.......... почнах поста сутринта ......

Разни неща ми минаха през главата- че е заради моето ходене на работа, зъби, някакви стомашни неразположения....май накрая ще се окаже, че й е топло. Слагам я да спи в една спална торба- явно я загрява, защото има и малко полар в плата. Ужким гледам да я обличам подходящо, в стаята никак не е топло, но....като се напие с вода и се разхлади, се успокоява и заспива. 
Та така.Колко е тъй или не,няма да чета,че съвсем се омотах вече
Ще приема че педи е права и ще я сложим 
Очаквах и че ще плаче,покрай всички прегледи и инжекции,които мина,а тя си пя, бърбори,абе душичка

Познаваме се с доста от майките на връстниците и-също нямат оплаквания
Аз и за това сега не ги мисля толкова и се въздържам да чета из форумите на тези теми
Тези деца се водят на списък в ХЕИ и може би в някакъв далечен момент да се предприеме ваксинирането им. Но ние говорим сега за друга ситуация! за нежеланието на родителя да ваксинира детето си без някакви видими за системата
причини. Това не е уредено в ЗЗ, ще се правят промени, затова пишем петиции Адиктед, има някаква наредба на МЗ, в която написаха това за информирания избор. Но така или иначе е време да се усъвремени това законодателство, защото ми се иска да вярвам, че хората все по- често питат "защо", а не скланят глава пред "трябва''. Не малка част от майките излизат от кабинета и не могат да кажат коя ваксина е получило детето, срещу какви заболявания е ваксинирано, има просто едно " така трябва" и това е. За мен това е жалкото и тъжното- развявахме сини знамена, пеехме песни, а останахме затворени към правото си на избор.

И туку виж най_накрая, вzема та успея с това кърмене, дето все ми се опира
? Майтапа настрана, четкате ме, не zнам zащо, ама ми е кеф де
А "странните" букви са, zащото пиша с кредора, нямам кирилица. То и на мен ми беше странно с тях, ама свикнах отдавна.
Има ли такова нещо, че когато една тенджера(не особено скъпа, абе нищо особено) е веднъж zагаряла, след което е почистена, после пак често zагаря
? Имам такова чувство с една моя, все zагарям нещо в нея... А не беше така преди. Не zнам zащо става, но е много кофти.. дали да я хвърля..?

... Препуска това време и не се интересува от нас... 

бъдете щастливи мили деца и винаги гордост за своите родители.... 

Препоръчани теми