подсъзнанието може всичко 15

• 49 829
  • 469
  •   1
Отговори
# 240
  • на брега на морето
Може ли да ви попитам, за да си изясня някои въпроси
със специалисти:
Желанията се изказват, написват и т.н. и не се "притискат".
Положителните твърдения са повтарят многократно.
Така ли е?
Боже, добре че отворих тази тема, която съм подминавала
не знам колко пъти! Нали се сещате за подписа на Tatti?

# 241
Днес ще се пишат желания Flutter
Къде да оставя листчето после?
Благодаря предварително   bouquet

# 242
На скришно място.  Grinning

# 243
Момичета, хайде да не задаваме непрекъснато и на всяка страница едни и същи въпроси   Crazy   Joy

# 244
Извинявам се, не съм видяла  Hug

# 245
  • нейде там, където ....
В клуб Зеланд се натъкнах на тибетците  Shocked
Нещо много взеха да ми харесват писанията му.
Благодаря ви, че ми го показахте, в нужния за мен момент! Hug

# 246
  • Семейството е винаги с мен:)
Може ли да ви попитам, за да си изясня някои въпроси
със специалисти:
Желанията се изказват, написват и т.н. и не се "притискат".
Положителните твърдения са повтарят многократно.
Така ли е?
Боже, добре че отворих тази тема, която съм подминавала
не знам колко пъти! Нали се сещате за подписа на Tatti?

Ще ти кажа аз какво правя (сбор от всички книги Mr. Green). Представям си, най -вече преди лягане, че това което искам се случва. Трябва да изпитваш положителни емоции само, когато визуализираш. Без да чувстваш съмнения, да се питаш как и кога ще стане. Докато си представям, си казвам и положителни твърдения. И така заспивам...Така на другата сутрин се чувствам оптимистично Peace После през деня пак си казвам на глас или наум положителните твъдения, като изпитвам положителни емоции...Понякога си пиша желаниято...Ако почнат да ме обземат съмнения или тревога си казвам "Вселената знае най- прекия път за сбъдване на моето желание", "В момента желанието е на път да се сбъдне", "Ще бъде толкова хубаво, когато се сбъдне"..., докато пак се настроя на положителна вълна....Откоро  моля и ангелите Peace
-

# 247
  • GYM
Момичета Hug
Отново с питане Wink
Добре ли ще е , ако огледалото срещу входната врата (където се пада и секторът на кариерата Rolling Eyes) се премести на гърба на самата врата? Тъй като сме ограничени откъм място, мъж ми измисли това разположение, а аз лично съм в питанка... И още един въпрос: Какво да сложа на мястото му - хем да привлича положителна енергия в сектора и дома, хем да се отразява в самото огледало?

# 248
  • София
daam, i az se zachetoh v club zeland-vapreki, che imam povecheto mu knigi v kluba otkrivam i preosmisliam mnogo ot nestata, koito sam chela.....

# 249
Момичета, посятите пари на новолуние се събират след 3 дни, т.е. в понеделник, нали така? Проблемът е, че в понеделник няма да съм тук. Може ли такъм случай да ги "събера" във вторник?

# 250
като една ученичка за първия учебен ден съм се приготвила да посрещна новолунието. чак ме е срам да кажа, че се притеснявам, но изчетох пак всичко на ново. вече съм спокойна. Peace
пожелавам на всички, вселената да е с нас.  bouquet

# 251
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 252
  • на брега на морето
radosti  -   party006 Благодаря.
Започвам препрочитане на материала от
първа страница. Готова съм с желанията, листа
и всичко необходимо. Днес се изтърсих здраво
на пода и  скъсах новите обувки. Оцелях за
довечера. Утре ще говорим повече.  Hug

# 253
Успех , момичета !!!  Hug  bouquet

# 254
  • GYM
Момичета Hug
Отново с питане Wink
Добре ли ще е , ако огледалото срещу входната врата (където се пада и секторът на кариерата Rolling Eyes) се премести на гърба на самата врата? Тъй като сме ограничени откъм място, мъж ми измисли това разположение, а аз лично съм в питанка... И още един въпрос: Какво да сложа на мястото му - хем да привлича положителна енергия в сектора и дома, хем да се отразява в самото огледало?
Може би сте го пропуснали Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт