Отговори
# 600
Да,да...знам,че не е страшно .Мен всъщност не ме е страх от инжекции ,а съм с ниско кръвно и май това е по-големия проблем .А и трябвало на гладно да ми вземат кръв ,защото нали се гледа и кръвна захар и т.н. Rolling EyesНяма страшно ,ще мине  Confused
Аз малко се забавих с изследванията ,но лекарят ми беше в отпуск,после пък личният...изобщо несериозна работа .Вчера бях на Ж.К.и  ме питаха за цитонамазката  Rolling Eyes
Понеже не съм никак ,ама никак запозната ,ми казаха да си помисля и на следващия прегледа ,ако искам да ми направят .Но  90 % от жените отказвали,не разбирам защо Rolling Eyes
Толкова ли е голям рискът ?
Като казах на майка ми ,че искат да ми правят пап тест и тя подскочи направо и казада не "давам" Laughing (все едно ,че някой насила ще тръгне да ми прави тази процедура Laughing)
Чета тука мнения разни и съм в голяма чуденка ...

# 601
  • София
Здравейте мами! Laughing

Margy, много точно си пресъздала и моите терзания и лекарска настоятелност относно БХС. Ситуацията и при мен е идентична. Дай Боже резултатите ни да са добри, въпреки вероятния им характер.

anni2002 радвам се, че се оправяш.

nanadidi, съжалявам много. Болката е убийствена наистина, но изживей си я и бъди силна и смело напред! Само така с оптимизъм напред!

Абе нещо много сме се притеснили тия дни. Някакво напрежение има. То и на мен  ми минават всякакви мисли, но се старая да съм позитивно настроена. Още повече, че утре съм на преглед, така съм се стегнала. Спокойно момичета всичко ще е наред с всички. Hug

megan@ да ти е жива и здрава госпожицата, много да ви радва и да е щастлива!

Добре дошли на Данчето с трабантчето, Еxcellent и KiFFFla! Леко бременнеене!Радвам се, че има още нови мами! Hug

# 602
Честит Рожден Ден на принцесата на Меган@! Да ти е жива и здрава и мнооого усмихната!
данчето с трабантчето, и аз съм същата! Неприятно е, шашкам се и не е чсен резултата. Затова винаги, когато мога гледам да взема мъж ми с мен за подкрепа, пък и да има кой да ме хване, ако взема да припадам. Шоколад също и аз съм чувала, че помага Simple Smile Стискам ти палци утре!

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 14:57 от EliMeli

# 603
megan@ да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet желая и много хубави подаръци  Wink  и щастливо детство  Simple Smile
Споко Данче с трабанче и аз съм на 29-ти на изследвания, и ще отида с един голям шоколад за да го изям преди да тръгна да припадам  Laughing

Мечо Пух, аз съм чувала че не е хубаво преди изследвания на кръвта да се яде шоколад, понеже може да вдигнеш кръвна захар и резултатите да не са особено верни. Шоколад може, но след взимане на пробата. Мен всеки път ме предупреждават да съм гладна и жадна. И....никаква захар преди изследване.

megan@ да ти е живо и здраво съкровището. Пожелавам й прекрасно детство и много приятни емоции, докато ти помага в отглеждането на априлския бебешок.

P.S. Добре дошли на новите мами!!!

Поздрави и целувки на всички мами!!! newsm51

# 604
  • София
Добре дошли момичета!  Hug Така се радвам, че нашата дружинка продължава да расте  Simple Smile  

megan@ - да ти е жива, здрава и щастлива куклата! Весело детство с прекрасни невинни лудории й желая и дано бъде една добра кака след някой и друг месец!

sonka_fr и аз съм на преглед на 28-и. Дано чуеме добри новини и видим малките същества!  Praynig Да ви кажа, това с точенето на кръвта и мен ме шашка. Само от мисълта за процедурата ми причернява... Ще водя мъжа с мен за всеки случай, че не знам какъв ще е резултата.  Blush

qnikzp честити документи! Ще чакаме да пишеш за първата среща с бебо  Simple Smile

# 605
Меgan,4естита ти рожденни4ка!Да ти е жива и здрава,и напролет да си има наи-хубавото брат4е или сестри4е!   newsm59       party023      Gift       ura

bigdance2

# 606
  • София
Megan@ , да ти е жива и здрава Йони ! Много да те радва и да те кара за де чувстваш горда майка!  Hug  bouquet Hug
Съжалявам за поредното бебе, което загубихме, но отчаянието не е верният съветник колкото и тривиално да звучи и колкото е лесно да се каже ..... всеки си знае какво му е на душичката Cry.
Ние днес с tini-mini си направихме БХС-то, познахме се и сега тръпнем в очакване  Mr. Green.
Аз си получих щатските дрехи след 3-4 часова процедура в минтицата и почти всчко съм уцелила с изключение на дънките. Аз съм яка булка, ама американките явно ме бият с много Mr. Green. Ще изчакам още 1-2 месеца да видя дали ще се дебелее и ще ходя на шивач да ми ги преправя.

# 607

qnikzp честити документи! Ще чакаме да пишеш за първата среща с бебо  Simple Smile
ООООООООО. още утре ще се похваля (надявам се). Те нашите документи излязаха праисторически. Бях забравила,че някога имах лична карта.
Момичета, стискайте палци, че ми е много притеснено.

# 608
qnikzp,стискаме палци всичко да е наред Praynig
И съм страшно щастлива ,че има толкова много априлски майки  Mr. Green
Голям кеф е тук ,днес си изгубих почти целия ден в четене на предишните ви темички !
По принцип съм много трудолюбива ,но днес ми е ден за точно тази тема и доакто не прочета всичко няма да мирясам bowuu

# 609
И аз съм такава, миличка. Като си наумя нещо, не се спирам докато не го постигна.

# 610
Аз съм яка булка, ама американките явно ме бият с много Mr. Green.

Хаха, Сладурана! Ти "откри Америка"  Laughing Дебели са я.  Аз съм М тука, а в България съм ХХL.  Mr. Green

megan Да ти е живо и здраво детенце и само радост да ви носи  Hug

данчето, Тук правят цитонамазки по време на бременност. На мен са ми правили и предния път и сега. Не мисля,че има рискове, но ти ще си прецениш.

За БХЦ, аз предния път отказах да ми правят, но този път мисля да го направя. То май рисковете за увреждания се увеличават значително след 35 години и при първа бременност. Разбира се,че има изключения  Peace Дано всичко е наред при всички и да не се стряскаме излишно с такива тревоги.

Хубвав ден на всички и само усмивки ви желая  Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 16:43 от WinnieThePooh

# 611
Данче, и аз се чудя за цитонамазката, Thinking ако доктора не ми предложи няма сама да си искам, но ако ме попита ще му кажа, че имам някои резерви към гинекологичните прегледи по време на бременост, пък да видим какво ще се разберем.

# 612
Кажете, моля ви, при главоболие какво се прави, че втори ден направо не се живее  ooooh!

# 613
  • София
Кажете, моля ви, при главоболие какво се прави, че втори ден направо не се живее  ooooh!

аз така бях миналата седмица. мойто док каза , че еднократно може и аналгин и аулин, но първо да пробвам с парацетамол или спазмалгон. на мен ми мина от парацетамола, но след 3-4 часа  Confused.

# 614
Събирам мнения аз ,говорих и с майката на една приятелка ,която е мед.лице и тя категорично каза да не си правя  Rolling Eyes Но никой не ми обяснява защо Rolling Eyes
И майка ми ,и свекърва ми ,и разни лели, и раждали приятелки ми КАзват ,че това били недопустимо  newsm78
Аз много си харесвам доктора Laughing
Имам му доверие ,това ,че вчера той  не настояваше за цитонамазката ,а по-скоро акушерката ,някак ме кара да мисля ,че не е чак толкова важно .Но пък от друга страна ,ако не е важно ,защо ще ми го казват newsm78
Той е от старата генерация ,така че съм склонна да вярвам ,че отрича този вид изследване  Rolling Eyes
Някой знае ли дали този вид изследване е включен към пакета от изследвания ,който се поема от здравната каса или за него за заплаща допълнително ? Защото ако не е в пакета ,значи не е заължително .Греша ли ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт