсезонно....
Минус за тях. Peace

# 13
Дано да е само предсезонно, защото иначе си правят много лоша реклама. Peace

# 14
Мерси за отзивите момичета. Ние така и не отидохме тогава до въпросния хотел, но информацията ще ми бъде полезна за в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт