Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 209
  • 686
  •   1
Отговори
# 75
Момичета видях в едно магазинче блузки с кьс рькав  на cikoby, mackays, eoh , wanex ,chichlid, breeze,unsea и др по 9.90 . Струва ли си според вас да си накупя за лятото ? Благодаря предварително  Peace

# 76
  • В най - голямото село
Някой скоро да е ходил до Fox(детския)?Има ли ново намаление,че старото 99лв.-69лв. беше до 15.09.?
Във Фокс има Happy Hour - 30% на всички стоки с изключение на тези, които са на HOT PRICE. Питай продавачките в кои точно часове има намаления.

И 99=69 си продължава  Peace

# 77
  • София
A кога е Happy hour по едно и също време или всеки ден различно?

# 78
Здравейте,имате ли идея кога започват есенните намаления
И по-конкретно, ако някой знае, ме интересува за Манго. Харесала съм си нещо, но ми се вижда скъпо. Embarassed

# 79
Запис.

Здравейте,имате ли идея кога започват есенните намаления
И по-конкретно, ако някой знае, ме интересува за Манго. Харесала съм си нещо, но ми се вижда скъпо. Embarassed

Май ноември-декември, но не съм сигурна. Thinking

# 80
  • София
В аутлета на Mariquita всичко е на -50%.

А къде се намира този аутлет?!
Мисля че на Черни връх беше но незнам кой номер newsm78 срещу завод Витоша

Там е магазина на Mariquita.Аутлета е в кв.Гоце Делчев,но не знам точен адрес.

Може ли някой да ми каже къде се намира този аутлет, ако не точен адрес поне описание къде е?????????????

# 81
В МОЛа Happy hour е от 4 до 8 часа, а в сити центъра не е точно така

# 82
В Мола на Хемус е до 10 часа. Питай продавачките, те ще ти кажат.

# 83
  • сусурлево
Аз пък си търся плетена рокличка,ако някой е виждал , нека да пише че нямам много време за обикаляне.
В Теранова има колкото искаш в Манго (др.магазин го забравих в мола е преди Теранова на първия етаж)

# 84
  • сусурлево
Praynig моля ви момичета, кажете къде се намира Зара   bouquet
на бул.България след била по посока бояна след сфетофара на около 100-200 метра
взех си дънки за 10 лв  Joy панталонки за 5 лв  Joy  и др.разни блузки и потничета

# 85
  • сусурлево
Момичета
търсим бюро за компютър и два стола - един за нас и един за деца - но хубав де ! знаете ли някъде да има свястни в цвят череша бюрото - изключвам ваумах че ги гледахме там ?НА ПРОМО - от ученическите намаления- ще е супер !!!
В ХОП мебели в дружба са доста евтини , а и др.магазини за мебели доста са свалили цените , в офертите на Метро също гледах евтини бюра

# 86
Тогава какъв е смисъла на 99=69 при този хепи ауър?

# 87
Praynig моля ви момичета, кажете къде се намира Зара   bouquet
на бул.България след била по посока бояна след сфетофара на около 100-200 метра
взех си дънки за 10 лв  Joy панталонки за 5 лв  Joy  и др.разни блузки и потничета
Лелееее, супер!!! Ей това си е намаление, браво!  newsm10

# 88
# 89
  • Sofia
В аутлета на Mariquita всичко е на -50%.

А къде се намира този аутлет?!
[/quote]
Обяснявам къде е аутлет-а на Марикита: в една пресечка на ул. Луи Айер в кв.Гоце Делчев е.Ако идваш от бул България, завиваш по бул.Тодор Каблешков, посока Комсед, подминаваш го Комсед-а, и на края на булеварда завиваш наляво-това е Луи Айер, подминаваш един голям хранителен магазина отляво и на първата пресечка от ляво е магазинчето, в каря на уличката.
уточнявам,че е в ликвидация и доста изчерпано.за 4-5 год. за момченце не намерих нищо.Освен това моделите са видимо от стари колекции.Напр.панталоните са доста широчки и разкроени.

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 17:17 от Ge(rga)na

Общи условия

Активация на акаунт