Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 34 054
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Слънчице, това което описваш съвпада напълно с вируса, който изкара Калоян в началото на месеца. Прекара го за един ден, прехвърли го на мен, аз на татко му. Наливайте Пламена с водичка, ако тя не се сеща. Калоян изпи толкова вода тогава, колкото май от раждането си насам не е пил, при това той си искаше, не съм го насилвала. За разстройството пробвайте да й давате оризова водичка. Няма страшно, преминава бързо, макар че и аз бях изпаднала в паника тогава, след като повърна сто пъти през нощта. Толкова се беше шашнал миличкият, че се страхуваше да легне - стоеше си гушнат в мен с главичка, отпусната на рамото ми и продължаваше да повръща през 15 минути. Калоян рядко вдига температура, както и аз, така че не сме критерий, но при някои дечица и това е симптом на същия вирус.
Стискам палци да се оправи бързичко куклата!

Мери, миличка, не се настройвай така. Това не е раздяла! Ива и Емма имат истински любяща майка. Не ги подценявай, те много добре знаят колко много ги обичаш и колко си всеотдайна спрямо тях.

# 361
Пухи Пламена повърна веднъж през вечерта, но много обилно. Звънях на педито, но няма връзка с номера. Може и в отпуска да е, ще я търся пак.
Иначе вода пие много, върви все с шишето. Звънях на майка ми само веднъже акала /пак растройство/. Много гадно така като съм на работа.
А ме притеснява да не стане нещо като при Асол. Виждам, че тя е все още притеснена.

# 362
Пухче ще се примиря скъпа, няма как.  Hug
Асолче с право се тревожиш, не се кори. Пази Боже, при децата се развиват нещата много бързо  Confused
Слънце вирус ще да е. Тъкмо влязох да споделя, сутринта в 6 Емма започна да повръща, до 9ч повърна 4-5 пъти, въпреки вомитосхила който дадох още след първия път. От 9 до сега има само гадене, носи си купата милата с нея. Убедена съм че не е от храната, вечеря домати с ориз, повърнатото беше само бяла кърма, без грам друга храна, значи всичко е преработила и усвоила. Сутринта съм убедена че имаше и Т, не много висока но имаше, но понеже мрази да и я меря не я разстройвах повече. Сега няма. Тия кучешки и взеха здравето. Не ми се мисли за последните кътници, тях кака и изкара с 3 седмици разстройство. ooooh!

# 363
Meри , Слънчице , бързо оздравявайте  Sad Hug Hug

# 364
Мале Мери,Слънциче, Hug Hug бързо да ви се оправят безценните кукли. Praynig Praynig
Пак ще кажа,че със зъбите на Карина изживявах същите ужаси.Почти нямаше нещо ,което да не е оповръщала и тия разсройства Sick. Най-най-най отвратителния ми спомен е как в инфекциозното ни слагаха банка за оводняване,понеже бе слабо обезводнена,но нали е дрискаща и там.А в съседната стая имаше 6 деца без придружители, по -малки и от нея,затворени в метални кошари,възрани и ревящи.Мътъж ми видя как едното дете си удря главата в решетката и извика сестрите,които вдигнаха невъобразим скандал защо е ходил да ги види.Затвориха им врата и си отидоха в тяхната стая да пият кафе.Поревах си 4 часа докато течеше банката и не искам никога повече да видя пак такава гледка Sick
Оф не се шашкайте сега,просто си спомних.....все пак е решение на всеки родител дали ще си остави детето само в болница или не.
Честно казано при Ани зъбите излизат направо лесно в сравнение със сетра и,но вече трети месец кучешките ни разказват играта.Много болезнено и бавно.Вече едивн месец предпоследния е почти пробил венеца но не го е прорязал.И нощните ни пищения не спират.Та вече се превърнах в Спящата красавица.Само да видя възглавница и заспивам Mr. Green
Троли,невероятна красавица си имаш и ти.А фотосесията е невероятна.
Асолче, а Лора е невероятна.Има много специфично излъчване,изглежда толкова екзотична та чак на някои снимки сякаш е нереална..Много ти е хубава.Пу пу,и пак да си повторя молбата...дай снимки от детската стая,че много ме впечатли Grinning HugА тая снимка с жълтата веранда сташно ми хареса,чак ме вдъхнови да си мечтая за друга къща Joy
Вал,Мери, страхотни снимки и деца имате. Heart Eyes
Ави,да ви имам чорапогащите,страхотни са Grinning

# 365
  • Бургас
Така да се запиша и аз.Върнах ме се в събота от Турция бяхме на риболовна почивка за 1 седмица на о-в Гюкчиада  с малкия и компания.Изкарах ме си много добре ,за мое голямо очудване малкия беше много кротък по време на пътуването почти през цялото време спа. Simple SmileИнъче на мен продължава да ми е лошо и сега аз и малкия сме с хрема. Tired
Честита малка принцеса на Троли много е красива. Разказа ти е много завладяващ. Heart Eyes
Слънчице ,Мери дано по-бързо се оправят принцесите ви.
Асолче не се притеснявай излишно ,не живей в постоянен страх все пак нищо фатално не е станало. HugНаистина стаята на Лора е невероятна ,като от списание.Евала пред творческата ти личност.
Изабелка много хубава и финна бременна си.Незнам защо се притесняваш да се снимаш. Simple Smile
Айде Тони очаквам в най-скоро време и теб в отбора на бременните.М/у другото лятото те видях на плажа на къмпинг "Смокиня",но ме досрамя да ти се обадя.Голям сладур е Дани.
Кас много хубави кукли си направила. Peace
Ави,Мери ,Изидка,Вал имате много красиви дечица.
Ето и малко снимки да видите каква дива красота е:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 17:05 от zlatоmira

# 366
  • Бургас
Момичета туко що малкия набара виброцила отворил го и май е пил какво да правя звъня на педиатърката ама не ми дига? ooooh!

# 367
Момичета туко що малкия набара виброцила отворил го и май е пил какво да правя звъня на педиатърката ама не ми дига? ooooh!

Накарай го да повърне и звъни пак на педито.Дано нищо му няма  Praynig

# 368
Златомирка,обади се на бърза помощ.Питай тях какво да направиш.

# 369
Златомирка наистина най-добре звънни в БП особено ако смяташ, че е пил повече.
Тони, дано наистина е временно това с Давид, че  Crazy.
Пух, аз не мога да казвам и "с" и "л" добре ама си пея песнички и с двете букви  Grinning. В крайна сметка ако наследят този говорен дефект имаи логопеди, а и не е толкова фатално.

# 370
  • Бургас
Обадих се на педиатърката каза ,че Виброцил се изписва и на малки бебета и че не е толкова опасно ако няма някакви симптоми, а и тои не е бил повече от една пипедка, повечето беше излято.Ще го следя и ще видим.Дано всичко е наред Praynig

# 371
Златомирче,щом така е казала педката,успокой се.Виброцила е толкова гаден,че надали Илиянчо е пил много...най-много 1 глътка...Наливай го с течности за да се изчисти Peace
Кас,насълзиха ми се очите,като си представих гледката в болницата Cry HugВинаги като се сблъскам с такива случаи рева,дори когато вчера прочетох във вестника как една(бяла)майка захвърлила новороденото си бебе в кофата #2gunfire..Случайно е минало ангелчето му и са го спасили,майката отива на съд,но аз бих я пратила другаде #2gunfire
Ох,пак се извинявам.Съвсем забравих,че има още бремени.Извинете Confused
В аванс ще просна прането от вечерта,че през деня ме няма Whistling
Само незнам що така ми яде качеството тази Пикаса newsm78

Целунете децата си за лека нощ
Лека нощ! Wink

# 372
Благодаря ви момичета!  Hug Споделена мъка- половин мъка.

Златомира, дано Илиянчо е добре и дано няма последствия никакви!

Радвам се, че ви е харесала стаята на Лора. Сега съм критична и бих я направила по друг начин... Истината е че още не е напълно готова, трябва да извадим един гардероб и един креват оттам и тогава ще стане за показване Wink Затова снимките са само на детайлите. Когато я правихме взехме че тонирахме латекса в твърде ярки цветове(по моя вина), а това затормозява очите... но нищо, шаренка е доста. Мисля че Виви беше питала - патокът на стената, органайзерът е от ИКЕА. Мъжът ми го купи пролетта, но още не съм му намерила мястото...  Embarassed
Касче, вашата стая е също много хубава, забелязала съм Wink но то няма друг начин! Hug Апропо, и аз искам да си купя кукла от теб!

Елени, страхотна Стела, страхотно дворче!

# 373
Добро утро , момичета  Grinning
Един младеж ще ви сервира закуската , пък може и да се разпишете днес  Mr. GreenЕто и кафенце  Wink

Ели ,много е сладка Стелка и как си хапва  Hug А за къщата и аз ви завиждам  Wink
Асол , не се безпокой за Лора  Hug Снимките са уникални  Peace
Златомирка  Hug Hug

Хубав и слънчев ден на всички

# 374
Добро утро, Ави мерси за кафето. Този младеж да не се е подсякъл  Laughing /снощи ако сте гледали Сървайвър ще знаете какво имам предвид/ Ааааа закуската я уважавам много, най важното ядене за деня, благодаря
Ели да ти завиди човек /благородно/, много хубав двор, излъчва спокойствие и уединение, а Села е голяма сладурка, само къдриците и ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт