1. Стаите за изградени напълно и само от гипс-картон. Тоест в стаята си чувах какво си говорят през няколко стаи от мен. Ужас !!!
2.ОТНОШЕНИЕТО НА ПЕРСОНАЛА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА !!! ПО-НЕЛЮБЕЗНИ ХОРА НЕ БЯХ СРЕЩАЛ. ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ ИМ НОСИМ ДОХОДИ ТЕ СЕ ДЪРЖАХА ВСЕ ЕДНО СМЕ ИМ ИЗЯЛИ ВЕЧЕРЯТА !!!
3. БЯХМЕ РЕЗЕРВИРАЛИ 2 СТАИ НА ЕДНАКВА ЦЕНА. В едната нямаше чехли и халати (все пак е СПА център) Когато питах защо няма ми отговориха , че само във ВИП стаите се полагат такива "ЕКСТРИ" След като питах защо след като резервацията ми е за две еднакви стаи едната е ВИП, а другата не е не получих отговор.
4. Храната беше ужасна (още не мога да се възстановя след като изядох 2 парчета риба)
5. И като за десерт когато си тръгвахме ни "зарадваха" , че им дължим пари за паркинг който повече приличаше на ледена пързалка. Според мен би било правилно още при настаняването да ни предупредят, че паркинга се заплаща
6.В хотела има бар/нощен клуб. Из целия хотел има разлепени плакати ,на които пише, че работното време е от 21:00 часа. Отидохме в 21:30 и ни казаха, че се е наложило да сложат плакати от миналата година, защото не са имали актуални и работното време е от 22:30 часа. Отидохме отново в 22:45 но вратата беше заключена !!!
7. ЛЕГЛАТА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕУДОБНИ
8. ИСКАМ ДА ПРЕДУПРЕДЯ ВСЕКИ, КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ХОДИ КЪМ БОРОВЕЦ ДА ИЗБЕРЕ ДРУГ ХОТЕЛ. НЯМА СМИСЪЛ ДА СИ КЪСАТЕ НЕРВИТЕ СЪС ЗЛОБНИ СЛУЖИТЕЛИ
ПС : МНОГО,МНОГО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ АКО ОТИДЕТЕ ТАМ