Нощното хранене - кога се спира?

• 16 079
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
педиатърката препоръчва да спирам нощното хранене, защото храносмилателната система на детето трябвало да почива шест часа, но от друга страна, по този начин ще намалее лактацията най-вероятно. Колебая се какво да направя.
Вие кога спряхте да кърмите нощем?

Още се кърмим нощем. Дори сега покрай зъбите е по-страшно и от новородено. А твоето бебе е много мъничко, за да не яде през нощта.

# 31
Когато бебето реши,големият ми син съм кърмила и нощем до 3-тия месец и сам се отказа,а малкият до 6-тия Hug

# 32
Когато бебето реши,големият ми син съм кърмила и нощем до 3-тия месец и сам се отказа,а малкият до 6-тия Hug
Да, детето да реши. Моята хапваше докъм 7 месец.

# 33
на въпроса ти-не се спира нощното кърмене.То е едно от най-важните,тъй като през нощта се образува кърмата за следващият ден,ако мога да се изразя така с по-прости думи.Ние сме на 1г. и 5 месеца почти и се кърмим активно и нощем и денем.

# 34
Не съм го спряла и нямам намерение да го спирам, още повече сега, когато синът ми е на ясла, а аз на работа, така че през деня не го кърмя активно. Ще суче, докато иска. Той си определя.

# 35
Всяко бебе си е индивидуално и то само ще си покаже кога ще спре да се храни нощем. Моята Алекс към началото на втория месец спря сама да се буди нощно време. иначе се храним при поискване.  Grinning

# 36
Вие кога спряхте да кърмите нощем?

Все още кърмя нощем.. Никога не съм спирала  Simple Smile

# 37
Аз кърмя понякога все още нощем. Дневни почти няма... Остави бебето да реши кога му е нужно!

Общи условия

Активация на акаунт