подсъзнанието може всичко 15

• 49 833
  • 469
  •   1
Отговори
# 210
Не знаех, че има Зеланд на български  Thinking Има ли нещо в нета за теглене на български /като цяла книга/  ooooh!
С коя книга да се започне, може ли направо с "Практически курс по транссърфинг за 78 дни", защото си я свалих в аудио и сега я слушам newsm78

Заповядай - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E7%E5%EB%E0%ED%E4   bouquet
Пробвах преди време да чета "Пространство на варианти", но ми се видя някак си много суха  Confused

# 211
  • Universe
Не знаех, че има Зеланд на български  Thinking Има ли нещо в нета за теглене на български /като цяла книга/   ooooh!
С коя книга да се започне, може ли направо с "Практически курс по транссърфинг за 78 дни", защото си я свалих в аудио и сега я слушам newsm78

Заповядай - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E7%E5%EB%E0%ED%E4   bouquet

E-eee-eee Mr. Green
Вчера търсих там  и ми излизаха само на руски  #Cussing out
mijjjka Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А нещо за последователността  newsm78

# 212
А нещо за последователността  newsm78

Което и да започнеш ще ти се види суховато поднесено  Mr. Green
Почни с "Пространство на варианти". Мисля, че по хронология тя е първата  Hug

# 213
  • Universe
Защото новолунието е на прага и защотото ще се правят карти, желания и т.н., копирам това тук, въпреки че и Вие споделяте подобни неща - стори ми се синтезирано /от клуба Зеланд е Peace/

http://clubzeland.com/for1/index.php?topic=101.30

roza
Знаеш ли защо не можеш да повярваш,че 1 млн.долара  могат да дойдат по този начин.Защото Душата ти знае,че на тебе не ти трябват 1 млн.долара в този момент.И за да не ме апострофира някой "Как така не трябват.Кой би се отказал от такава сума.",бързам да поясня.Нямаш ясна цел ,за реализирането на която да са нужни 1 млн.долара,а защо не и повече (първо важно условие)и второ условие-това да е твоята цел.
Затова е добре да не се правят слайдове за пари.Няма да ги получим,ако просто искаме пари на принципа"Абе те да дойдат пък ще им намерим мястото".
Предлагам ти само за спорта и пред себе си,много бързо да помислиш за какво би похарчила 1 млн.долара в момента.На всяко желание за харч се заслушай в гласа на Душата и регистрирай ще усетиш ли познатото трепване на радост от желанието.така ще се ориентираш най-добре,в това което ти пиша сега.
Ето какво правя аз по темата:
Вече  знам,че винаги ще имам толкова пари ,колкото са ми необходими и точно в момента,в който ми трябват.Затова смело си поръчвам нещата,които искам без да мисля,колко струват и от къде ще дойдат парите за тях.Тук вече бях писала,че веднъж в началото бях направила тази грешка аз да кажа на моя свят колко точно пари искам.Всъщност аз исках не парите,а това ,което ми трябваше .Обаче завъртях слайд със сума.Е,парите дойдоха,но когато това стана нещото,за което ми трябваха тези пари,вече струваше повече.На всичко отгоре понеже поисках сумата,но не си уточних дали я искам цялата или на части,варианта се реализира на части.Получих една част ,другата е договорена и се чака и така.А междувременно светът  влезе в рецесия и парите тотално се обезценяват.И това за време от 1 година.
Резултата:
Не успях да си купя с тези пари това,което исках.
Сумата ,която получих не стигна за основната цел,но ми създаде проблем(защото хем не стигаше,хем не е малка) какво да я правя все пак.
Естествено намерих и приложението,но поуката за мен е това,което сега ви пиша.
Така,че моят съвет е :Смело си поставяйте цели.Визуализирайте,слайдирайте.В детайли ,ако сте наясно.Без детайли ако искате,но не можете точно да определите детайлите.И чакайте огледалото да реагира на вашето намерение.Изключително важно е да вярвате,че Вашият свят се грижи за вас и всичко,което ви се случва е за ваше добро.Даже неслучването е за добро.Дайте си време и винаги знайте,че може и да не получите нищо.Но това ще означава само едно.Не получавате,защото не това ви трябва.Т.е не е ваша цел.А потребност на егото .Вашият свят няма да удовлетвори потребност на егото.
Така мисля аз.
Моят случай ,според мен си беше демонстрация на моя свят,който ми показа къде бъркам и ме поучи.
Хубав ден.

# 214
Лени, какво е "слайдирайте" ?  newsm78

# 215
  • Universe
Лени, какво е "слайдирайте" ?  newsm78

Г-жа Шуши, Hug предполагам, че да си представяш мислено и детайлно картините /на желанието / една след друга /като слайдшоу/. Видях го на няколко места в темата - сигурно е по Зеланд  newsm78

http://bglog.net/Obrazovanie/13121

bouquet Вижте моят първи опит

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 18:33 от lenny_pld

# 216
много се извинявам за въпроса, вече два часа търся отговор,но не мога да го намеря. след като си напиша 25-те желания при пълнолуние на лист - какво да го правя/този лист/  newsm78

# 217
  • на брега на морето
Момичета, моля ви, помагайте. Днес наемателките ми ми съобщиха, че напускат. С този наем възнамерявах да плащам кандидатстудентските курсове на голяма дъщеря, да купувам учебници, дрехи. Знаете е как стоят нещата с учениците. домакинските сметки също. В момента съм  объркана, не мога да се взема в ръце. Посъветвайте ме какво да направя, няма време за протакане. От вчера ви чета усърдно, но блокирах от притеснение. Да си намеря някаква работа поне, все е нещо. Ох, благодаря ви. Weary

# 218
  • у дома
Веднага пускаш обява и току виж до ден два си осъмнала с нови наематели Simple Smile

# 219
  • Семейството е винаги с мен:)
Лени, какво е "слайдирайте" ?  newsm78

Г-жа Шуши, Hug предполагам, че да си представяш мислено и детайлно картините /на желанието / една след друга /като слайдшоу/. Видях го на няколко места в темата - сигурно е по Зеланд  newsm78

http://bglog.net/Obrazovanie/13121

bouquet Моят първи опит

Да, целевият слайд е термин на Зеланд....Просто да си представяш желанието като вече осъществено...Например ако искаш кола, да си представяш как е караш, как се чустваш вътре и т.н., както съветват и другите автори за положително мислене Peace

# 220
  • Семейството е винаги с мен:)
Момичета, моля ви, помагайте. Днес наемателките ми ми съобщиха, че напускат. С този наем възнамерявах да плащам кандидатстудентските курсове на голяма дъщеря, да купувам учебници, дрехи. Знаете е как стоят нещата с учениците. домакинските сметки също. В момента съм  объркана, не мога да се взема в ръце. Посъветвайте ме какво да направя, няма време за протакане. От вчера ви чета усърдно, но блокирах от притеснение. Да си намеря някаква работа поне, все е нещо. Ох, благодаря ви. Weary

Недей си мисли, че няма да има с какво да плащаш курсовете и т.н. А си представяй, че имаш нови наематели, със спокойната увереност, че това ще стане Peace Успех Peace!

# 221

Недей си мисли, че няма да има с какво да плащаш курсовете и т.н. А си представяй, че имаш нови наематели, със спокойната увереност, че това ще стане Peace Успех Peace!

Златна есен Тръмп, radosti_ много хубаво ти го е казала. Фокусирай се върху това, че (ще) имаш наематели и плащаш спокойно курсовете и учебниците.  Hug

# 222
  • Universe
много се извинявам за въпроса, вече два часа търся отговор,но не мога да го намеря. след като си напиша 25-те желания при пълнолуние  на лист - какво да го правя/този лист/  newsm78

mama-poli , Hugна новолуние  Wink

Сгъваш листа и го скриваш някъде /забравяш за него/  Peace

Златна есен Тръмп.  Praynig - 21 желания за  21 дни   Heart Eyes
Направи си карта на желанията - дори само с няколко желания  Peace

Ето няколко примерни формулировки:

Получавам блага от очаквани и неочаквани източници. Аз съм същество, което не знае ограничения. Получавам от безграничен извор в неограничено количество. благословена съм с повече, отколкото в най-невероятните ми сънища.

Океанът на Живота е щедър в изобилието си. Всичките ми нужди и желания са задоволени, преди дори да поискам. От всякъде, от всички и от всичко идват блага за мен.

Аз пиша чековете си и плащам сметките си с благодарност и любов. Винаги имам в банковата си сметка достатъчно пари, за да покрия нуждите и луксовете в Живота си.

Това, или нещо още по-добро, получавам по съвършен начин от неизчерпаемия източник на ВСЕЛЕНАТА в най-подходящия за мен момент, без вреда за никого!!!

# 223
  • на брега на морето
Благодаря ви, добре ми дойде подкрепата ви.   Kissing Heart

# 224
Лени, мерси  Hug зачудих се, защото имаше и визуализация с него
Браво за слайда, но защо са ми размазани снимките?  newsm78 Ефекта е да се виждат през вода ли?  newsm78

Златна есен Тръмп , пусни обява и до няколко дни, ще имаш прекрасни наемателки  Hug А може би младо семейство  Wink

Общи условия

Активация на акаунт