http://www.svobodenizbor.bg/node/4 дано е това,но не разбрах защо ти е официален документ. Т.е. подписаният от завеждащия поликлиника трябва да е достатъчен. Дреб ми ходи по главата извинявам се и изчезвам.

на компютъра.

И като дойде зимата колко за колко смъртни случаи от въпросния грип сте чули???
Аз май не съм.....Повече се говори за грипа в началото на сезона,когато е момента за ваксините...после всичко утихва....Шашкат хората само.Добре реализирана рекламна кампания! А тези пък от задължителния календар.......еее там пък паричките за определени компании са си сигурни-не им трябва реклама.Ако толкова много мислят за децата ни защо все още не са вкарали по здравната каса Пентаксима-нали е по-добрата алтернатива??????Абе БИЗНЕС е всичко..........
Ама то при нас и с яденето и със спането всеки ден си е различен!Всичко е толкова относително.....ама НИКАКЪВ режим!Аз обаче не се впрягам изобщо-само гледам да е спокоен,другото го нагаждам според неговите нужди 
Каката е на плуване-ще отидем да си я вземем и да се порадваме на слънчицето още малко 

Много малко хора в нета пишат толкова искрено и непосредствено, повечето се "правим" и позираме донякъде.

Препоръчани теми