The Vampire Diaries ( Дневниците на вампира)

• 77 922
  • 732
  •   1
Отговори
# 705

В някаква статия за Пол авторът беше нарекъл челюстта му "аристократичнаsmile3530

Ами възможно е.Аз като не разбирам и я виждам квадратна Confused

# 706
                                                              МАЛКА ВЕЧЕРНА ДОЗА ВАМПИРИ

1. Интересни снимки \ не са с добро качество , но стават\ !

2. Снимки зад кулисите !

3. Клип от Коми Кон тук !

4. Няколко корици на книгата от различни държави !

5. Стари-нови снимки на Иън и някои от каста , снимките са от благотворителната кампария "Starve a vampire. Donate Blood" в помощ на Американския Червен Кръст !

П.П. И тази вечер дозата е предимно в снимки , но повечето новини са на английски , а аз не знам езика и немога да преведа за да публикувам !

# 707
Ех,че хубав тоз Иън бе Heart Eyes Катрин   bouquet

# 708
Кампанията ме разби!
Не симпатизирам на Деймън,обаче не отричам,че Иън вади опасен поглед.Мисля,че дори ще попрегледам Изгубени заради него да си припомня играта му там.

# 709
Изпуснала съм една снимка , пак за Червения Кръст !  Simple Smile

Лека от мен дами !   Hug

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 23:10 от ●๋: KatRin ●๋:

# 710
Катрин, малките вечерни дози от теб са голяма работа    Hug

Иън тук мно-о-о-ого хубав !   Ау, пак се сетих за тази Вики (не й знам името) как ме дразни  Mr. Green    Но не може да й се отрече, че добре излиза на снимки.

# 711
Охххх  ooooh! чудя се и аз къде са всички, а те тук. Много ми харесва този филм. Иън е страхотен, Деймън също. Но някак книгата не ми тръгна добре. Дали заради разминаването в сюжета и книгата незнам.

# 712
Е, не сме много далече   Laughing   Чакаме новата серия. Форумките казват, че книгите нататък стават по-интересни.   Но филмът се движи различно от тях, поне до момента.

# 713
# 714
Дааа утрото е добро,днес излизат 4 от най-любимите ми сериали...Вечерта ще  емного добра bowuu

# 715
TraYkovA,благодаря!Страхотно начало на деня!Веднага свалям!

# 716
Дааа утрото е добро,днес излизат 4 от най-любимите ми сериали...Вечерта ще  емного добра bowuu

Кои са другите

Серията е супееееееер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 717
Ами аз гледам поне 10на,но днес излизат Fringe,Supernatural i Flashforward,освен дневниците де.
Успях само 2 минутки да видя от филма,ще помоля само ако някой успее да се добере до довечера с английйски субс да ги постне,че все имам проблеми с тях и ги напасвам и ровя по 1 час.

# 718
Супер, довечера ще гледам Laughing

Не мога да им смогна на всички сериали дето ги гледам  ooooh!

Между другото откакто съм в темата си смених мнението на 180 градуса - след последните снимки, дори Йън започна да ми харесва, а в началото никой от каста не ми беше симпатичен   Blush

# 719
И аз много трудно смогвам с всички сериали,по цял ден на работа,вечер-малко дете...Понякога сутрин гледам рано рано или вечер късно...няма иначе управия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт