Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 209
  • 686
  •   1
Отговори
# 615
Не е много актуален този сайт, всички неща, които си харесах в него ги нямаше и в 2-та магазина в София  Thinking

# 616
  • гр.София
Като стана въпрос за манго, да попитам -  от къде се правят доставките, щях да си поръчвам, маркирах туй онуй накрая като стигнах до фактурата, доставката беше повече от това което си поръчах  Crossing Arms уж навсякъде беше в бг лв. и пише че с ддс  Thinking

# 617
Не е много актуален този сайт, всички неща, които си харесах в него ги нямаше и в 2-та магазина в София  Thinking

Сайта си е много актуален, даже.
Това че в магазина няма дадено нещо, е защото не са го заредили. Така че проблема е в магазините им, не в сайта.

Като стана въпрос за манго, да попитам -  от къде се правят доставките, щях да си поръчвам, маркирах туй онуй накрая като стигнах до фактурата, доставката беше повече от това което си поръчах  Crossing Arms уж навсякъде беше в бг лв. и пише че с ддс  Thinking

Мистела, в сайта на Манго, доставката пада когато сумата мине над 200лв, затова е най-изгодно да се правят общи поръчки.Има тема.

# 618
Да. *AvvA*in*Love  е права.

В Mangoshop.com има повече дрехи, аксесоари, обувки, чанти и т.н. отколкото в магазините на живо. newsm74

# 619
  • гр.София
  bouquet  Hug благодаря, отивам да видя темичката

# 620
Аз винаги каквото съм харесвала от сайта съм го намирала в магазина, но има и друго, че някои неща още не са заредени. Аз също съм харесала едно дънково яке, което не видях преди 2 седмици в магазина, но ще почакам, може да се появи. По принцип постоянно зареждат, а и някои неща сигурно имат и по складовете. Трябва да се изчака, аз пък даже и си взимам номерче на артикула и ходя да се обяснявам и питам. Crazy

# 621
  • София
Може ли да ме ориентирате къде да проверя за хубаво зимно яке, търся си плътно, средна дължина. Ако има и намаление, ще е супер Hug

# 622
А, нещо подобно на тази  или тази, виждали ли сте някъде? Просто обикновена, черна чанта с твърди страни. Имам чувството, че освен шарения и кич вече няма нищо друго по магазините. Не мога да намеря нищо стилно и изчистено. Напълно непретенциозно и подходящо за всеки ден.

# 623
  • София
Аз си купих подобна на втората чанта,но кафява с твърди страни.Но отпред кожата е на малки баклавички,а най-горе дискретен лак.
Но определено нямаше в черно този модел,който аз си взех.Иначе я купих от Carlo Fabiani.Погледни  там,според мен не са им толкова изчанчени модлеите и не преобладава шаренията.

# 624
  • гр.София
 Thinking здравейте момичета, не намирам темата за поръчки от манго, плийс - помогнете  Praynig

# 625
Да сте виждали някъде детски скиорски ръкавички?Намалени,че 40лв не ми се дават за няколко дни ползване.

# 626
Преди 2-3 седмици имаше в един спортен магазин в студ град към семейните, точно до ЦКБ 15лева, струваха
Аз искам да попитам от къде мога да взема рокля шафеска за мойта дъщеря, която е на около 4 годинки, или под наем или не много скъпа, но все пак да изглежда добре

# 627
Здравейте, ходих малко по-рано от предвиденото в Kenvelo и този път в Sprider Stores. Simple Smile

В Kenvelo  наистина има големи намаления, взех си дънки по 40 лева единия чифт или с 50% намаление. Имаше и 70 процентни намаления на блузи, чанти, шалове и шапки, но не си харесах нищо. (не че се оплаквам  smile3503 ).

В Sprider Stores намаленията бяха 30, 40%, и 50%. Вече има и летни колекции, но докато бях в магазина си мислех, че още не смятам да купувам. Тук си харесах една ефирна плетена блузка, но за жалост нямаше моя размер.

Обаче, все пак не издържах на летните изкушения  Flushed и от NewYorker си взех много готини (според мен) летни обувки, бели с няколко капси отгоре. Добре, че имаха 36-ти номер, че много трудно си намирам обувки, които хем да ми харесват, хем да са за малък крак. От същия магазин си взех и една блузка с пришита към нея част от риза, зимна в бяло и черно, но тя пък нямаше никакво намаление. oops

# 628
А, нещо подобно на тази  или тази, виждали ли сте някъде? Просто обикновена, черна чанта с твърди страни. Имам чувството, че освен шарения и кич вече няма нищо друго по магазините. Не мога да намеря нищо стилно и изчистено. Напълно непретенциозно и подходящо за всеки ден.

Напоследък се интересувам от чанти и намерих тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462846.0

Може би ще намериш полезни неща, аз още не съм я разглеждала  bye

# 629
Thinking здравейте момичета, не намирам темата за поръчки от манго, плийс - помогнете  Praynig

Ето темата, която търсиш: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410267.0

Поздрави,  wavey

Общи условия

Активация на акаунт