Благодаря, момичета, за поздравите! Малката рожденичка сладко спи оттатък
и аз отивам да се гушна при нея, че голям ден ни чака
. 

Днес става на 13 месеца
Да се отчета в отчетната
за почти 2 месеца още 2,5 см
/ Последните две седмици и много силно последните дни сме в яка фаза "Аз без мама не мога", непрестанно иска да е отгоре ми, да се гуши, като я взема иска да слезе на земята, дори с татко си не стои /което никога досега не е било проблем/ без да се скъсва от рев за мама....хем мило, хем тежко...Много приказва, непрестанно, вече водим словесен диалог, страхотно е

Вместо да си подготвям празника на детето се ядосвам само.Аз се чудех как по-скромно да го направя празника,заради ремонта,а някакъв турчин ни прекара-е ще видиме де ,уж ще работят... 
Ако можех някак да направя така, че абсолютно всички да присъствате, то бих! Започвам да работя върху телепорт. 
Марто на два дни и Пак той, на година и два 

Преживяхме една тежка неделя - аз цял ден с повръщане и разстройство, малкия с висока температура и обилни сополи, някакъв кошмар. Всяко физическо упражнение ме отвеждаше до 00, а душицата толкова имаше нужда от мен. Премина само на кърма и как успявах да я произведа още не мога да си го обясня
, хич не бях очарована, но пусти страх реших да му го давам 3 дни, за да не стане по-голяма беля. Горчивият спомен около раждането и усложненията след това ме накараха да взема това решение. Май се оправдавам, а?
Не съм сигурна, че е правилно и затова, но...Хапваме в ограничени количества, спим трудно, дано скоро всичко отшуми.

Може би не е лоша идея да се запише на 1-ва страничка, май имаше такова предложение, сигурна съм че ще бъде полезно 

.
, ако някой се интересува?
На мама
, много хубави думи си написала zа дъщеря си, Александра 85

, но покрай безконечните ремонти и всички нерви, произтичащи от там, не мога да се отдам на чувства и емоции, свързани с това. 

Препоръчани теми