Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 239
  • 686
  •   1
Отговори
# 585
ombrence,незнам дали на нея и харесва, обаче на мен ми събра очите #Crazy
Откъде тая красота?

# 586
  • София
На мен ми харесва.В кой сайт/магазин мога да го видя?

# 587
Момичета, къде да търся светло сиви дънки, по възможност до около 50 лв?   bouquet

В Манго на Витошка гледах вчера - има нелоши моделчета, различни цветове, вкл. и сиви (светло и тъмно). Сивите обаче са модел "кюнец", тесни, по крака, не знам какво точно търсиш.

# 588
denito2, Ali&Meli

поръчвала съм го от тук: http://www.fancyhouse.net/info/nadnikni.html

ето го размер 5 г. - http://www.fancyhouse.net/products/detski-magazin-markovi-detski … no-qke-2-9-4.html

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 12:16 от ombrence

# 589
Извинявам се за страничният въпрос  Hug
Inkа имаш ли идея колко излиза куриерската пратка до София. Сама пробвах да си я изчсиля от даденият лин , но ми дава грешка. Hug
Щастлива съм! , поръчвала съм от сайта, използват куриерска фирма, която заедно с наложения платеж ми взе около 6 лв. Peace

# 590
UB Jeans,
Sprider Stores,
NewYorker    - във всеки от тях има истински намаления. Много пъти съм си харесвала дрехи, обувки или аксесоар и съм запомняла цената. И после, когато правят разпродажбите, тези стоки са наистина намалени, както твърдят марките.

# 591
  • Sofia
момичета къде има изгодни дамски костюми (освен Дика и Елизабет)?

# 592
Големите намаления които текат в момента  до кога важат 31.01.2010 година ли ??  Rolling Eyes

# 593
  • СОФИЯ
   Малко извън темата ,но ме изуми цената на якето  Shocked http://www.clothingattesco.com/ages-1-7-girls-clothing/Cherokee- … ket/invt/kc921006 -за сравнение я давам само

# 594
  • София
Моля,някой ако е видял тия дни яке -дебело за момченце на 5 год.,ръст 110 см....
Ge(rga)na, това харесва ли ти? - няма пух по яката и е със средна дължина, щерка ми ....
Това яке е хубаво,но все пак доколкото виждам,не е ли за момиче,а Ge(rga)na търси за момче?

# 595
Момичета, някоя от вас да има наблюдения за МОЛ Пловдив. Интересува ме най-вече Tally Weijl - май само там остана, след като затвориха този срешу Централни хали. Имате ли представа как се движат намаленията там и има ли все още останали боти и ботуши? Благодаря ви предварително.

# 596
  • Sofia
Точно такова! Ама,да бях погледнала вчера,преди да купя компромисно яке.
Ех,че ме е яд,а рових по сайтовете и нямаше налични.

Нищо,де, все пак ви благодаря за предложенията.

Вчера купих на Влади яке и вече го подноси.

# 597
Louren, не знам за Пловдив, но в Мол Варна също има Tally Weijl.

Има чанти по 25 лева и боти с висок ток по 60 лева. Има доста стоки, така че предполагам и в Мол Пловдив ще е същото.

Исках да ти пратя снимка с неща от тази марка, но всеки път bg-mamma изтрива топ-домейна на връзката и слага вместо него чертички.  smile3505   Явно bg-mamma още не ми е разрешила да поствам линкове. Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 06:44 от Адел-лина

# 598
Адел-лина, благодаря ти!   bouquet Ще трябва да бия път до МОЛ-а, защото е на другия край на града.  Laughing Но сега, благодарение на теб, знам какво да очаквам. Жалко, че точно преди разпродажбите си затвориха магазина на центъра.  Blush Беше ми толкова удобен.  Laughing

# 599
  • София
В Спрайдъра има хубави детски якета- едно зимно за момченца ми грабна окото за 30 лв., за подарък взех пролетно-есенно якенце за момиче за ...9 лв, много е хубаво и ме е яд, че не взех и за дъщеря ми. Намалението май беше 70%

Общи условия

Активация на акаунт