подсъзнанието може всичко 15

• 49 831
  • 469
  •   1
Отговори
# 225

Ох, lenny_pld...къде я намери тази книга бре Joy Joy Joy

А слайда ти е много интересен...с размазания ефект  ми напомня на едни къщички от" Зелените Селища"...малко като като в приказките Flutter

Шуши, Камбанка, Спиритче...честито ви нови аватарчета  Hug

esme_bolger
...така ме зариби с този руски  сайт! Вече доста книжки свалих от там.  Hug Благодаря ти!   bouquet
Едната , която е на първа страница"Ритуалы денежной магии" вчера  вечерта я получих на е-майла от   една съфорумка от темата. Hug  И  днес я  виждам в твоя линк. Laughing   Не съм я чела цялата...само набързо я попрегледах..но видях многооооооого интересни ритуалчета вътре!  Wink които ще смятам да изпробвам в най-скоро време.Интересно е, че  някои се правят на Пълнолуние . Книжлето изглежда доста интригуващо... Sunglasses

Златна есен Тръмп.
...напиши с големи червени букви на А 4 формат" Имам си  вече нови наемателки! Благодаря на Вселената / или  друг, към който се обръщаш/

fastuche, какво значи "не се осмелявам да си намисля едно желание"  Mr. Green Всичко може да си намислиш , разбира се...но не трябва да касае друг човек... а, САМО ТЕБ!  Wink

Мише, от камъните е...да знаеш  Wink Аз си имам специален чакра-сет, на камъните дори има изрисувани символите на чакрите. Като си  правя медитация с тях, се чувствам точно както ти описваш...някак си като "отпушена". Laughing

Момичета, няма да ви занимавам  много, със своята  светла особа  Mr. Green...но исках да  ви споделя нещо, което се случи днес...а то си е малко чудо! Flutter
От два дена ме болеше лявата сливица. Като преглъщам, като ям, като говоря... Правих отгоре Рейки и имаше ефект, но временен. А и не бях много постоянна с Рейки-то... Embarassed/нямам много време напоследък с тия багажи/ Вчера през деня дори  леко се поду!

Вчера вечерта си казвам,че трябва да направя нещо...не искам да ходя на доктор и да гълтам антибиотици/В нашето семейство сме върли  врагове на всякакви хапчета/ . Първите мисли, които ми минаха ясно и отчетливо  в главата, бях две думи : "Цветето на Живота ..и  мед!" newsm78
  Викам си ще експериментирам тази комбинация. Принтирах си Цветето в много малък формат...5х5 см . Намазах една малка  марличка с мед, отгоре, върху марлята, от външната страмна залепих   Цветето на Живота...и с лейкопласт лепнах всичко на лявата сливица. Омотах врата с памучно шалче,за де не се отлепи мярлята през нощта, докато спя или пък  меда да се разтече...и заспах с благодарност към Вселената за"идеята"!  
Сутринта се събуждам... преглъщам...болка няма!  Shocked #Crazy
Не знам кое точно излекува сливицата ми-Цветето или меда...а може би  комбинацията и от двете?Какво нещо е ,като слушаме вътрешния глас...толкова съм щастлива Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 23:32 от ЧервеноВинце

# 226
  • София
roza
Изключително важно е да вярвате,че Вашият свят се грижи за вас и всичко,което ви се случва е за ваше добро.Даже неслучването е за добро.Дайте си време и винаги знайте,че може и да не получите нищо.Но това ще означава само едно.Не получавате,защото не това ви трябва.Т.е не е ваша цел.А потребност на егото .Вашият свят няма да удовлетвори потребност на егото.
Така мисля аз.

[/quote]
И аз така мисля Simple Smile))  newsm53

# 227
MissMaple,

Момичета, има ли някой като мен - не се сещам и не се осмелявам да си намисля и едно желание  newsm78 'Внимавай какво си пожелаваш че може и да се сбъдне'  Mr. Green

Да, има  Laughing, не толкова от страх, че може да се случи, колкото от съображения дали дадено нещо отговоря на Божия промисъл за мен  newsm78. Предполагам, че и ти имаш това предвид, а?  Laughing

Светлина, прави всичко без угризения на съвестта и без притеснения  Laughing  Всичко ще се нареди така, както трябва..Довери се! И да имаме съображения, на момента няма как да  знаем дали това е добре или не... Hug  Поискай си, а ако не стане точно така и има два варинта: или ще  има по-хубаво, или пък  така е трябвало да стане... и то ще е винаги за твое добро! Heart Eyes

Между другото, ако има някой, който се чуди, защо желанията евентуално не се сбъдват  по начина, по който искаме ,има една ауди книга, която дава отговори на "Защо желанията не винаги се сбъдват" . Има я в линка, който е дала esme_bolger.
Sunglasses но е на руски

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 22:31 от ЧервеноВинце

# 228
Винце мерси  Hug

Аз имам само едно желание. Да стана кораба-майка  Blush Чудя се дали да правя нещо.  Laughing освен нормалното де

# 229

Мише, от камъните е...да знаеш  Wink Аз си имам специален чакра-сет, на камъните дори има изрисувани символите на чакрите. Като си  правя медитация с тях, се чувства точно както ти описваш...някак си като "отпушена". Laughing

Да, Винце, наистина е от тях. Отначало си мислех, че си внушавам нещо, ама не, не си внушавам никак  Grinning
И колкото повече медитирам с камъните, толкова повече това усещане за лекота - при мен е при дишането - е все по-осезаемо и се засилва  Heart Eyes
Надявам се и Лисичето също да се включи с мнение по този въпрос  Hug

Винце, това с меда и цветето на живота е много интересно. Виж как Вселената, както винаги, сама ни показва пътя  Grinning

И аз благодаря за линка на esme_bolger   bouquet

# 230
много се извинявам за въпроса, вече два часа търся отговор,но не мога да го намеря. след като си напиша 25-те желания при пълнолуние  на лист - какво да го правя/този лист/  newsm78

mama-poli , Hugна новолуние  Wink

Сгъваш листа и го скриваш някъде /забравяш за него/  Peace

[/i] [/color]

mama-poli , добре си дошла и дано се чувстваш уютно при нас! Hug

Забравяш го наистина...но не се свършва с това!От тук насетне започваш да следиш знаците! Вселената ще започва да ти "подава ръка" като ще ти предлага варианти за действие, , кото да доведат до твоето желание.  Heart EyesВсе пак да си припомним филма "Тайната",в който точно за това се говори. Не може да седне и да  се чака, защото ако не действаме, желанието може и " да си отиде" защото, то ще си мисли, че сме се отказали от него.   Laughing А, забравянето също е един вид отказване, но с по-различне смисъл...един вид като отлагане във времето е, без да се обързваме с крайния резултат.

Филма може да е елемнтарен , но нарочно е направено така,  с цел, да бъде лесно смилаем и разбираем принципа , как работи Вселената. Така повечето хора ще разберат , как се случват нещата. Ако всичко беше  сложно обяснено, с много философия и сложни фрази ... то нямаше да е достъпен до всички, а само до тези, които са вече на по-друго вибрационно ниво на озъзнаване.  Hug

Филма е като "Приказка За Големи"  Grinning

Jd- и на мен ми харесва Вадим Зеланд...някак си по-различен е от останалите.  SunglassesЧетох две книги"Трансфъринг за 78 дни" и "Пространството на Варианти"...харесаха ми и двете!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 02:45 от ЧервеноВинце

# 231
Лека нощ и сладки  пътешествия в сънищата ви желая! Heart Eyes

# 232
  • Universe
Фильм -Десять законов богатства  Heart Eyes

Преди малко  направих това по Дорийн Върчу, та Луната да дойде на чисто  Peace

Изчистване от енергийни замърсявания:
•   Мислено помолете ангелите да Ви обгърнат с успокояваща енергия.
•   Може да се освободите от натрупаната негативност в ушните чакри като , като запишете на лист имената на хората, които са Ви оскърбявали с думи /включително и своето име/. Пуснете листа в пластмасово шише с вода и го сложете във фризера /камерата/. Веднага ще почувствате облекчение. Нека шишето престои там 3 месеца.
!!! Това е чудесен начин за освобождаване от всякакви проблеми

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 03:14 от lenny_pld

# 233
  • на брега на морето
Момичета, добро утро. Искам да ви кажа, че е много
облекчаващо и прекрасно, когато сутрин рано-рано
те посрещнат топли и подкрепящи хора. Искрено ви
благодаря за насърченията. И ви се доверявам.  Heart Eyes

# 234
Аз си пия сутрин кафето със всички вас.След това се чувствам прекрасно през целия ден.Кога ли ще напиша и аз нещо толкова интересно като вас. Rolling EyesА иначе и аз се готвя за довечера PeaceИ се надявам на добри резултати ,които да споделя .
Лек ден.

# 235
И аз съм с кафето  Grinning

Нека всички желания станат реалност!   Hug

# 236
  • Tам през Атлантическия океан

Нека всички желания станат реалност!   Hug

Hug Така да бъде  Heart Eyes Heart Eyes

....и за мен този ден е важен  и имам нужда от него Praynig

# 237
  • София
Добро утро, момичета. Simple Smile
И аз с огромно нетърпение чакам това новолуние. Simple Smile Ще сея, ще пиша...  Laughing И колежките ще правят същото.  Laughing
В тая връзка и аз като малоумна да уточна още нещо. След като напиша желанията (разбрах, че не е необходимо да са 10, 25 или някаква определена бройка. Имам няколко на този етап, но са важни и засега са ми достатъчни), сгъвам листа, крия и забравям. Но... докога? До следващото новолуние? До сбъдването или...? А на следващото новолуние нов лист ли се прави, стария какво го правим или всеки път нови списъци, евентуално с повтарящи се желания?
Моля, отговорете. Толкова жаждащи за отговор хора ме чакат.  Mr. Green

# 238
Направи го, забрави го и като започне да се пише в темата, за следващото новолуние, ще се сетиш за него  Wink

Най-добре е да го направиш и напишеш, както ти го чувстваш!

Hug

# 239
Добър ден на  всички! Искренни благодарности за отговора и за това, че ме приехте. От много години използвам метода Силва и лично на мен много ми е помагал.В повечето случаи съм си лекувала - главоболие, зъбобол и др. временни болки. С голям интерес и желание ще следя и опитвам някои от методите, които ми допадат.  С пожелание за лек ден и успехи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт