The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 78 512
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
еее страхотни снимки!

# 676

Здравейте момичета  bouquet

В момента пиша от университета, имаме много скучна лекция  Rolling Eyes

Катрин благодаря за дозата снимки

Нямам търпение за новата серия, да видим по-подробно реакцията на Елена и а да разберем нещо повече за запознанството между Катрин и двамата братя-човеци  Mr. Green

# 677
Добро утро момичета  Hug Готови ли сте за новата серия?Съвсем малко остана до така чаканата сцена с признанието на Стефан  newsm44

# 678
  • София
didito-може би нямаш регистрация във фейсбук и заб това,аз не мога да пусна ново,че CW-телевизията по кяото се излъчва сериала не дава извън САЩ да гледаме клипове от сайта и.ако някой друг може да помогне...
Имам регистрация,отваря ми се прозореца и...дотам!Кликвам,кликвам,не започва клипчето,а компа ми забива..Много ме е яд!
Отивам и аз да гледам снимки от списанието и да прочета,каквото мога..благодаря за старанието! Hug

# 679
didito-май е от компа ти,като си влезеш във фейс бук добави the vampire diaries-на търсене,което е с най много почитатели,там публикужат тези клипчета.

# 680
  • София
didito-май е от компа ти,като си влезеш във фейс бук добави the vampire diaries-на търсене,което е с най много почитатели,там публикужат тези клипчета.
Благодаря!

А снимките са страхотни!Защо така на Пол очите не си личи във филма,че са светли!?Да не би да е с лещи? newsm78Много е готин,все повече ми харесва,и наистина-гласа му е божествен!

# 681
Абе колкото и да се мъча не мога да го харесам Пол и това си е Confused Виж,Иън е страхотен Laughing

# 682
  • София
Е,аз съм луда негова фенка също!Просто сега "откривам" и Пол.И се поправям-в първата серия наистина си личи,че е със зелени очи..
Успях да гледам клипчето-много ми хареса,благодаря!

# 683
Не знам дали след Новолуние ще мисля така-но Стефан ми харесва повече от Едуард.Някакси е по-мой тип мъж.Така,че топ-вампира за мен е Стефан/сори Бил,Едуард и Ерик/ Mr. Green

# 684
Така,че топ-вампира за мен е Стефан/сори Бил,Едуард и Ерик/ Mr. Green

Ееее супер Peace Всеки вампир трябва да си има фенки,че иначе ще започнем да си пречим Mr. Green

# 685
  • гр.София-Красна поляна
Добър ден и от мен. Wink
Аз също харесвам Стефан ама някакси Бил ми е на сърцето. Heart Eyes
●๋: KatRin ●๋: ,страхотни снимки,благодаря.  bouquet
Аз обаче намирам малка прилика между Стефан и Едуард,нещо в лицата им.

# 686
  • София

Аз мисля,че е нарочно търсена след истерията "Здрач"/филма/,въпреки,че от каста отричат-то е очевадно просто..но няма значение де,все хубави мъже са Grinning.

# 687

Според мен пък въобще не си приличат   Naughty  Пол е по-хубав   Heart Eyes Grinning

# 688
И аз така мисля Катрин Mr. Green

# 689

Според мен пък въобще не си приличат   Naughty  Пол е по-хубав   Heart Eyes Grinning

Мдаа  и аз съм на същото мнение, Пол е много хубав мъж  Mr. Green Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт