The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Приличат си по гъстотата на веждите и по прическата Joy

# 691
Още един глас за Стефан/Пол срещу Едуард  Peace

Много хубаво момче и мисля, че доста добре се справя с ролята.

# 692
Много хубаво момче и мисля, че доста добре се справя с ролята.
Абсолютно   Peace
Аз всички актьори във филма ги харесвам много и играта им също , само тази която играе Вики много ме дразни  ролята й е гадна   Close

# 693
Сериалът е много интересен и според ме. Дано да стане и по интересен, чакам  с нетърпение да видя как ще се развие по нататък.

# 694

Според мен пък въобще не си приличат   Naughty  Пол е по-хубав   Heart Eyes Grinning

Мдаа  и аз съм на същото мнение, Пол е много хубав мъж  Mr. Green Blush Heart Eyes

Още един глас за Стефан/Пол срещу Едуард  Peace

Хм,ще ви го напомня като излезе Новолуние  Mr. Green  Wink

# 695
  • София
Ха-ха,вярно е това-колко коси скубахме и колко пръсти чупихме по Робърт Патинсън,то бяха въздишки,то бе прехласване по всяка негова снимка... Heart Eyes
Ама нали сме в тази тема-ще защитаваме нашия човек! Crossing Arms

# 696
Ха-ха,вярно е това-колко коси скубахме и колко пръсти чупихме по Робърт Патинсън... Heart Eyes

Joy Joy Joy Така е.Няма да предавате фронта Wink

# 697
Ха-ха,вярно е това-колко коси скубахме и колко пръсти чупихме по Робърт Патинсън,то бяха въздишки,то бе прехласване по всяка негова снимка... Heart Eyes
Ем , то в Новолуние ще има повече Тайлър , отколкото Роб , а и визията на Едуард е страшно отвратителна във втолия филм  Sick

Пол и Иън , Пол и Иън , Пол и Иън   newsm18

# 698
  • София
Така да е!Пол и Иън,Пол и Иън!!! newsm18

# 699
Мдам нашите хора са с много хубава визия  Wink Снимката на Роб с онова дългото палто направо ме отказа от живота  Stop

# 700
  • гр.София-Красна поляна
hahaha
Не отричам,че Пол е хубав ама незнам защо като видя него или Роб и виждам прилика. Thinking

# 701
hahaha
Не отричам,че Пол е хубав ама незнам защо като видя него или Роб и виждам прилика. Thinking

Може би си приличат по квадратната челюст?  newsm43

# 702
  • гр.София-Красна поляна
hahaha

Може би си приличат по квадратната челюст?  newsm43
  hahaha

# 703

В някаква статия за Пол авторът беше нарекъл челюстта му "аристократичнаsmile3530

# 704

В някаква статия за Пол авторът беше нарекъл челюстта му "аристократична"  smile3530
newsm10

Ей това е вече много оригинално,в тази тема май скоро обсъждахме реакциите си ако видим вампир,пък хората и книга написали:
http://www.4tnz.com/content/how-date-vampire-book

Общи условия

Активация на акаунт