The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 812
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
А тука сума въпроси за дискусий дадохме и никой не ще да пише Sad

Дам, много жалко... cry cry cry

Да се надяваме на по-нататъшно благоприятно развитие...

# 91
Щом не вървят дискусиите по книгата , тогава ще обсъждаме филма   Peace

Кой е любимият ви актьор от филма и има ли актьор който бихте заменили с някой друг , ако да тогава кой и кого бихте поставили на негово място ?  Simple Smile  Дано по тази да има повече мнения !  Hug

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 23:07 от ●๋: KatRin ●๋:

# 92
Актьор или образ от филма?Като образ(герой от филма) харесвам Деймън,като актьор-пак той(не мога да запомня името на актьора Embarassed).Актьора,който играе Стефан не ми харесва визуално Rolling Eyes,можеше да изберат по-подходящ(макар,че в момента не се сещам за конкретно име) Peace
И все пак Деймън ме кефи,защото знам развитието му по-нататък,т.е пак е свързано с познаването на книгите Confused

# 93
Трайкова актьора който играе Деймън се казва Иън , Стефан е Пол , а Елена -  Нина   Wink

И аз най-много \като актьор\ харесвам Иън\Деймън , Пол също и Нина , бих сменила Вики и Бони , но трябва да потърся подходящи актриси за тяхната роля !  Simple Smile

# 94
Абе Иън ще го запомня,ама фамилията му.......... ooooh! Бони задължително бих я сменила за някоя къдрокоса.Мога да преживея,че е представена като мулатка,но правата коса не мога да преглътна Crossing Arms Ти помисли кой актьор би паснал най-добре на Стефан Wink

# 95
Макар и дискусиите да тръгнаха повече към книгите, не мога да се сдържа да не си кажа.. очаквах повече от филма. Твърде предвидимо, да не кажа елементарно.. Всичко вече сме го гледали поне милион пъти, и нямам предвид само моментите свързани с историята на вампирите. И Елена, и приятелките и, и двамата братя.. до бооолка шаблонни герои от поредното тийн филмче.
(Съзнателно търсените прилики с Twilight ще ги отдам само на прекаленото си вманиачаване, но музиката по време на разходката им по моста например, страшно ми напомняше една друга атмосфера.. Simple Smile)
Като ви чета си мисля дали ако бяха оставили повече елементи от книгата, нямаше да се получи по-оригинална история.

Така или иначе ще го гледам Simple Smile

Някой каза за акцента на Нина, аз пък не долавям такъв.. А нарочно обърнах внимние, защото ми беше любопитно дали има. Но пък има разкошен глас, много приятно дрезгав, не е кукленски..

Та така, надявам се на малко повече оригиналност в бъдеще, може да се получи нещо много приятно.

# 96
Аз искам да попитам челите книгите-появяват ли се други стщества в историята?След Истинска кръв,вече всичко очаквам Mr. Green

# 97
Аз искам да попитам челите книгите-появяват ли се други стщества в историята?След Истинска кръв,вече всичко очаквам Mr. Green

Да,може да се каже Wink

# 98
Добро утро.  food010
На мен от актьорите ми харесват Иън, Пол и Нина, а също мисля, че Вики става.
Бони обаче не! Не ми харесва в този си вид. За "нова" Бони имам две предложения :

Кристина Хендрикс - за мен тя е иделаната Бони, има страхотно излъчване

Ейми Адамс е другото предложение

# 99
Кристина Хендрикс би била идеалната Бони Peace

# 100
Кристина Хендрикс би била идеалната Бони Peace

Напълно съм съгласна Simple Smile Mr. Green

А за Елена според мен и Кейт Босуърт (Kate Bosworth) пасва:

Надявам се да се включат повече момичета, за да се заформи интересна дискусия   Praynig Praynig

# 101
А не NaughtyЕлена не я пипай Crossing Arms Можем евентуално да й боядисаме косата или да й сложим перука,но до там Whistling

# 102
Момичета,
снощи започнах първата книга, а умишлено не почвам сериала, докато не прочета поне първата част.
Засега ми е много интересна, щом стоях до 1ч през нощта....

Надявам се скоро да се включа и аз в дискусиите  Peace

# 103
Трайкова няма да я пипаме айде Joy

Наде  Hug
Надявам се да ти стане още по-интересно и те чакаме за дискусии  Peace

# 104
Аз чакам предложения за нов Стефан Whistling

Общи условия

Активация на акаунт