подсъзнанието може всичко 15

• 49 841
  • 469
  •   1
Отговори
# 255
  • Universe
Може би сте го пропуснали Rolling Eyes

bluelady♥D  Hug, най-компетентни са в темата за фън шуй  Peace и svetlina_8 , която пише при нас  Simple Smile

Тази страница е под подписа й - http://www.fengshuibg.com/, ама дали на снимките е тя  newsm78

# 256
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета Hug
Отново с питане Wink
Добре ли ще е , ако огледалото срещу входната врата (където се пада и секторът на кариерата Rolling Eyes) се премести на гърба на самата врата? Тъй като сме ограничени откъм място, мъж ми измисли това разположение, а аз лично съм в питанка... И още един въпрос: Какво да сложа на мястото му - хем да привлича положителна енергия в сектора и дома, хем да се отразява в самото огледало?

Попитай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355165.345 shoshi ще ти даде съвет  Hug (минала е през руските школи/курсове  )

Тази страница е под подписа й - http://www.fengshuibg.com/, ама дали на снимките е тя  newsm78
 Wink Мисля да

Момичета  Wink още малко остана до новолуДието  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 21:14 от Desss

# 257
Имам въпрос относно ГУА - само годината на раждане ле се взима за изчислението? Няма ли значение дата на раждане?
И защо тази таблица е само за някой години http://www.secretsbg.com/fengshui/article1_1.gif
Не мога да разбера.

# 258
  • GYM
lenny_pld ,  Desss   Hug
Благодаря ви  bouquet

# 259
Имам въпрос относно ГУА - само годината на раждане ле се взима за изчислението? Няма ли значение дата на раждане?
И защо тази таблица е само за някой години http://www.secretsbg.com/fengshui/article1_1.gif
Не мога да разбера.

Ето тук можеш да попиташ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355165.0
Деси вече е пуснала линк малко по-горе  Peace

# 260
Стана ли време за писане на желания....  Blush

# 261
Чудесни сте...  Heart Eyes  идвам и аз  Hug

# 262
  • София
Стана ли време за писане на желания....  Blush
О да.  Grinning
Посях паричките и на двете тераси за да може Луната хууубаво да им подейства.  Laughing

# 263
И аз изпртих вече моите желания към Вселената, дано всички бъдем щастливи и благословенни, момичета.  Heart Eyes
А навън заваля и прекрасен, прочистващ дъжд, още един добър знак.... Heart Eyes
Лека нощ ви желая!  Hug

# 264
Поздрав с една красива песен Picture of the Moon - Gary Moore Hug

И аз отправих моите желания към Вселената  Hug нямате напредстава как очаквах това новолуние  Blush

# 265
  • Universe
Сбъднете мечтите си

П.П. Реших да си пусна музикален фон докато пиша и предварително си бях намислила да бъде нещо на Yanni. Отворих му дискографията и избрах произвобна  папка - като свърших и я спрях, видях, че албумът се казва Dare to Dream  

Praynig Абсолютно съм сигурна, че това е ангелски знак  

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 01:03 от lenny_pld

# 266
Добро утро Hug

...Колкото повече достигам,толкава повече израствам,
Колкото повече търся, толкова по-далеч мога да стигна,
Колкото повече се вглеждам, толкова повече виждам
Колкото повече мечтая, толкова повече мога да бъда...

Карън Равън

Мило ми стана , как вчера направихме една обикновенна вечер в очакван празник   Grinning

Хубав ден   bouquet

# 267
  • Костинброд
Добро утро, слънчеви момичета.
Как сте?
Аз също си пратих желанията, имам големи надежди.
Тези дни без да правя нещо особенно, т.е. да се старая да съм позитивно настроена и т.н. просто от самосебе си се чувствам страхотно, само като ви чета и се зареждам със страхотна енергия.
Искам да ви питам нещо- за тези угацдания сега 10 дни, как точно си угаждате, давайте идеи, че с това купуване за хапване само за мен си ще ми дойде в повече. Днес примерно имаме гости, в нас е лудница, как мога да си угодя без да включа и някой от компанията. За утре съм измислила- записала съм си час за фризьор и козметик, ама днес съм в чуденка.

Лек и усмихнат ден.

# 268
Добро утро, мили момичета! Hug
Пише ви една щастлива майка на първокласник! Grinning  По разбираеми причини едва дочитах написаното от вас. За пореден път да кажа, че тук се чувствам у дома. Hug

Винце, искам да те попитам, коя е книгата от сайта на esme bolder - руския- където "има една ауди книга, която дава отговори на "Защо желанията не винаги се сбъдват"

По повод притесненията на Светлина дали това, което искаме от Вселената съвпада с Божия промисъл за нас си мисля, че простичката молитва- Да бъде волята Божия ! накрая на всичко- върши работа.

Поздравявам ви с настъпилото новолуние. Този път просто се постарах да го посрещна с много радост и мир в душата! Скоро е и рожденният ми ден и се опитвам въпреки някои затруднения да гледам на всичко с радост и да приямам всичко с благодарност повече от всякога, защото нали знаете, че най-важните празници от които зависи цялата година са рожденните дни и Коледа. От настроението и позитивната ни настройка около тези дни зависи много цялата година. Не само точно на този ден, а и около него.

Имам едно питане. От моите 25 и малко повече желания, които написах на предното новолуние, май само едно - две са изпълнени и нещо си мисля, newsm78 че не действа. Дали мога да ги повторя на това новолуние с малки подобрения. например - аз не съм писала срокове за изпълнението им, и съм ги писала по тови начин напр.- Благодаря на Вселената., че успях да обзаведа детската стая
Ако някой има търпение - нека ми отговори,  ако  не- навярно отговорът ще дойде по друг начин.  Hug
Благодаря ви.   bouquet Желая на всички ви - скорошно сбъдване на желанията!

# 269
....Искам да ви питам нещо- за тези угацдания сега 10 дни, как точно си угаждате, давайте идеи, че с това купуване за хапване само за мен си ще ми дойде в повече. Днес примерно имаме гости, в нас е лудница, как мога да си угодя без да включа и някой от компанията. За утре съм измислила- записала съм си час за фризьор и козметик, ама днес съм в чуденка.
.....
Яница, просто си угоди  с нещо, което ти се иска да сториш в момента. Може да включиш и някой от гостите, но за теб да има отделно парче. Например- парче торта за теб, парче и за госта. Важно е това, което правиш да ти носи наслада, радост, да чувстваш, че се глезиш  с това.Успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт