Шейли, благодаря за отделено време за ваксините.
Мисля и аз така, но с разлиака, че Борис е ваксиниран.
Не ми стискаше да не слагам и това е.
Това е наистина въпрос на много четене, тъсрене на истината, а
през това време все въпроси изникват, блъскам си главата.
Исках поне във времето да ги отложа, но и това не направих.
да се ваксинира бебе на 24 и 48 часа, каквато е практиката тука, е лудост.
Лудост, лудост, но и аз попаднах в нея.
Пентаксима сложих на 3, 5 месец и на 1 годинка.
Реимунизация на хепатит Б още няма.
Тази ваксина на 1.1. месец с/у шарките хич не ми се слага и го споделих с педиатъра ни.
Отговора беше, че сега в СИ България се е появил морбили.
Не че това ще ми повлияе.
Тази ваксина наистина минава тежко, въпреки, че нямам такива спомени от стефан.
Не съм сигурна в олзата на ваксините, но нямам смелост и вътрешна убеденост да не ги слагам.
Мъжът ми е бил заразен с хепатит Б като дете, вероятно от стоматолгична интервениция.
Недоизлекуван, пак се е разболял, било някакъв кошмар, настръхвам само като пиша.
Ние не сме ваксинирани с/ хепатит Б.
БАЕ, " съменение за свински грип", това е кошмарно.
Какво ли си изживяла?

Бързо възстановяване на Ками

Имам приятели в Англия, и наистина там параноята от заразяване от свински грип, е по-голяма
от самия вирус.
Ъдиктид, тикви, а?

Аз също ги обожавам.
напълних миналата есен рафтовете във фризера за борис, той
едвам ги куси.
Стефан пожълтя от тикви, много ги харесваше.
Ама те двамата прилика нямат по отношение на хранене.
Борис едва откак застудя похапва по малко, по 10тина лъжички закуска някаква,
10тина лъжички манджа за обяд, респективно вечеря.
Абе, режим няма, който хапва му подхвърля и на него.
Аз зачезнах за месец, бяхме с децата по родния ми край.
Сега като имам взм, гледам да ги водя пролет и есен, отразява им се прекрасно.
Трудно свиквам с мисълта, че за закуска получавам чаша нефт,
разбира се образно казано.
Усещам веднага миризмата на нефт, а уж производството било намаляло.
Какво ли е било усещането някога, когато комините са пушили с пълна пара.
после продължавам....

Постоянно иска изправена и каквото е пред погледа се разчиства.Абе започва сеееееее 

Аз за себе си съм решила, че ще поставям ваксините. Страхът от болестите е по-голям за мен. Надявам се да нямаме реакции. Досега не сме имали.
Мисля, че преминава към спане един път на ден и е много тегаво. Сега всичко се обърква с излизанията, храненето, моите лични дейности..Дано се нагодим, че ми е много трудно. Няма уморяване. По цял ден обикаля апартамента, не се спира и не се уморява. Отворих Спок да видя какво пише. Е това дете се развива като по книга..пише, че едногодишните намаляват храната, започват да ходят стабилно, хвърлят всичко по пода, минават към спане един път на ден, не искат да стоят в кошарата...всичко, абсолютно всичко го прави и тя. Сега като знам, че е нормално по-малко се тревожа, но нервите ми се изпилиха. Дано мине по-бързо този период на нагаждане, че ще лудна.

. Ама ми е супер, честно каzано така. Брат й на тая въzраст имаше непоклатим режима, а сега... нямаше да повярвам, ако някой ми беше каzал.. Знам кога става сутрин и кога ляга вечер, горе долу и кога яде. Това е, преz деня веднъж спи дългичко, повече от час, но не zнам колко точно, това около обяд.. И веднъж zа още половин час някъде следобяд, късно.. Това е.
? Да, може после (не дай Боже)да е късно, ще каже някой, но... Абе ще ми остане голяма доzа несигурност и след това решение, но то май наистина няма как по тоя въпрос да е черно и бяло, zа жалост.
), но тогава просто нищо не zнаех, абсолютно нищичко. И не смятам само по логиката, че тогава съм се движила по течението, да действам така и сега. Крис не мога да го върна във времето, но сега поне...