The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 897
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
И аз много трудно смогвам с всички сериали,по цял ден на работа,вечер-малко дете...Понякога сутрин гледам рано рано или вечер късно...няма иначе управия Mr. Green

Тъкмо докато ги изгледаш всички и идва време за новата серия Wink

# 721
Добро утро Simple Smile
Преведох част от "How to date a vampire". Mr. Green
Заповядайте дами :

"Как да се държим по време на среща с вампир"

Чудили ли сте се какво ще ви струва да се доберете до собствения ви Едуард Кълън (или пък вашия тип е Ейнджъл от "Бъфи")?
Каквито и да са ви предпочитанията, тази книга е перфектното упътване как постепенно да уловиш перфектния кръвопиец.

Ето няколко съвета за срещата със студенокръвен:

1. Бъди себе си. Вампирите усещат, когато не си искрен. Не крий истинската си същност. Той ще те обича заради самата теб.

2.Помислете за вземане на уроци по латино танци или дори бални танци. Никога не знаеш - инструктора ти може да е този с кучешките зъби, който търсиш!

3.Избягвайте гробищата. Нищо, криещо се в гробище няма да е приятелски настроено.

4.Ако се взира във врата ви, приеми го за знак. Това значи, че ви ИСКА САМО ЗА ЕДНО НЕЩО!!!

5. Никога не питайте на колко години е. Може да не харесате отговора - освен, разбира се, ако нямате нужда от помощ с домашното ви по история.

6.Перфектната среща - кино! Тъмно е, дискретно е и ви гарантира поне два часа с мъжа от кошмарите ви...имам предвид мечтите ви! Не обичате кино? Опитайте с карнавал. Винаги сте искали тази огромна плюшена панда, така че защо не го оставите да ви я спечели с блестящата си бейзболна хватка.

# 722
 hahaha Страхотно е(и логично  Mr. Green) Peace Тринити   bouquet

# 723
Хаха благодаря Трайкова. Като цяло книгата е написана в много забавен стил. На мен 4 и 5 съвет са ми любимите  Joy Joy

# 724
И 6-ти.....и 6-ти  Whistling

# 725
Хареса ми серията!
Съвсем се откъснаха от книгите, това определено работи в полза на сериала.
Анкетата, мисля вече има своя официален отговор (поне според филма) Simple Smile

Версия на "Депеш" ли чух в сцената с Вики и Деймън в къщата, а?  Grinning
Ама пък и хубаво заснето бееее! Не че много сериали съм гледала, та да имам база за сравнение голяма, ама си се стараят хората!

# 726
Добро утро Simple Smile
Преведох част от "How to date a vampire". Mr. Green
Сложила съм те в блога! Simple Smile

# 727
Бела благодаря много Simple Smile

Току що изгледах серията! Страхотна е! Все повече ми харесва сериала!
Много добре е заснето, както каза MammaMiaLetMeGo, много ми хареса началото, с отварянето на вратата, сякаш Стефан отвори вратата към миналото.
За Вики не очаквах такава развръзка, признавам си, а Иън толкова добре играе, много е талантлив.
Съжалявам, че го казвам ама този Лоугън си просеше, това което му се случи в гробището. А той този часовник явно стана уред за проследяване на вампири, струва ми се супер странно...хм... ще видим.. Thinking

Музиката отново беше на ниво, особено като чух Депеш Мод  newsm18

# 728
Аз явно утре ще го гледам.Субтитрите още са на 0%  Confused Дайте идея за анкета за новата тема  Wink

# 729
Ами може да е свързана с женската част на каста, знам ли... Thinking

# 730
Хайде вече си имаме новини от Trinity и новини от Katrin Simple Smile))
http://twifanzone.wordpress.com/category/vampire-diaries/

# 731
# 732
По tv.com от 4.11.2009 започна гласуване за най-добър сериал, Вампирските девници също са номинирани за най-добър нов сериал, но засега доста изостават, затова нека и ние им ударим едно рамо, гласуването е без регистрация и може да се гласува колкото пъти искаш.  Peace
http://www.tv.com/bestof2009/#p4

Общи условия

Активация на акаунт