Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 246
  • 686
  •   1
Отговори
# 570
# 571
А какви са цените на палтата в Елизабет? Интересува ме нещо късичко около дупето.

# 572
  • София
А какви са цените на палтата в Елизабет? Интересува ме нещо късичко около дупето.

По спомени около 130-140 лева.

# 573
  • Beyond the Frontiers
Търся мъжки дъънки - ако сте мяркали нещо намалено. Peace

# 574
Не знам дали държиш да са маркови?Ако това не ти е критерии, днес като излязох от манго( там вече намалението е до70% и си взех чудна риза за 16.99)та срещу манго на Витошка има един магазин пише всичко до 19.99, най вече мъжки дрехи.Има доста не лоши мъжки дънки и панталони,за мажа  ми чудесни,защото ги унищожава за отрицателно време

# 575
Знаете ли има ли намаление в SLS и по-точно на Dare2be?

# 576
  • Sofia
Знаете ли има ли намаление в SLS и по-точно на Dare2be?

Има намаление на детски ботушки и ръкавички, но за останалото не погледнах дали има намаления.

# 577
  • София
Има ли все още намаление в ГЕОКС, и ако има колко е?

# 578
  • Beyond the Frontiers
Има ли все още намаление в ГЕОКС, и ако има колко е?
-50% вчера го гледах на Витошка

# 579
  • с/у ОколоМръсТното

в МОЛ-а в мадок...

# 580
Момичета, къде да търся светло сиви дънки, по възможност до около 50 лв?   bouquet

# 581
  • Sofia
Моля,някой ако е видял тия дни яке -дебело за момченце на 5 год.,ръст 110 см,да пише къде.Обиколих къде ли не, обаче нищо не намерих/харесах. Моделът да е като шуба- по дълго и с пухкава яка.

# 582
# 583
Извинявам се за страничният въпрос  Hug
Inkа имаш ли идея колко излиза куриерската пратка до София. Сама пробвах да си я изчсиля от даденият лин , но ми дава грешка. Hug

# 584
Моля,някой ако е видял тия дни яке -дебело за момченце на 5 год.,ръст 110 см,да пише къде.Обиколих къде ли не, обаче нищо не намерих/харесах. Моделът да е като шуба- по дълго и с пухкава яка.
Ge(rga)na, това харесва ли ти? - няма пух по яката и е със средна дължина, щерка ми има такова и я пускам с него в снега

http://www.fancyhouse.net/products/detski-magazin-markovi-detski … no-qke-2-9-4.html

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 12:13 от ombrence

Общи условия

Активация на акаунт