Отговори
# 570
Здравейте, момичета!
Аз все не намирах време да драсна някой весел ред, а сега вече се оказва късно - вчера направих спонтанен аборт... Болката, и физическата и душевната, е нечовешка! Няма думи, които да я описват точно. Всичките ми момински страхове станаха реалност - за радост поне вече знам, че мога да зачена! Мисля си, че това се случи, за да ни научи и двамата на нещо - да сме по-търпеливи един към друг и да помним кой са наистина важните неща в живота.
А сега ще се държа заради половинката и родителите ми - няма да им дам да се отчаят и за секунда! Ще дойде и нашето бебче някой ден - нова година, нов късмет.
Моля ви - почивайте си, пазете се и не забравяйте, че това е най-важното на този свят...

А ти, точице, почивай в мир!  Praynig

# 571
nanadidi, съжалявам за случилото се. Думите са безсилни в случая. И колкото и да е трудно, не си позволявай да рухваш психически. Силно те прегръщам  Hug

# 572
Привет момичета, от няколко дена не съм писала, всъщност въобще не съм влизала във форума. Нещо го подкарах отпускарски от почивните дни насам и нямах желание да виждам компютър. Темичката е много напреднала, чак не мога да ви изчета.
Виждам, че обсъждате изследванията. Аз пък още нищо не съм правила.
БХС ми е през октомври, а феталната през ноември, живот и здраве.
А пък едва вчера минах през личния - този идиот...фермани мога да напиша за този.., да си взема направление за да се запиша за ЖК.
Засега съм спокойна...боде ме оттук - оттам, продължавам си с гаденето...гледам да го удрям на повече разходки и положително мислене. Не искам отсега да се ангажирам, какво биха показали предстоящите ми изследвания. Божа работа...пък и до там да се стигне, че прочетох и някои неприятни новини тук.
Повече ведро настроение и слънчеви дни ви желая.  Simple Smile

На момичетата, претърпели

# 573
Здравейте девойки,

болните мами бързо да оздравяват. аз бих препоръчала хомеопатия, ако ви е възможно. тя е безвредна.
гледам, че коментирате БХС. На мен лекарката ми каза, че трябва да го направя след 14 г.с., защото по-рано много често показвала лоши резултати. аз ще го правя в средата на октомври, когато съм на контролен преглед. пада се 16 г.с.

току що прочетох ужасните новини от nanadidi. много съжалявам. в коя седмица беше?
дано Господ ви дари с това безмерно щастие съвсем скоро.  Praynig  Hug

мен от 2 дни ме понабожда и подръпва около пъпа и малко по-надолу. да си призная се стресирах от лошите новини на момичетата и сега всяко подръпване ме плаши. възможно ли е да са от растенето на матката? къде и как точно боли когато расте матката?

мерси и хубав слънчев ден   bouquet

# 574

На момичетата, претърпели спонтанен аборт, няма подходящи думи, с които да се утешат. Горе главата, следващият път ще гушкате прекрасни бебчета. Вярвайте в това.
[/quote]

# 575
Здравейте мами  Hug
Първо да кажа на anni2002 мила, недей излишно се натоварва, мисли позитивно, всичко е наред, не давай на глупостите да ти минават през главата.
Аз когато много се психирам -няма начин, нямам мнго контакти тук, почвам да се ровя в сайтове за бебешки работи -колички, креватчета и ит. и забравям за глупавите си мрачни мисли, даже количка съм си набелязала вече - хехехе. Ама верно вчера ти мен -днес аз -теб, за това сме тук да се подкрепяме  Hug Hug

За съжаление още лоши новини прочитам тук  Confused - nanadidi  Hug , всичко ще се нареди мила, горе главата.
Уфф, значи дано да няма повече, че пак почнах да се психирвам  ooooh!
tansu и мен  ме боцка тук там - ми нали коремчета искаме, те си растат  Rolling Eyes

# 576
ДА почерпя за моята пораснала госпожица Йони!!!

# 577
megan@  Честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава, безгрижно детство и много игри и желая. Много да се гордеете с нея

# 578
megan@, Честита ви Рожденничка!!!! Да расте палава и много щастлива! Страхотна торта, така ми се прияде... Simple Smile

nanadidi, не знам какво да кажа... Ужасно боли! Аз съм преживяла 1 аборт, но още в 6та седмица. Помогна ми мисълта, че когато се случват тези неща в ранна бременност, най-вероятно плодът не се е развивал нормално. Въпреки това знам, че няма утешителни думи и човек сам (по-точно с любимия) трябва да си изживее болката... Прегръщам те! И ти желая успех следващия път!!!!  Hug

# 579
Здравейте момичета!  Grinning
Само да знаете откога ви търся ,но все си мислех ,че е прекалено рано за април 2010 ,а вие колко теми сте изписали ,докато аз се лутам из форума   Rolling Eyes
Казвам се Дани ,на 25 години от Пазарджик съм и очаквам първоото си бебче bowuu
Терминът ми е на 8 април.Вече чухме туптенето на сърчицето ,бебо шава ,мърда се (не че аз нещо съм усетила  Crossing Arms) Зсега всичко е наред  Party
Много съм щастлива ,много уплашена ,много ми е лошо ...знаете как е  Laughing
Обещавам да съм редовна в темата отсега нататък ,сами ще се уверите  Mr. Green
Аз съм човек с много свободно време и съм луда по форумите.Това не знам дали е много за хвалене ooooh!
Пожелавам ви хубав ден   bouquet

# 580
Здравейте, мацки! Как сте? Ние снощи късно се върнахме от Разград. Взех си направление за гинеколог и личните ни карти бяха готови. Вече спокойно мога да отида да видя бебо. Ходих и на ортопед, каза ми, че при всички положения ще раждам секцио.
Добре дошли на новите момичета!  Hug Hug Hug

# 581
Добре дошла Данче с трабантче!  Twisted EvilМного як ник!

# 582
данчето с трабантчето Добре дошла   bouquet
Много весел ник  Grinning и страшно позитивен пост - лъха много енергия от поста ти. Желая ти лека бременност и аз съм с много свободно време - хихих и обичам форумите, така че не си сама.
Мамета отивам на разходка и да си купя утрогестан.  Mr. Green До после  Hug

# 583
Здравейте мили мами!!!  55
Казвам се Наталия и съм на 25г. от София . Много се радвам ,че има толкова много априлски мами  Hug С радост ще се присъединя и аз към вашата група  Simple Smile
Ще започна от начало  ooooh!  Бременна съм в 13-та г.с. термина ми е на 1-ви април (каква шега само а ?  sohappy) Вече минах през два прегледа и две изследвания (кръв и урина ,и трипъл теста за аномалий и синдрома на даун) благодаря на господ всичко е наред  newsm20 Вече си имам и първите снимки .Много са забавни ,чух сърцето на малкото буби даже го видях как хълца и се пързаля нагоре надолу в балончето  Joy Дебелея относително бързичко  Mr. Green За щастие не ми се гади и не ми е лошо .Наблюдаващият доктор е Иво Тодоров и съм решила да раждам в Тина Киркова- нормално .Много сме щастливи с таткото и желанието ни е за момче ,но в крайна сметка каквото дойде само да е живо и здраво  Party
Радвам се ,че ви намерих и с радост ще се вкючвам всекидневно .
Честито и Успех на всички мами  stork-boy stork-girl

# 584
и аз чакам първо на 23 април . от сега знам че е момче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт