Отговори
# 585
Добре дошли на новите мами  Hug Сега ще ви добавя на 1 стр.

# 586
КиФФФла,  welcome
Аз от сега искам да е момиче и постоянно гледам дрешки за момиченца, ама май си е по-скоро желание, отколкото инстинкт...Абе живо и здраво да е, пък ако трябва и трети опит ще направим.  thumbsupНо ако и третото е момче, ще се откажа... newsm25

# 587
Здравейте момичета!
Нанадиди, ужасно е това, което ти се е случило и аз ти пожелавам Господ скоро да те дари с детенце.
Мегана, да е жива и здрава дъщеричката ти и да сте много щастливи с нея и бебчето! newsm51
Добре дошли на новите момичета! Simple Smile

# 588
Благодаря за топлото посрешане мамчета  Heart Eyes

# 589
nanadidi много сажалявам за случилото се.не се отчайвай и чакаме скоро да се похвалиш
с добри новини. Hug

Добре дошли на новите мами.пожелавам на  всички нас лека и успешна бременност и живи и здрави бебчета на финала,

че и аз сам от тези дето много се шашкат и какви ли не мисли ми минават през главата.

На 28.09 сам на преглед и на БХС и до тогава ще мисля и ще полудяваааааааам #Crazy #Crazy #Crazy
 стискайте ми палци

лек и спокоен ден Hug Hug Hug

# 590
  • София
добре дошли на новите и ЧРД на принцесата пожелавам и щъркела да и донеса здраво братче или сестриче което да е много послушно

# 591
megan@   честита ти рожденичка,много да ви радва Hug
На всички нови момичета добре дошли!

# 592
  • София
Здравейте, момичета!
........................
много съжалявам и скоро да се похвалиш със сбъдната мечта -  Praynig

# 593
megan@, да ти е жива  и здрава рожденничката, много да те слуша и да помага с  отглеждането на малкото сладурче.

# 594
  • последна надежда
Меган, Честита ти рожденничка. Много да те слушка и да расте умна и здрава с най-забавното детство.

# 595
megan@ много здраве пожелавам на дъщеричката ти. Да е щастлива и слънчева, а мама и татко много да я слушат!

# 596
Забравих да честитя рождения ден на принцесата на Мегън  bouquet
Да ти е жива и здрава малката Grinning И да помага за новото бебе  Hug
Подобни торти аз не харесвам ,но съм чувала ,че малките момиченца много ги ценят hahaha

Аз също имам мераци за момиче ,но пък всички мои познати казават ,че от момента в който са разбрали ,че съм бременна ,си ме представят с момченце  newsm78
Сега се връщам назад да чета старите теми ,че имам мнго въпроси и не искам да досаждам.
Гледам повечето сте си направили задължителните изследвания ,на мен в понеделник ми предстоят ,та съм малко напрегната  Tired
Но това е само защото като ми вземат кръв и припадам задължително Tired
Стискайте палци да се справя с това Praynig

# 597
Няма да се шашкаш Данче с трабанче. Тая процедура с вземането на кръв никой не я харесва и за щасти всичко трае секунда две до три .Докато кажеш "ох" и си готова.А щом припадаш си вземи някой за придружител .Успех   Hands Thumbsup

# 598
  • София
megan@ да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet желая и много хубави подаръци  Wink  и щастливо детство  Simple Smile
Споко Данче с трабанче и аз съм на 29-ти на изследвания, и ще отида с един голям шоколад за да го изям преди да тръгна да припадам  Laughing

# 599
  • последна надежда
данчето с трабантчето и аз изпитвах ужас от инжекции, но я ме виж сега - от днес сама си бия мускулните инжекции  hahaha.
Щом е за бебето всичко се изтърпява, ще видиш че всичко ще мине добре. Това е само едно боц за няколко секунди, но ползата от него е голяма.

Общи условия

Активация на акаунт