Отговори
# 675
  • На планетата Земя
Добро утро, ненагледни!

Камъче, красиви снимки си изпратила! Обичам есента!  Heart Eyes

Квази, лека работа, леко да ти върви!  Peace

Бъни, с теб сме!

Дуденце, радвам се за добрите ти резултати! Хоп, още една малка, но важна крачица напред!   animal037

Кари, добре си ни дошла. Чакаме с нетърпение снимките. Не си давай много зор тия дни, да не се преумориш!  Crazy

Тессче, ти в 7 часа и вече на работа, лелеее! Ами то как да не забравиш за родителската. Цял работен ден като се изниже с всичките му предизвикателства, и главата вече празна.  Laughing

Хубав ден ви желая!  Heart Eyes

# 676
  • София
Пууу, отдъхнах си, като прочетох  поста на Милето..... С всеки изминал час се приближаваме към положителния тест.  Praynig  Praynig  Praynig

Ванхорнче, моля те да си почиваш повечко. И ако пак се появят тия гадни контракции, отивай при док.  Naughty

Дуди, много се радвам за твоите резултати. Едно по едно се отмятат нещата и скоро и ти ще влезеш в стройните редици на реално и практически бебеправещите.  Wink

Камъче, прекрасни са ти снимките  Blush

Тес, не е от ЕГН-то, мила, просто си била много натоварена и преуморена.  Hug

Квази, радвам се да разбера, че има развитие с вашата къщурка. И браво на Пилето! Злато ти е тя  Grinning Пожелавам от тук нататък тия селски тарикати ("нищо че са от София" - това камъни в нашата градина ли са  Close) повече да са тихи и кротки и никакви номерца да не показват.

Кари, добре завърнала се. Разбираемо е сега първите дни да ти е едно такова  Rolling Eyes Ама като си починеш, всичко да си кажеш  Laughing

Бънка, стиснала съм ги палците, миличка, само дето ми е много трудно така да пиша на компа  Joy, но...... щом се налага, всичко ще изтърпим  Heart Eyes Ти само да не забравиш да кажеш как е минало там нещото  Wink

# 677
Добро утрооооооо!!!!!!

Хайде да имаме един много хубав месец!!!!! То, кога стана октомври месец.......ужас.....как препуска времето -ама хич не ми харесва това!

Тесс благодаря за кафенцето и вестничето....

Ванхорн всички ти казват, че е по-добре да отидеш на лекар и са прави......важното е че е минало, де.....ама да ти е мирна главицата.... Hug

Камъче страшна красота пред офиса ти....есента има разкошни цветове и все пак тъжни....Не ми казвай, че още ходиш с летните си дрешки на 8 градуса?!

Дуденце само така с резултатите!!!! Когато следваш целта и не се разсейваш, всичко едно по едно ще се оправи!!!!

Хеййййй Бъни имаш ги стиснатите палци за там каквото трябва..........само обясни после всичката тази положителна енергия как ти е помогнала. Hug Hug Hug

Хубав ден от мен и до по-късно!!!!

# 678
Здравейте  Simple Smile! Вчера едва откъснах време да се накарам на Квази и нета ми изчезна  Mr. Green - явно и сървъра е с теб, калпазанин такъв .
Миле, стискам палци и се моля с цялата си душа да станат нещата при теб  Praynig Praynig Praynig! Имам добро чувство за развитието на нещата  Hug
Бъненце, стискам палци и за теб, дано всичко е наред с твоята репичка  Praynig Praynig Praynig
Лениии, така ти се радвам като те видя  Hug, да знаеш, че си ми светлина в мечтите!
Ре_ге, страшно ми е приятно да видя приятел като теб тук  Hug!
Камъче, има какво да се види по вашите места  Heart Eyes
Аз нещо се позатрупах, отгоре на всичко и музата си отиде и съм изпаднала в едно трудово безвремие и на всичкото отгоре ми се налага да ходя по доктори за съвсем странични и досаждащи ми неща. Ще отмине както се казва, но дотогава ще съм по-рядко на линия.
Целувки на всички крушки и лек и успешен ден   bouquet

# 679
Мили крушки,

днес е международният Ден на музиката! Лично за мен музиката е играла голяма роля и продължава да е съществена част от живота ми. Исках да ви поздравя с най-хубавата музика на света, но от две произведения не мога да избера фаворит, така че ето ви и двата поздрава:

Първият - от Божия любимец Моцарт - http://www.youtube.com/watch?v=aZD9nt_wsY0&feature=fvw

И вторият - от самия Бог - http://www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9I

bouquet  Hug   love001  newsm51

# 680
Е, щом е Международният ден на музиката, един поздрав и от мен:

http://www.youtube.com/watch?v=XZeTDP4ygKs

(онагледено е показано как се правят близнаци... Sunglasses)

# 681
Здравейте и от мен.Аз съм нова пиша за първи път.Аз съм на 34год. и решихме да пробваме за трето.но ме е малко страх дали не е късно.

# 682
  • София
Имах неблагоразумието да карам не по реда.... Отворих първо линкчето на Тес, нали тя написала за близнаци..... Гледам, слушам....  Rolling Eyes Обаче после като отворих Маргариткините линкове, сФанах  Party Просто си има ред  Blush

valka 75, недей така бе пиле, как ще е късно. Та ти си още млада и зелена, направо сред тинейджърите тука. Получаваш поздравления за желанието за трето детенце и насърчение да действате с половинката по същество.  luvbed Кажи нещо повече за теб, колко са големи децата ти?

Мишчице, така е то с вдъхновението, ту идва, ту изчезва.... Важното е да сме позитивно настроени и да си копаме там в нашта си копанка, до постигане на заветната цел  smile3503 И по-полечка с работата......

Чакаме Бъни да се яви на отчет, все пак обед мина  Laughing

# 683
Здравейте и от мен.Аз съм нова пиша за първи път.Аз съм на 34год. и решихме да пробваме за трето.но ме е малко страх дали не е късно.
Ааа,изобщо не е късно Naughty Не се притеснявай,точно сега му е времето! Wink
Добре дошла при нас!!!  bouquet
Ще се радваме да станеш част от нашата банда!

Така,аз пак като всеки път.........айде няма да се оправдавам,че ,все пишете много бързо и не смогвам, да ви чета Wink Laughing
Маринекс, честити ти розови гащи! Hug
Панделки ще връзваш-ей една мома,най накрая-все едни мъже в последно време се раждат ooooh!
Марго, ами -честит празник тогава!  bouquet
Бънка, хайде стиснати палци и от мен! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Е,не съм забравила и Милето-естествено!!! Peace Peace Peace
Квази, само аз май не съм те поздравила за лентичката!Супер е! Hug

# 684
Благодаря на всички за стиснатите палчета Hug.
Ходих върнах се.
Питахте те как се е отразила положителната ви енергия - ами как.....да не припадна пред кабинета.Така уплашено гледах и лошо ми стана ooooh!.То пък точно сега се наложи сам самичка да ходя.Не, че нямаше и други самички де.
И най важното....татковци там не видях #Cussing out.Който беше с придружител или майка, или приятелка ooooh!.Ужас ви казвам.Аз все с мъж ми ходя ама днеска за беда така се случи, че самичка.
Ще имам повече инфо чак след n на брой дни и пак ще пиша.Дотогава - сърцетуп яко  Praynig
Миле Румката помага по онзи въпрос Hug.Тя май ще се справи.Да не те занимавам викам тебе баш сега с болното дете и ха дано с друго на път Praynig

# 685
Маринекс, честито розово:)
Малееее, 34 години късно за четвърто;)
Ми тука лелята на 38 без нито едно? Какво да каже?Wink

# 686
Хееййй, момичета, точно се бях вкиснала, че след месеци ходене по лекари и болки в коляното, снимката ЯМР за нищо не става и трябва да започна отначало цялата процедура и видях смеещите се бебета - е и аз се смеех накрая Laughing
Много гушки Hug
Дейзи, да не забравя - пиши ме за 10.10

# 687
Дейзи, да не забравя - пиши ме за 10.10

Дейзи ...  hahaha

Ей ме на! Мишанка добре ми припомни, че е време да публикувам списъка със записаните и въпросните за вечеринката на 10.10 в р-т Етно. Ето го:

Сигурни, за които съм получила ЛС:

Мили Ванили + Пийт + Колин
Милето + Жорката
Прасковката + мъж
Зази
Каритас + мъж
Мишанка
Кашалотски Пингвин + Пингвин + Телфин

Следните пилета май бяха загатнали, че могат да дойдат?
Тесс?
Данито?
Лора?
Лени?

Смятам да направя резервацията в събота следобед, така че има още време да ми пишете на ЛС.

Аз разбира се смятам да запазя 2 места в повече, стига условията на резервацията да го позволяват.

Не мога да напиша нищо повече - тъкмо изплющях един дюнер + айран и така ме се спи, че наистина след малко ще се слвека от стола... smile3507

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 15:56 от Margaritka

# 688
Здравей Zazolinka.Благодаря за успокоението.Децата ми са две прекрасни момиченца на 15 и 8 год.Сега работим за момченце пък каквото дойде.

# 689
  • На планетата Земя
Ехчета!

Аз да се обадя след разходката с малката подскачалка. Много си е добре с детенце у дома.  Joy

Валка 75, наборе, аре да не се обиждаме на годинки!  Twisted Evil Че са ше ти са разсърдя, че си с едно пред мен! АААААА!  #Cussing out Никакво мърморене и помайване, а концентрирана работа по темата!

Дейзи, много ми харесва това наименование.  Mr. Green

Мишанке, радвам се да те видя, нежно същество такова!

Хъни, ами нормално бе, зайо. Те нали татковците на работа трябва да ходят, денги да изкарват, да има за цокита и бибита. Чакай ти подкрепа от мъж - освен да ми се свлече моят и да трябва да го свестявам, друго не очаквам. На амниото едвам стискаше зъби и беше благодарен после, че не го привиках с мен вътре в стаята. Чакаме енто-дни да минат и да чуем положителния резултат.

Мюзиката и в моите вени тече, както знаете. Ще се почерпя с песньовките, ама след като джеронимото се събуди, че сега съм шът-дауннала звука.

Цункам ви всички, малки и големи птички и пчелички! Бъзззз!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт