Отзиви за хотел"Айсберг" в Боровец?

• 14 399
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Регистрирах се в този форум , защото видях, че има мнения за хотел Айсберг Боровец. В петък 4 човека заминахме за Боровец във въпросния хотел. Първото впечатление беше добро, но в последствие много съжалихме за избора на хотел.
1. Стаите за изградени напълно и само от гипс-картон. Тоест в стаята си чувах какво си говорят през няколко стаи от мен. Ужас !!!
2.ОТНОШЕНИЕТО НА ПЕРСОНАЛА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА !!! ПО-НЕЛЮБЕЗНИ ХОРА НЕ БЯХ СРЕЩАЛ. ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ ИМ НОСИМ ДОХОДИ ТЕ СЕ ДЪРЖАХА ВСЕ ЕДНО СМЕ ИМ ИЗЯЛИ ВЕЧЕРЯТА !!!
3. БЯХМЕ РЕЗЕРВИРАЛИ 2 СТАИ НА ЕДНАКВА ЦЕНА. В едната нямаше чехли и халати (все пак е СПА център) Когато питах защо няма ми отговориха , че само във ВИП стаите се полагат такива "ЕКСТРИ"  След като питах защо след като резервацията ми е за две еднакви стаи едната е ВИП, а другата не е не получих отговор.
4. Храната беше ужасна (още не мога да се възстановя след като изядох 2 парчета риба)
5. И като за десерт когато си тръгвахме ни "зарадваха" , че им дължим пари за паркинг който повече приличаше на ледена пързалка. Според мен би било правилно още при настаняването да ни предупредят, че паркинга се заплаща
6.В хотела има бар/нощен клуб. Из целия хотел има разлепени плакати ,на които пише, че работното време е от 21:00 часа. Отидохме в 21:30 и ни казаха, че се е наложило да сложат плакати от миналата година, защото не са имали актуални и работното време е от 22:30 часа. Отидохме отново в 22:45 но вратата беше заключена !!!
7. ЛЕГЛАТА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕУДОБНИ 
8. ИСКАМ ДА ПРЕДУПРЕДЯ ВСЕКИ, КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ХОДИ КЪМ БОРОВЕЦ ДА ИЗБЕРЕ ДРУГ ХОТЕЛ. НЯМА СМИСЪЛ ДА СИ КЪСАТЕ НЕРВИТЕ СЪС ЗЛОБНИ СЛУЖИТЕЛИ
ПС : МНОГО,МНОГО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ АКО ОТИДЕТЕ ТАМ

# 16
  • Някъде там
Vojvodata84   Shocked Shocked шокира ме.Децата ми ще ходят там на лагер в събота.
Мисля да предупредя госпожата им какво съм прочела. Rolling Eyes

# 17
  • Дъ Биг Вилидж
Хайде да побутна темата с мнение от 2014. Тази седмица бяхме там. Двете вечери събота и неделя имаше сватби, поради което редовните гости на хотела трябваше да вечерят в малка зала с три маси за по 4 човека всяка. Сватбите дъниха музика до 12 часа плюс пускане на фойерверки в 10:30 да събудят всички бебета. Снимал съм дори и "залата" в която се хранеха редовите гости на хотела.

# 18

Здравейте, първо з работя в хотела и смело мога да твърдя че всички така наречени то вас РЕДОВНИ  клиенти бяха предупредени за сатбите, ВТОРО, с голямо отрицание се изказвате за толквоа важни дни за хората сключили брак в този период. ако някой се беше изказла така за вашите сватби нямаше да бъде особенно мило, а и вие сте дошли на хотел а не в манастир. Малка зала ви побра достатъчно добре, просто претенциите и капризите на хората са прекалено много. БЪЛГАРИНО МНОГО СИ ЗЛОБЕН.

Хайде да побутна темата с мнение от 2014. Тази седмица бяхме там. Двете вечери събота и неделя имаше сватби, поради което редовните гости на хотела трябваше да вечерят в малка зала с три маси за по 4 човека всяка. Сватбите дъниха музика до 12 часа плюс пускане на фойерверки в 10:30 да събудят всички бебета. Снимал съм дори и "залата" в която се хранеха редовите гости на хотела.

# 19
Определено аз, семейството ми и компанията с която посетихме хотел Айсберг за празниците сме РАЗОЧАРОВАНИ от този хотел. Единственото,за което нямам забележка е, че беше много топло, стаите не са малки, към тях също нямам забележки, но всичко останало е ужас. Храната беше еднообразна, мазна и евтина. Закуската беше наистина отвратителна всяка сутрин. На Коледа трябваше да има „празнична вечеря“, но на въпроса ми кое ѝ е празничното управителката на ресторанта не можа да отговори, каза само че пуйката, която трябваше да ни сервират се превърнала в пиле .... ???? Нямам думи! Нищо празнично, нито дори една малка ракия не бяха включили в УЖ празничната вечеря, дори и една менерална, вода нямаше, да не говорим за програма или нещо подобно. Освен това, включително и на Коледа когато е т.нар. „празнична вечеря“ определеното време е за хранене е от 18 до 20 ч. и в 20:05 вече всичката храна от блок масата е прибрана. Хотелът имаше повече от 150 гости, а ресторантът им събира 100, сами си правете извода.
НИЩО СПА няма в този хотел, а уж имахме включено ползване на джакузи в цената - такова обаче нямаше! Басейна е малък и водата в него е студена. А за сауната те карат да си плащаш допълнително по 10 лв на ден на човек .... Друго, за което трябва да си плати човек допълнително и го разбираш едва когато пристигнеш е по 10 лв. на ден за паркинга на хотела. Никъде до сега не бях срещала подобен абсурд - гост на хотела да си плаща допълнително за паркинг и то по 10 лв на ден!!! Това е възмутително. Управителката на хотела е груба и нахална, на въпроса защо клиенти на хотела трябва да плащат допълнително за паркинга на хотела - тя ми отговори „на бариерата сме закачили бележка че се плаща“, което всъщност не отговоря на въпроса ми! В лоби бара имаше билярдна маса, за която също трябва да се заплати допълнително.
Освен това се налага човек да чака по 20 минути. за асансьор, който събира 4 човека.
Има ли смисъл да пиша повече коментари....?

# 20
Добре де, влиза тук някакъв човек свързан с хотела и вместо да си вземе някаква поука към добро, пак продължава да се кара с клиентите си. Кой трябва да се появи и да обучи българските хотелиери? Не осъзнават, че това може да доведе още клиенти. Лошите отзиви се разпространяват много по-бързо и опетненото реноме се чисти още по-трудно.

# 21
Хотела е ужасен! Ако това са 4 звезди ...

Посещавала съм го със семейството си и никога повече крачето ми няма да стъпи там,държа да отбележач,че сме нощували в много хотели и за първи път попадаме на такава свинщина...ужасни стаи и прочие  ooooh!

# 22
Направихме грешката да отидем в този хотел за нова година.Ще започна още с пристигането.В сайта пише, че има подземен паркинг.Такъв може и да има, но не работи.Нормалния паркинг е 20 места!Спира се до пътя, където се паркира на "охраняем" паркинг срещу 10лв/ден.На този незаконен паркинг ми счупиха огледалото да колата, а когато поисках касова бележка за пред застрахователите се оказа, че няма касов апарат, няма фирма, а само едни хвърчащи талончета по 5лв.Та както и да е.Настаняваме се.В едната стая нямаше вода!Нямало поддръжка.Преместиха ни в друга, където душ-кабината е 30х30 см. и е невъзможно възрастен да се побере там.В 3тата стая нещата горе-долу си дойдоха на мястото.Другата стая която ни дадоха е част от апартамент, който ние споделяхме с други хора.Имахме и обща тераса съответно с тях.Делеше ни една тъничка врата през която се чуваше всичко и когато те си пускаха високо телевизора в 8 сутринта беше просто прекрасно.Доста забележки по направата на стаите - всичко е правено бързо и евтино.Решихме да отидем на СПА-то.Единствения хотел, в който се плаща сауната! - 10лв.Парната баня не работеше...
Ако в стаите беше поносимо топло то в ресторанта е не повече от 12-14 градуса!Търпи се за закуска, за не повече от 30 мин.Новогодишната ни вечер прекарахме с якета и пак беше доста студено- истински айсберг!
Стигам до прословутата вечеря на нова година за която всеки от нас беше броил 160лв.За 6 човека това са 960лв.Според мен на масата за цялата вечер дори и по меню нямаше повече от 200лв. За по-добра представа ще ви опиша "ядките".За 6 човека имаше 150гр. ядки - фастък и бирен фастък!Без други ядки.Общо взето това е и нивото на цялата вечеря.И тук идва най-якия момент - обслужването.Сервитьора ни беше истински олигофрен - повече от 1 минута не помни, но никога не забравя да си вземе бакшиш за поръчката.За да има бакшиши не може да се поръчва цяла вечер и да се плати накрая сметка както е навсякъде по света - всяка поръчка се заплаща и има ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН бакшиш 1-2 лв!!!Без да се обяснява защо и как.ТОТАЛНА трагедия!

# 23
Този отвратителен хотел не заслужава и една звезда. Wi-Fi няма във всички стаи както неписано. Нямаше мини бар, нито тоалетни принадлежности. Тапетите бяха накъсани на места нямаше такива. Езикът на вратата на една от стаите го нямаше. В 19:00 часа в хотела нямаше една камериерка. Дамаската на дивана в стаята беше пожълтяла. Понеже в стаята стана студено  се опитахме да включим парното но уви. Камериерките изобщо не чистеха само оставяха по една хавлия. Парапета на басейна беше огънат. Крушката на нощната лампа беше изгоряла, съобщихме на рецепцията,но до края на престоя не ни беше предоставена такава.  Единствено храната и сауната  бяха хубави.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 24
  • Дъ Биг Вилидж

Здравейте, първо з работя в хотела и смело мога да твърдя че всички така наречени то вас РЕДОВНИ  клиенти бяха предупредени за сатбите, ВТОРО, с голямо отрицание се изказвате за толквоа важни дни за хората сключили брак в този период. ако някой се беше изказла така за вашите сватби нямаше да бъде особенно мило, а и вие сте дошли на хотел а не в манастир. Малка зала ви побра достатъчно добре, просто претенциите и капризите на хората са прекалено много. БЪЛГАРИНО МНОГО СИ ЗЛОБЕН.

Това ви е единственото мнение тук - ясно е колко сте безпристрастни. За благодарност ще повдигна темата заедно с всички дреболии които пропуснах:

1. Ръжда по металните елементи в банята + мухлясала завеса на ваната
2. Басейна всяка следваща година е все по студен - вярно че 2014 задрасках хотела от каквито и да е листи но това ми беше третото посещение
3. Изключително нагла лъжа е че гостите на хотела са били предупредени. Информацията беше снесена в деня на сватбата по следния начин: "довечера ще има сватба - ще се храните в малкия салон."
4. Очевидно поостарели, прокъсани и провиснали завеси на полуработещи корнизи, телевизори с няколко канала и други битови неуредици от типа - хотела е оставен на самотек.

В предвид умствения багаж на мутресата която се изживява като пишман мениджър на хотела не мисля че за последните три години нещата са се подобрили. Дoказва го и оценката на хотела в сайтове като booking/tripadvisor и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт